Şimdi Ara

Izmir'de hava şartları ve giyim (CIDDI KONU VE UNIVERSITE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer İzmir konusunu baltaladığın gibi bu konuyu da batalaman pek şaşırtıcı değil. Yazdıklarımı iyi oku ve kişilere değil, konuya odaklan lütfen ki faydan dokunsun...

quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Konuyu açan arkadaş "gokmay" nickli kişiye bakarsan allah sabır versin kardeşim sana.

Kışın kazak alma falan demiş sana , ben bunun üstüne dicek birşey bulamadım :)

Eksi derecelere düşen kış aylarında t-shirtle geziyor kendisi zaten
  • Tartışmayalım yav, ne güzel kardeş kardeş bana kıyafet bakıyoruz burda

@Dictator
    @gokmay
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Diğer İzmir konusunu baltaladığın gibi bu konuyu da batalaman pek şaşırtıcı değil. Yazdıklarımı iyi oku ve kişilere değil, konuya odaklan lütfen ki faydan dokunsun...

quote:

Konuyu açan arkadaş "gokmay" nickli kişiye bakarsan allah sabır versin kardeşim sana.

Kışın kazak alma falan demiş sana , ben bunun üstüne dicek birşey bulamadım :)

Eksi derecelere düşen kış aylarında t-shirtle geziyor kendisi zaten

quote:

İzmr'de kışın fazla soğuk olmaz, çok üşüyen biri değilsen, ynına fazla kazak falan alma derim.
    Yazın ise berbat sıcak olur.

Arası ise, yani Bahar hemen hemen hiç olmaz, direk yaz, direk kış yani....

Kışın fazla soğuk olmaz diyorsun , eksi dereceleri görüyoruz , sen hangi şehirden bahsediyon hocam ?

Ekvatorda İzmir vardıda bizimmi haberimiz yok anlamadım.

• pyke kullanıcısına yanıt
    İzmir'de yaşıyor ama İzmir takıntısı var arkadaşın malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyke

Hahahaha, hoşbulduk hoşbulduk. Iyi güldüm hocam

Özelden ulaşıyorum öyleyse?

@matrixx_hakan

Ulaş hocam bekliyorum
  • Haydaaa,

PM atamıyorum size, kapalı sanırsam.

Açabilir misiniz?

@matrixx_hakan
  • Keşke cümlenin tamamını okuyup anlamaya çalısaydın...

quote:

quote:

İzmr'de kışın fazla soğuk olmaz, çok üşüyen biri değilsen, ynına fazla kazak falan alma derim.

Kışın fazla soğuk olmaz diyorsun , eksi dereceleri görüyoruz , sen hangi şehirden bahsediyon hocam ?

• quote:

Haydaaa,

PM atamıyorum size, kapalı sanırsam.

Açabilir misiniz?

@matrixx_hakan

Açtım
  • Ya aslında şöyle yanında hani fazla fazla bir şey götürmene gerek yok oradan ya da netten arkadaşlarınla alışverişinizi yaparsınız. Adını merak ettim?
  • Yapmayın hocam yav, ne güzel burda tatlı tatlı muhabbet ediyorduk.

Izmir hepimizin yau. Soğuğuyla, sıcağıyla..

@gokmay
    @Dictator
  • Sen yine de fazla kazaklara boğma kendini, üşüyen biri değilsen fazla gelir. Olmadı zaten dediğim gibi burdan istediğini alırsın.

Kaban, palto, şemsiye vs... elbetteki yanında olmalı. Mutaka ihtiyaç duyacaksındır...

quote:

Yapmayın hocam yav, ne güzel burda tatlı tatlı muhabbet ediyorduk.

Izmir hepimizin yau. Soğuğuyla, sıcağıyla..

@gokmay
    @Dictator
  • Selamlar,

Ismim Hakan.

@Afclue

Yolladım hocam PM.

@matrixx_hakan
  • pyke kullanıcısına yanıt
    Hakan hayırlısı olsun, hangi bölümü kazandın Ege Üniversitesi'nde?
  • quote:

Keşke cümlenin tamamını okuyup anlamaya çalısaydın...

quote:

quote:

Yalan yanlış bilgilerle her konuda milleti yanlış yönlendiriyorsun , Sonra bu millet verdiğin yanlış bilgilerden zarar görücek.

