Şimdi Ara

İzmir'de renault servis tavsiyesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Broadway aracımın motorunda bir sıkıntısı var yeni motor yapılabilir dediler malum öğrenciyiz turşu biyere denk gelip üzmelerinden endişeliyim var mıdır tavsiye edebileceğiniz yıllardır işini düzgün yapan usta servis ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 1.5 DCİ aracım için, İzmirde Özel Renault servis tavsiyesi istiyorum, tavsiye edecek???
  • Menemende er-alp ozel reno servisi var tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiestateam

Menemende er-alp ozel reno servisi var tavsiye ederim

Hocam teşekkür ederim ben Narlıdere deyim ama ağır bakım için gerekirse oraya da giderim, gerçekten işin ehli ve dürüstlerse eğer. Telefonu var mı sizde?
  • Bende izmir de özel servis arayışındayım. Konu takip
  • Yeni başlık açmayayım diye buraya yazıyorum :) Renault Clio 1 - 1.4 RT aracım var. Elektronik ateşleme, buji, hava filtresi değişecek. Hatta baskı balata da değiştirebilirim. Benim 2 usta da elektronik ateşlemeyi yapamadı.

Soru 1: Tahmini yetkili servis ücretleri nedir?

Soru 2: İzmirde iyi bir özel servis var mı?

Soru 3: Çok ufak bi kaporta işi var. Boya rötuş yapılacak. Pasta-cila. Uygun fiyat lazım. Tavsiye var mı?

Bilen arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mayhemious

Yeni başlık açmayayım diye buraya yazıyorum :) Renault Clio 1 - 1.4 RT aracım var. Elektronik ateşleme, buji, hava filtresi değişecek. Hatta baskı balata da değiştirebilirim. Benim 2 usta da elektronik ateşlemeyi yapamadı.

Soru 1: Tahmini yetkili servis ücretleri nedir?

Soru 2: İzmirde iyi bir özel servis var mı?

Soru 3: Çok ufak bi kaporta işi var. Boya rötuş yapılacak. Pasta-cila. Uygun fiyat lazım. Tavsiye var mı?

Bilen arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim.

Hiç kimse cevap yazamadığına göre bilmiyor demek. Ben çözdüm. Çözümü de anlatayım belki birisinin işine yarar.

İzmir deki en iyi renault yetkili servisine gidip araca mekanik ekspertiz yaptırdım. Yaklaşık 6 bin TL masraf çıktı. Aldım listeyi sanayiye gittim. Usta ilk etapta listede yazanların hiç birisini fark etmedi. Benim ısrarım ile motor söküldü ve listede yazan problemlerin tamamının gerçekten sorun olduğu görüldü. Neyse efem 1500₺ civarına yapıldı. Şu anda aracım canavar gibi oldu. Sanki sıfır araba kullanıyor gibiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şehir merkezinde olanlar için 2. sanayide çalişkanlar oto tavsiyemdir, hem bilgili becerikli hemde dürüst esnaf

üç yıldır kurumun tüm araçları ile ilgileniyorlar

kendi aracımıda başka yere götürmüyorum

tlf no +90 532 424 8437 vedat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.