Şimdi Ara

İZMİR DJ KURSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garanti iş tabiki olamaz benim clublarım barlarım yok ne yazıkki ancak size tabiki yeteneğiniz ölçüsünde referans olabilirim çevre açısından
    quote:

Orjinalden alıntı: SyMPaTHyc

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

dj lik kursu sonunda garanti iş varmıki?

garanti iş veren bi yer biliosan kardes haber werde bende üniyi birakıp gidim :s
  • valla benm djlıkde gozum olmadııg icin kıskanma soz konusu degil ama sen birini önerdik die forumu ayaga kaldırıosan psikolojik destek al kurtul egolarından.. Yukarıyı okuduysan adam tasındı ve ulsamıorm demistim
  • pm lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

yer mekan adres alet edebat ücret bu tür şeyleri yazman daha iyi olur sanırım..

• gözün yoksa ne işin var burda neden kirletiosunuz forumu belliki sıkılmışşsın daralmışsın uğraşacak yer arıyosun atıp tutanları sevmem kendime de güvenirim bu ego değil güven ve kendini bilmektir yeterince zamanımı çaldınız isterseniz bukadar yeter işi olmayan ilgilenmeyen buraya yorum yazmasın okadar!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: SyMPaTHyc

valla benm djlıkde gozum olmadııg icin kıskanma soz konusu degil ama sen birini önerdik die forumu ayaga kaldırıosan psikolojik destek al kurtul egolarından.. Yukarıyı okuduysan adam tasındı ve ulsamıorm demistim
  • Orjinalden alıntı: dj nizo

gözün yoksa ne işin var burda neden kirletiosunuz forumu belliki sıkılmışşsın daralmışsın uğraşacak yer arıyosun atıp tutanları sevmem kendime de güvenirim bu ego değil güven ve kendini bilmektir yeterince zamanımı çaldınız isterseniz bukadar yeter işi olmayan ilgilenmeyen buraya yorum yazmasın okadar!!!

valla benm djlıkde gozum olmadııg icin kıskanma soz konusu degil ama sen birini önerdik die forumu ayaga kaldırıosan psikolojik destek al kurtul egolarından.. Yukarıyı okuduysan adam tasındı ve ulsamıorm demistim
    eminim sen beni çok kıskanıyosundur:)yoksa 1 saattir burda gevezelik yapmazdın ha bu arada şu övüp bitiremediğin arkadaşının bi kaç eventini at ta bakalım

ben izmirliyim bu topiğide sizin önerileriniz için açmadım ama bakıyorumda artık cılkı çıkmaya başladı benim hakkımda bilgi sahibi olmadan da konuşma hakkına sahip değilsin bence artık burada gevezelik yapmayın önerilerinizi başka yere yazın sonkez söylüyorum ilgilenen arkadaşlar lütfen pm den mesaj atsınlar

Sen kimsin ki burdaki insanları aşağılıyosun? Burda seni tanıyanda yok kıskanacak kadar düşecek de yok git öteye bayıl!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 27 Ekim 2007; 4:27:51 >

• ya sen kimsin ya yenimi hortladın ya amma seviyesizmişsiniz be bu topiği ben açtım ilgilenenler için içine neden bu kadar giriosunuzki bi işiniz amacınız olmadığı halde anlayamadım dj ilkle ilgilenleri görmek istedim size hepinize birden ne oluo asıl siz kimsiniz be gidin dengilerinizle uğraşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj nizo -- 27 Ekim 2007; 4:44:57 >
  • İZMİR DJ KURSU diye açtık sabah programlarına döndü burası valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj nizo -- 27 Ekim 2007; 4:44:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj nizo

ya sen kimsin ya yenimi hortladın ya amma seviyesizmişsiniz be bu topiği ben açtım ilgilenenler için içine neden bu kadar giriosunuzki bi işiniz amacınız olmadığı halde anlayamadım dj ilkle ilgilenleri görmek istedim size hepinize birden ne oluo asıl siz kimsiniz be gidin dengilerinizle uğraşın

quote:

İZMİR DJ KURSU diye açtık sabah programlarına döndü burası valla

Evet biziz seviyesiz kendi mesajlarını oku bakim kimmiş seviyesiz

Bize dengilerinizle uğraşın diyosun,sen neden bu topic i açtın? saat 5 olmuş bu saatte 10 yaşından küçükler olmaz forumda sabah aç ki dengilerin toplansın

Eyvallah...

