Şimdi Ara

İzmir'de Kombi Markası ve Tesisastçısı (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, internette bu konu ile ilgili o kadar çok şey söylenmişki insan hangisine güveneceğine karar veremiyor.

İzmir'deki evimin özelliklerini yazıyorum:

Ev 110 m2

8.kat(çatı)

Evde yalıtım malzemesi yok( önümüzdeki sene parke yapılması planlanıyor)

Kuzey cephe

Pencereler alüminyum tek cam ama içeriyi çok fazla etkilemiyor.

Bütçe olarak da 4000-5000 arası düşünülüyor

Nitelikler bunlar ayrıca sormak istediğim, yoğuşmalı her zaman içinönerilen bir sistem olmakle birlikte bazı netteki yorumlarda evin m2'si radyatör uzunluğu gibi özelliklere göre belirlenmesi gerektiği söylenmiş yani illa yoğuşmalı olması işinize yaramayabilir gibi sonuçlar çıkarılmış.
    Mesela eve gelen bir firma yetkilisi yoğuşmalı iyidir diğer firmalar eski kombileri satmaya çalışabilir kanmayın derken,,, bir diğeri aynı ev için gerek yok bu eve zaten onlarda da yarı yoğuşmalı(ekstra 500) -tam yoğuşmalı(ekstra1000tl) ayrımı var diyor. Pazarlama işte:)

Dolayısıyla bizde kararsız kaldık, soğuklar başlamada bu işi halledelim diyoruz.. Tecrübeli arkadaşlardan evin özelliklerine göre OBJEKTİF tavsiyeler bekliyorum. İyi çalışmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_naughtiest_boy -- 7 Kasım 2012; 11:55:02 >

• Biray Mühendislik ile irtibata geçiniz. Kendisi aktif üyedir. Bir çok kişiye (ben dahil) yardımcı olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.