Şimdi Ara

İzmir'de en iyi dil kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır kurs kurs geziyorum, wall street'le konuştum pek içime sinmedi pek reklam kokan bir kursa benziyor,amerikan kültürle konuştum biraz uygun fiyatlar ama onun hakkında da hiç bilgim yok. Üniversite son sınıfım, upper-intermediate seviyesinde olduğumu düşünüyorum. İelts'den 7.5/9 yapmam lazım hukuk okuyorum, uluslararası özel hukukla ilgilenen bürolarda çalışmak istiyorum. Güzel bir kurs veya tavsiyede bulunur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogkyldz -- 20 Ağustos 2014; 2:00:49 >

• Kardeşim bende arıyorum kurs çok araştırıyorum aylardır valla şuan 3 yer var kafamda "AMERİKAN KÜLTÜR KARŞIYAKA ŞUBESİ" özellikle karşıyaka şubesi çünkü öğretmenleri çok iyiymiş. Sonra "ENGLISH ACADEMY" burayıda övdüler baya son olarak "INTERNATIONAL HOUSE" burası özellikle çok tutuluyormuş gidip bi konuş derim ben öyle yapıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtkarll7 -- 21 Ağustos 2014; 6:12:32 >
  • Bu hafta INTERNATIONAL HOUSE kursuna yazıldım.araştırdıklarım arasında en iyi referansa sahipler ayrıca internetten baktığımda olumsuz yoruma rastlamadım.Ayrıca yurtdışı eğitimli bir paket yapmışlar ve buda çok hoş olmuş kursu bitirmek açısından ekstra motivasyon sağlıyor.
  • takip
  • arkadaşlar tecrübeli birileri yardım etse
    eylül başı gibi nasip olursa bi ingilizce kursuna yazılacağım hangisi olur diye hiç bir bilgim ve doğal olarak fikrimde yok öncelikle yds gibi sınavlar için gerekli

tavsiye lütfen
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenes35

Bu hafta INTERNATIONAL HOUSE kursuna yazıldım.araştırdıklarım arasında en iyi referansa sahipler ayrıca internetten baktığımda olumsuz yoruma rastlamadım.Ayrıca yurtdışı eğitimli bir paket yapmışlar ve buda çok hoş olmuş kursu bitirmek açısından ekstra motivasyon sağlıyor.

kardeşim ne kadar ücret kursun? kaç kur kaç tl vsvs bilgilendirirsen sevinirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frtkarll7 kullanıcısına yanıt
    Ben paket olarak aldım ve londra paketini aldım k.k. 9 taksit fiyatı 3500 TL Daha uygun paketli olanlar var ama 300-400 tl fark için londrayı tercih ettim.

Bunun yanında 250 saat gibi bir eğitim süresi var.Seviye testi yapıldıktan sonra yaklaşık 10 kişilik sınıflarda seviyenizden eğitime başlıyorsunuz.Dilerseniz yurtdışı sürenizi uzatabiliyorsunuz ve kesinlikle yardımcı oluyorlar her konuda.Ekstradan izmirde ingilizce eğitmeni yetiştiren tek kurum.Buda kaliteyi gösteriyor.

Kurs başladıktan sonrada dersler hakkında detaylı bilgi veririm ancak giden arkadaşlarım memnun kaldılar...

Diğer bütün kurs ücretleri 1000-1100 tlden başlıyor ancak eğitim saatlerini toplama yaparsanız paket olarak IH'dan pahalı kalıyor.Yanında yurtdışı kampı cabası...
  • Manisada hangisi en iyi bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenes35

Ben paket olarak aldım ve londra paketini aldım k.k. 9 taksit fiyatı 3500 TL Daha uygun paketli olanlar var ama 300-400 tl fark için londrayı tercih ettim.

Bunun yanında 250 saat gibi bir eğitim süresi var.Seviye testi yapıldıktan sonra yaklaşık 10 kişilik sınıflarda seviyenizden eğitime başlıyorsunuz.Dilerseniz yurtdışı sürenizi uzatabiliyorsunuz ve kesinlikle yardımcı oluyorlar her konuda.Ekstradan izmirde ingilizce eğitmeni yetiştiren tek kurum.Buda kaliteyi gösteriyor.

Kurs başladıktan sonrada dersler hakkında detaylı bilgi veririm ancak giden arkadaşlarım memnun kaldılar...

Diğer bütün kurs ücretleri 1000-1100 tlden başlıyor ancak eğitim saatlerini toplama yaparsanız paket olarak IH'dan pahalı kalıyor.Yanında yurtdışı kampı cabası...

iyimiş kardeşim sağol bilgilendirdiğin için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.