• ben işimin peşindeyim sen ne peşindesin peki bu saatte onu anlayamadım ne battı sana onuda anlayamadım topiği baştan okursan olayın nerde olduğunu anlarsın zaten. Ben ders diyorum millet bedava yokmu diyo yok şu daha iyi bu böyle bu şöyle bumu seviyelilik bırakın allahaşkına da işinize gücünüze bakın
    quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

ya sen kimsin ya yenimi hortladın ya amma seviyesizmişsiniz be bu topiği ben açtım ilgilenenler için içine neden bu kadar giriosunuzki bi işiniz amacınız olmadığı halde anlayamadım dj ilkle ilgilenleri görmek istedim size hepinize birden ne oluo asıl siz kimsiniz be gidin dengilerinizle uğraşın

quote:

Bize dengilerinizle uğraşın diyosun,sen neden bu topic i açtın? saat 5 olmuş bu saatte 10 yaşından küçükler olmaz forumda sabah aç ki dengilerin toplansın

Eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj nizo -- 27 Ekim 2007; 5:13:11 >

• quote:

ben işimin peşindeyim sen ne peşindesin peki bu saatte onu anlayamadım ne battı sana onuda anlayamadım topiği baştan okursan olayın nerde olduğunu anlarsın zaten. Ben ders diyorum millet bedava yokmu diyo yok şu daha iyi bu böyle bu şöyle bumu seviyelilik bırakın allahaşkına da işinize gücünüze bakın
    quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

quote:

Eyvallah...

peki.

• Sana Okuma Örenmei Tavsiie eDiorum Cılgın Dj.. Bana Psikopatlık yapma burda.. Alırım aklını
  • al da akılsız aklına kullan biraz
  • sakin ol sakin yazı yaz..
    karşında senden aazar işitmeye niyetli bir topluluk yok..
    kimisi bilgi istiyor,
    kimisi görüş sunuyor..
    burası senin kurs güzargahın değil..

bende izmirdeyim zamanında bizde geçtik bu muhabbetlerden, eğlenceninde izmirde en kral olduğu zamanlarda mekanlar işlettik
    az biraz tecrübem varsa seninde bu üslupla mısır bile satamayacağın..
    sakin ol biraz..

quote:

• Peki sen bu işte ne kadar iyisin kardeş ne tür müzikler yapıyorsun? Youtube'da falan videon varmı
  • Sonunda Hip-Hop yavaş yavaş yayılıyor. Djlik kursu güzel bi gelişme. Break dance kursu için fazla beklemeyi düşünmüyorum bende

@dj nizo

Belki sende bu işi yaymayı düşünüyorsun, bir şeyler peşindesin güzel. Alınma ama üslubundan dolayı bir çok kişiyi kendine küstürebilirsin. Biraz daha bilgilendirici, aydınlatıcı ol. Bırak eleştiriyi, seçimi insanlar yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 27 Ekim 2007; 18:52:14 >
  • bu uslüpla konuşan birinden kurs alıcak olan varmı merak ettim şimdi
  • nasıl bi uslub kullanacağımı karşımdakinin uslubuna göre karar veririm bana adam gibi soru soran arkadaşlara adam gibi cevap veriyorum demekki tiye alan abuk subuk konuşan birileri varki cevabını almıştır kafanıza göre gelip buraya bi laf atıp gitmekten vazgeçin artık .burası konu dışı bi topic ve bu topic sadece dj kursu almak isteyenlere bilgi amaçlı açıldı ama sanıyorum çoğunuzun başka türlü kurslara ihtiyacı varmış ilgilenen arkadaşlar zaten bana pm den ulaşıyor hertürlü bilgi oradan veriliyor sorularınız yanıtlanıyor bunu defalarca yazdım ilgilenmeyen buraya yorum yazmasın kardeşim kimin benden ders alacağı veya almayacağı sizi neden bukadar ilgilendiriyor?isteyen alır isteyen almaz bu kadar basit..
  • alır ya da almaz ya ben anlayamıyorum neden bu merak?
    quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

bu uslüpla konuşan birinden kurs alıcak olan varmı merak ettim şimdi
  • bilgilendirme için pm arkadaşım buraya bilgi mesajı yok emin ol ders için başvuran adayların hiçbir mesajı yok burada sanırım ne demek isteğimi anlamışsındır
    quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

Sonunda Hip-Hop yavaş yavaş yayılıyor. Djlik kursu güzel bi gelişme. Break dance kursu için fazla beklemeyi düşünmüyorum bende

@dj nizo

Belki sende bu işi yaymayı düşünüyorsun, bir şeyler peşindesin güzel. Alınma ama üslubundan dolayı bir çok kişiyi kendine küstürebilirsin. Biraz daha bilgilendirici, aydınlatıcı ol. Bırak eleştiriyi, seçimi insanlar yapsınlar

• pm
    quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Peki sen bu işte ne kadar iyisin kardeş ne tür müzikler yapıyorsun? Youtube'da falan videon varmı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.