Şimdi Ara

İzmir Diyetisyen Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle abartılacak bir yanım yok. Ama vücudumu korumak istediğim için ve sigarayı bıraktığım için kendimi spora hazır hissediyorum. 17 yaşındayım ve 1.80 üzerinde bir boyum var tam olarak kaç bilmiyorum en kısa zamanda diyetisyene gittiğimde ölçtüreceğim. Kilom ise 76 ile 77 arasında gidip geliyor. Görünüşte inceyim fakat omuzlar baya geniş olunca garip bir görüntü çıkıyor ortaya. Ne kaslıyım nede öyle yağlıyım. Bölgesel belli yerlerde yağlanmalar var. Kan tahlili yaptırmıştım ve herhangi bir hastalığımda yok sanırım yani diyet ve spor yapabilirim. Aslında sadece koşardım kiloyu toparlamak için ama aşırı beyaz tenli olduğum için bölgesel yağların hafif sarkması garip bir görüntü çıkartıyor. Doktor kontrolünde yapmak istiyorum. Sanırım 7-10 kilo gibi bir kilo versem toparlarım vücudu. Yani ağırlık çalışarak kas yapma planım yok. Olursa da olur ama açıkçası şuanda pek umurumda değil kas yapmak. Belki bir iki sene sonra ağırlık çalışmaya da başlarım ama şuanda yürüyüş koşu diyet miyet bunları yapmak istiyorum.

İzmir de adam akıllı benimle ilgilenecek 15 günde bir yada aydan aya kontrole gideceğim bir doktor arıyorum. Her görüşmede 200-300 gibi para istemesin mümkünse ve duyduğum bilgiye göre herkese verilen standart diyet listesini yazmasın...

Önerilerinizi bekliyorum dostlarım.

• Güncel
  • Bende arıyorum devlet hastanesinden yapıyorlarmış fakat genelde standart herkese verilen şeyi veriyorlarmış .
  • Balçova'da varmış bir tane ünlüymüş bizim arkadaş falanda gidiyordu
  • Geometry kullanıcısına yanıt
    Ücretlimi acaba ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla ücretsiz.İsmini nerde olduğunu bilmiyorum öğrenirsem editlerim hocam buraya
  • Diyetisyeni geçtim beyler. Günde 2-2.5 saat yürümek yerine 1 saat boyunca p90x programı yapmaya karar verdim. Konu kapanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuzla Psikolog Önerileri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vladimir Gothia V kullanıcısına yanıt
    Peki P90X'İ Diyetlemi yapıcaksınız diyet programı edindinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Peki P90X'İ Diyetlemi yapıcaksınız diyet programı edindinizmi ?

Hocam hareketler öyle kolay değil. Sanırım programı alınca antrenman yerine hareket çalışacağım belli bir süre boyunca. 6-7 ay kadar parkour-free run sporu ile uğraşmıştım bundan 2 sene önce. Fakat eskisi kadar atletik değilim şuanda. Son olarak p90x tr sitesi var. Orada hocalar falan var. Belli bir ücret karşılığı programın cdlerini alıyorsunuz ve işin güzel kısmı hocalar sizin özelliklerinize göre program ve diyet çıkartarak size kargo ile yolluyorlar. Ayrıca sitede 1.5 milyon Türk kullanıcı var sanırım.
  • Giden bir arkadaşım memnun kalmıştı. diyetisyen Meltem Yaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.