Şimdi Ara

İzmir'de iphone4 home tuşu tamiri değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir'de iphone4 home tuşu tamiri/değişimi yapan bi elektronikçi veya telefoncu var mı güvenebilinir?

ve kaç tl yapar? fiyatı nedir?

Yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: | PoSeidoN |

Arkadaşlar,

İzmir'de iphone4 home tuşu tamiri/değişimi yapan bi elektronikçi veya telefoncu var mı güvenebilinir?

ve kaç tl yapar? fiyatı nedir?

Yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler

tr garantisi olmadığı belli, fakat uluslararası garantisi varsa tavsiye etmem. yurtdışında tanıdık vs. varsa garantiye gönderik, yoksa yapacak birşey yok :(
  • alsancakta yenı asır ıs merkezının yanında apple servısı var oraya sor ıstersen ama orj. servıs bıraz pahalı
  • Çankaya metro durağı üst caddesinde var apple servisi, bu telefon satıcısı ve toptancıların oldugu bölge. Güvenilirmi veya fıyat konusunda bilgim yok malesef. Bir arkadaşda alsancak da var demiş buralarla konuşman ve fiyat alman faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnltmr

alsancakta yenı asır ıs merkezının yanında apple servısı var oraya sor ıstersen ama orj. servıs bıraz pahalı

Tarif ettiğiniz yer Egemek. Cihazınızı seviyor ve profesyonel kişilerce onarılmasını istiyorsanız bu firmayı ben de tavsiye ediyorum. Ucuza yaptıracağım diye cihazdan olmayın.
  • merhaba ıphone geri tuşunun yani home tuşunun tamiri yok direk değişimi olur, eğer cihazının garintisi devam ediyorsa teleservice ( cıhazın vodafone veya mobiltel ise ) degilse genpa veya kvk gönderimini yapabilirsin direk değişim olucaktır. Garantisi bitti ise yapıcak bisey yok 600 doları gözden çıkarmalısın ,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

merhaba ıphone geri tuşunun yani home tuşunun tamiri yok direk değişimi olur, eğer cihazının garintisi devam ediyorsa teleservice ( cıhazın vodafone veya mobiltel ise ) degilse genpa veya kvk gönderimini yapabilirsin direk değişim olucaktır. Garantisi bitti ise yapıcak bisey yok 600 doları gözden çıkarmalısın ,,,

http://cgi.ebay.com/Black-Home-Button-Menu-Key-Keypad-Iphone-4G-New-/320744406119?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aaddb3c67#ht_3317wt_1185

tamiri olmasa niye home butonu satılsın heryerde ? kendisi bile yapabilir diye düşünüyorum.. internetten biraz araştırma yaparsa olmucak şey değil.. baktı toplayamıyor o zaman götürür bi tamirciye.. 600 dolar verilmez bi home tuşu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 16 Ağustos 2011; 11:29:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Harddisk tamiri (2.5")
    16 yıl önce açıldı
    Ankara'da Kulaklık Tamiri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım izmirde nerde oturuyorsun bilmiyorum ama, karşıyakada çarşı içinde mc donalds' ın yanında iphone tamir eden bir yer görmüştüm. garantili tamir ediyoruz diye yazısı dikkatimi çekti, benim bir işim olmadı ama yinede aklında bulunsun diye yazıyorum. bunun dışında çankaya da vardır bu tip tamir yerleri.... şimdiden kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

merhaba ıphone geri tuşunun yani home tuşunun tamiri yok direk değişimi olur, eğer cihazının garintisi devam ediyorsa teleservice ( cıhazın vodafone veya mobiltel ise ) degilse genpa veya kvk gönderimini yapabilirsin direk değişim olucaktır. Garantisi bitti ise yapıcak bisey yok 600 doları gözden çıkarmalısın ,,,

http://cgi.ebay.com/Black-Home-Button-Menu-Key-Keypad-Iphone-4G-New-/320744406119?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aaddb3c67#ht_3317wt_1185

tamiri olmasa niye home butonu satılsın heryerde ? kendisi bile yapabilir diye düşünüyorum.. internetten biraz araştırma yaparsa olmucak şey değil.. baktı toplayamıyor o zaman götürür bi tamirciye.. 600 dolar verilmez bi home tuşu için

merhaba arkadaşım dedigin gibi bi home tuşuna 600 dolar verilmez ama gider kafana göre bi tamirciye 50 lira bayılırsın sonra farklı halledemiycegin bi arıza oluşur , gidip asıl teknik servise verdiginde o 600 dolar 800 dolar olur ozamanda atsın çöpe yada yenisi alsın daha iyi derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.