arkadaşlar durum kısaca şu izmir de öğrenciyiz bu akşam içn kırk takla sonucu bir kız arkadaşımı buluşmaya ikna ettim ve bir yerlerde yemek yemek istiyoruz ne var ki daha önceleri hep onun istediklerini yapıyorduk artık sıkıldı sanırsam birazda benden bir şeyler bekliyor doğal olarak fakat ben pek gezip dolaşan dışarda bir şeyler yiyen içen biri değilimdir sonuç olarak bana öğrenciye göre ama hoş bir mekan tavsiye edebilicek olan birileri var mı acaba :?: tavsiye edilen mekan öğrenci bütçesi sınırlarında olmalı doğal olarak :)) buca başta olmak üzere tavsiyeleriniz lütfen :?: şuan internet cafe de olduğumdan ve bi kaç saat sonra buluşacak olduğumuzdan en kısa sürede tavsiyelerinize ihtiyacım var :) yerleri tarif de edebilirseniz çok makbule geçer :)
bugün kandil sefgilinide al camiye git oda üst katta takılsın
quote:
Orjinalden alıntı: ten_don
bugün kandil sefgilinide al camiye git oda üst katta takılsın
mantıklı aslında düşünmem gerek :)
hadi DH :S kimse mi yok izmir den yada öğrenci olan orada :S
öneri gelmezse yedekte dursun diye söylüyorum.. devlet tiyatrosuna götür hem entel bir hava katar hem ucuza çıkar
yaklaşık 1 saat geçtiğini varsayarsak hala düzgün bir cvap ta yoksa sanırım gelmez artık en iyisi kıbrıs şehitleri civarı bir yer olacak heralde ordan da bir yerlere geçeriz :) püfffff iyi forumlar tiyatro önerisi içinde teşekkürler
Bütçeni söylersen ona göre yardımcı olayım.Eğer paylaşmak istemezsen ulu orta özel mesaj atabilirsin.Bornova hakkında her türlü yardımcı olurum