Yazılım sürümü. Unlock zor birşey değil ki eğer yazılım sürümü ve baseband tutuyorsa evde yapabilirsiniz. Telefoncunun da yapacağı aynı şey. Youtube'de zaten birsürü vidyo oluyor nasıl yapıldığına dair onlara bakarak çok kolay yapabilirsiniz.
Yazılım sürümü. Unlock zor birşey değil ki eğer yazılım sürümü ve baseband tutuyorsa evde yapabilirsiniz. Telefoncunun da yapacağı aynı şey. Youtube'de zaten birsürü vidyo oluyor nasıl yapıldığına dair onlara bakarak çok kolay yapabilirsiniz.
hadi canım.o kadarda cahil degiliz yaw
onu biliyoruz hocam,konuyu açana soruyoruz ki yardımcı olalım.4.1 içinse boşuna aramasın
eger 4.0.1 içinse evde yapsın diyecektik elbet.
Eskiden burda izmirde iphone isiyle ugrasip magazasi olanlar vardi hala varmi bilmiyorum
ilgilenen herkese teşekkürler .. İphone 4 daha henüz ABD den yeni geldiği için ime kaydı bile yapılmadan kutusunda açılmamış halde duruyor, o yüzden versiyon nosunu bilmiyorum. Elimde faturası ve açılmamış bir kutu var... Şimdi sırasıyla ne yapmam gerekiyor ? Bildiğim kadarı ile önce ime kaydını yaptıracaktım ama turkcell de hat sorunu mu ne varmış ancak pazatesinden sonra yapabileceklerini söylediler....
Bir arkadaşım bana sırasıyla ne yapmam gerektiğini (ama atlamadan ve birazda ayrıntılı bir biçimde) anlatırsa çok sevinirim. Fakat sakın forumda bu konu ile çok yazı var önce bir bak falan demeyin... Evet haklısınız çok ama çok yazı var o üzden çorba gibi oldu kafam herkes ayrı bir telden çalıyor.
Bu konuda benim gibi iphone konusunda acemi olan arkadaşlara iyi bir klavuz olur. Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ulk ilgilenen herkese teşekkürler .. İphone 4 daha henüz ABD den yeni geldiği için ime kaydı bile yapılmadan kutusunda açılmamış halde duruyor, o yüzden versiyon nosunu bilmiyorum. Elimde faturası ve açılmamış bir kutu var... Şimdi sırasıyla ne yapmam gerekiyor ? Bildiğim kadarı ile önce ime kaydını yaptıracaktım ama turkcell de hat sorunu mu ne varmış ancak pazatesinden sonra yapabileceklerini söylediler....
Bir arkadaşım bana sırasıyla ne yapmam gerektiğini (ama atlamadan ve birazda ayrıntılı bir biçimde) anlatırsa çok sevinirim. Fakat sakın forumda bu konu ile çok yazı var önce bir bak falan demeyin... Evet haklısınız çok ama çok yazı var o üzden çorba gibi oldu kafam herkes ayrı bir telden çalıyor.
Bu konuda benim gibi iphone konusunda acemi olan arkadaşlara iyi bir klavuz olur. Şimdiden teşekkürler.
Milyon tane açıklama varken,
gereksiz topik olmamismi sence
Detaylı bilgi farkbul.net adresinde iphone boliumunde var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme