Bildirim
İZMİR'de IPHONE 4 Teşhiri ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cokko
Arkadaşlar, İzmir'de beyaz ve siyah iphone'u teşhirde görebileceğim bir mağaza var mı bildiğiniz ?? İkisini de incelemek istiyorum,inceleyemiyorum
Hele beyaza hiç rastlamadım,kirlenir diye çıkarmıyolar galibaa..
iphone 4 umun rengi beyaz gercekten cok guzel duruyor tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufozgiray2
quote:
Arkadaşlar, İzmir'de beyaz ve siyah iphone'u teşhirde görebileceğim bir mağaza var mı bildiğiniz ?? İkisini de incelemek istiyorum,inceleyemiyorum
Öneriniz için teşekkürler.Beyaz iphone 4'ün siyah iphone 4den kalın olduğu doğru mu peki ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yusufozgiray2
quote:
Öneriniz için teşekkürler.Beyaz iphone 4'ün siyah iphone 4den kalın olduğu doğru mu peki ?
Doğru değil
-
quote:
Adnan menderes havaalanının yakınındaki Metro Süpermarkette vardı. KAlınlık farkı yok. İkisi de aynı. -
Çiğli Kipa Extra'da var fakat sadece siyah teşhirde beyaz yok. -
karşıyaka yada konak tarafinda isen pm at bulusalim direk incele beyaz iphone 4 16 gb :) -
Karabukte teshirde beyaz var -
şirinyer timde siyah görmüştüm -
Kalınlık konusunda Apple'ın sitesindeki verilere göre aynı, beyaz ve siyah için ayrı ebat bilgileri yok ama bazı sitelerde örneğin: PC World 0.2mm kadar daha kalın olduğu söyleniyor (beyaza sahip olmadığım ve görmediğim için internetten bulduğum bilgiyi paylaşıyorum yalnızca).
Yine bazı kullanıcılar da iPhone 4 kılıflarına biraz daha zor sığdığını ya da sığdıramadıklarını söylüyorlar: Why is the iPhone 4 thicker?. Sonuçta evet 0.2mm ya da daha az ölçüde de olsa kalın ama bir şey ifade eden bir farklılık değil. Bu kadar ufak bir ölçüyü zaten hissetmenizin mümkün olmayacağını düşünüyorum kaldı ki sorunsuz olarak tüm aksesuarları ve kılıfları da kullanabiliyorsa her iki cihazda, gerisi mühim değil sanırım.
-
media markt ta vardı teşhirde beyazı bundan 2 hafta önce görmüştüm.. belki hala duruyordur bi gidip bak istersen.. -
bende siyah eşimde beyaz var (bu arada en büyük Beşiktaş)
bugüne kadar beyazın daha kalın olduğunu hissetmemiştim, hatta kılıfları bile arada değiştiriyoruz farkına varmadım. Eve gidince bir resim de benden olsun... -
quote:
Orijinalden alıntı: tirtom
bugüne kadar beyazın daha kalın olduğunu hissetmemiştim, hatta kılıfları bile arada değiştiriyoruz farkına varmadım. Eve gidince bir resim de benden olsun...
İnşallah bigün banada nasip olur...
Ben ve siyah iphone tamam ama kız arkadaşımla evlilik ve ona beyaz iphone olayı eksik :) -
özdilek avm de siyah ve beyaz teşhirde görmüştüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
quote:
Orijinalden alıntı: tirtom
bugüne kadar beyazın daha kalın olduğunu hissetmemiştim, hatta kılıfları bile arada değiştiriyoruz farkına varmadım. Eve gidince bir resim de benden olsun...
İnşallah bigün banada nasip olur...
Ben ve siyah iphone tamam ama kız arkadaşımla evlilik ve ona beyaz iphone olayı eksik :)
o da olur inşallah...
KD 273 -
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Tirtom,eşinin ve kendi iphone'unun fotoğraflarını da ekleyebilirse süper olacak.. Tirtom iphone 4 mü ,4s mi ? 4 ve 4s arasında da kalınlık farkı olabilir belki..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pil değişimi
- wifi ağına katılamadı sorunu
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- apple değişim belgesi
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X