Adama kışın fazla soğuk olmaz diyorsun , kaç kere yerlerin buz tuttuğuna şahit olduk , sen hangi dünyada yaşıyorsan orda kal boşa burda milleti yanlış yönlendirme.

Pyke : bahar ayları için ince şeyler alabilirsin , genelde ılık geçer.

Kış aylarında kalın giyinmek hertürlü şart.

Sen bu fanatiklere bakarsan kışın bunların kulaklarını çok çınlatırsın , sakın bu kışın ılık geçer diyenlere bakma

Alışveriş içinde birkaç yer önerebilirim mesaj yoluyla

• @pyke

Konakta ykm var, jack and jones iyidir, pull and bear herkes giyiyor izmirde fazla tavsiye etmem zaraya bak, mavinin kazakları güzel olabiliyor ama kazık bayağı, dockers khaki pantolonun olsun, ama öyle açık ucuk renklerde değil siyah idealdir, hatta paçalar dar olursa iyi olur, laf aramızda kızlar popoya dikkat ediyo dar paça omuzları geniş gösterir.

Forum bornova var orda bulursun kıyafet. Ev bornovadan tut bence, küçükpark felan var takılmak için oraya gidiyo gencler, biz arkadaşlarla genelde kordona gideriz çimlerde insanlar oturur ya da deniz kıyısında genelde alkol tüketirler gece saat 9 dan 1 e kadar falan. sonra yavaştan gider herkes, barlara da oturabilirsin, rengarenktir.

buca felan leş yer gitme, gideceğin yer konak-karşıyaka. hataydan uzak dur, bayraklının içlerine girince çirkinleşiyor.

neyse kaban alıcaksan sarar interviewler güzel trençkot tarzı.

kolezyon felan uzak dur, geçen birisi açmış konu 19 yasındayım lc vayikikiden giyiniyorum diye, eskiden cok kral markaydı artık değil.

ama bazen colinste falan güzelşeyler olabiliyor, "üstünde yazı olmayan" gömlek gibi.

zaten buraya konu acmıssın, kendine dikkat ediyosun bişeyler bulursun güzel eminim.

edit: lacoste ayakkabılar indirime giriyo bazen 158 tl ye bulmustum bomba ayakkabıydı mavili beyazlı ama alamadım, dakırs aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimDiyenErkek -- 27 Ağustos 2013; 23:38:06 >

• ege üniversitesi hangi bölüm
  • Yapıcaz hocam artık bi şeyler.

2-3 sweat, 3-5 uzun kollu, 3-5 spor gömlek, mont, ceket vs..vs. idare edicez artık öğrenci öğrenci :)

@gokmay
  • Dictator kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı iyi oku, sana ayrıca açıklama yapmak zorunda değilim, gereksiz atışma mesajlarından da vaz geç lütfen, konuyu kirletiyorsun...
  • quote:

quote:

Konuda sataşmadan, sbote tmeden bilgi vermek zor değil mi?

Yazdıklarınla kendin bile çelişiyorsun malesef...

quote:

Son zamanlarda kuru pis bir soğuk oluyor kışın izmirde. Kalın bir mont veya ceket şart.

İzmirde kışları ılık geçer lafı hikayeden ibaret , o kişiler 6 ay önce İzmirde yaşamıyordu sanırım.

Onun harici hep sıcak , nemli pis bir sıcağı var. Kısa mesafeli yürüyüşlerde bile ter içinde kalabilirsiniz.

Bu arada yağmurlu zamanlarıda çok olur , yağmurlukda bulundurmalı

Not : Bazı kişiler sıcaktan soguktan az etkilenir , bu kişilerin durumuna göre değişir bu yazılanlar tabi.

Burda nasıl bir çelişki var anlamadım ? Ayrıca ben sataşmıyorum doğruları söylüyorum , sen farklı bir izmirde yaşıyorsun hocam , senin dünyan ayrı ben bunu anladım.

Kansızsın galiba izmirde soğuk çok nadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.