Şimdi Ara

İzmir'den - Antalya'ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki Sorum olucak.
    1:Acaba otobüslemi gidiyim uçakla mı yoksa gemiyle mi?
    2:Hangisi hesaplıdır ? Hangisinde sıkılmadan gidebilirim ?

• gemi hakkında bir bilgim yok. Muhtemelen güzeldir ve bir o kadar da pahalıdır(eğer sefer varsa)
    eğer uzun sürmesini istemiyorsan ve erken tarihte bilet alabiliyorsan ucuz bilet bulabileceğinden uçakla git sıkılmazsın uçakta yanına gazete vs. alırsın zaten 30-40 dk. bir şey sürer yolculuk.
    otobüsler genelde yakın fiyatlar çeker ama pazarlık yapmadan alma bileti! aralarında kalite açısından uçurum yok ve en uygun bileti diğerlerine göre (kısmen) daha kaliteli kamil koç'tan pazarlıkla en uyguna aldığımı bilirim(dalaman'dan antalya'ya)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatyollaritasli

gemi hakkında bir bilgim yok. Muhtemelen güzeldir ve bir o kadar da pahalıdır(eğer sefer varsa)
    eğer uzun sürmesini istemiyorsan ve erken tarihte bilet alabiliyorsan ucuz bilet bulabileceğinden uçakla git sıkılmazsın uçakta yanına gazete vs. alırsın zaten 30-40 dk. bir şey sürer yolculuk.
    otobüsler genelde yakın fiyatlar çeker ama pazarlık yapmadan alma bileti! aralarında kalite açısından uçurum yok ve en uygun bileti diğerlerine göre (kısmen) daha kaliteli kamil koç'tan pazarlıkla en uyguna aldığımı bilirim(dalaman'dan antalya'ya)

Hm Teşekkürler.
    Gemiyi 250 Diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: KeiraKK

quote:

gemi hakkında bir bilgim yok. Muhtemelen güzeldir ve bir o kadar da pahalıdır(eğer sefer varsa)

Hm Teşekkürler.
    Gemiyi 250 Diyolar

şaşırmadım. Param olsa şöyle trabzondan adanaya bir gemiyle denerdim ama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeiraKK

quote:

Hm Teşekkürler.
    Gemiyi 250 Diyolar

şaşırmadım. Param olsa şöyle trabzondan adanaya bir gemiyle denerdim ama.

Bi kere yat turuna çıkmıştım. onun gibi mi oluyor gemi ? Hiç binmedim de

• İzmir Antalya ulaşımı için bana göre en konforlu otobüs firması Kamil Koç.
    Ama uygun fiyata uçak fiyatı da bulabilirsin belki, bir araştır derim.

Çok eskiden Deniz Yollarının yaz aylarında İstanbul'dan başlayıp Mersin'e kadar uzanan 10 günlük
    gezileri vardı. Gençliğimizde ve çocukluğumuzda birkaç kez katılmıştık.
    Bütün Ege ve Akdeniz dolaşıp, tatil bölgelerine uğruyordu.
    (İzmir, Marmaris, Kuşadası, Datça, Antalya, Alanya, Mersin, Finike, Bodrum, Datça)
    Gerçekten çok keyifliydi.
    Akdeniz ve Karadeniz gemileri vardı. Belki hatırlayan olabilir....?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

İzmir Antalya ulaşımı için bana göre en konforlu otobüs firması Kamil Koç.
    Ama uygun fiyata uçak fiyatı da bulabilirsin belki, bir araştır derim.

Çok eskiden Deniz Yollarının yaz aylarında İstanbul'dan başlayıp Mersin'e kadar uzanan 10 günlük
    gezileri vardı. Gençliğimizde ve çocukluğumuzda birkaç kez katılmıştık.
    Bütün Ege ve Akdeniz dolaşıp, tatil bölgelerine uğruyordu.
    (İzmir, Marmaris, Kuşadası, Datça, Antalya, Alanya, Mersin, Finike, Bodrum, Datça)
    Gerçekten çok keyifliydi.
    Akdeniz ve Karadeniz gemileri vardı. Belki hatırlayan olabilir....?

Tesekküler.Ucakla gidiyoruz. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir mi Bursa mı?
    14 yıl önce açıldı
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi bakalım, iyi yolculuklar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.