Şimdi Ara

İZMİR DJ KURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirde profesyonel dj lik kursu kayıtlarımız başlamıştır
    niyaziyaman@hotmail.com
    http://tr.tilllate.com/TR/partydetails.php?curPage=6&gid=1663110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj nizo -- 29 Ekim 2007; 1:55:41 >

• heee ne gosteriyosunuz? kimlerle calisiyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

heee ne gosteriyosunuz? kimlerle calisiyosunuz ?
    Eskişehirde yokmu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Eskişehirde yokmu yav

Alıntıları Göster
    bedava turntable veriyosan geliyim kardeş ama öyle virtual dj'le falan uğraştırma bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

bedava turntable veriyosan geliyim kardeş ama öyle virtual dj'le falan uğraştırma bizi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Alıntıları Göster
    turntable a eminim hayatında dokunmamışsındır siz geçin pc nizin başına winampta virtualde çalmaya devam edin bence ama istekli arkadaşların yolunu tıkamayın seviyeli olun ilginiz yoksa bırakın ilgisi olanlara saygılı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj nizo -- 28 Ekim 2007; 3:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj nizo

turntable a eminim hayatında dokunmamışsındır siz geçin pc nizin başına winampta virtualde çalmaya devam edin bence ama istekli arkadaşların yolunu tıkamayın seviyeli olun ilginiz yoksa bırakın ilgisi olanlara saygılı olun

Alıntıları Göster
    Ben yarın M-Audio Torq Xponent alıcam Nizo.. ne düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Ben yarın M-Audio Torq Xponent alıcam Nizo.. ne düşünüyorsun ?

Alıntıları Göster
    amacın ne bilmiyorum bu işe yeni girdin sanırım yada aştın olayı farklı şeyler deniyosun ama bana soğuk geliyo bu cihazlar bana sorarsan yeni başlıosan en ucuzundan dual cd player bi de mixer al
  • quote:

amacın ne bilmiyorum bu işe yeni girdin sanırım yada aştın olayı farklı şeyler deniyosun ama bana soğuk geliyo bu cihazlar bana sorarsan yeni başlıosan en ucuzundan dual cd player bi de mixer al

Alıntıları Göster
    800 Dolar + KDV ye yok malesef 2CDP ve 1Mixer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

800 Dolar + KDV ye yok malesef 2CDP ve 1Mixer..

Alıntıları Göster
    var sana bulabilirim 2.el temiz sanırım sen yeni başlıyosun kesinlikle tavsyem budur
  • İstanbul - Kücükyalıda Emre Köçer Var..Prof Dj dr Kendisi..Büyük Yerlerde Cıkar Ona Ulasın Bence.. Dj Pianist Derseniz Kesin Bilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyMPaTHyc -- 27 Ekim 2007; 3:24:02 >
  • quote:

var sana bulabilirim 2.el temiz sanırım sen yeni başlıyosun kesinlikle tavsyem budur

Alıntıları Göster
    ilgilenen arkadaşlar lütfen pm den ulaşın!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc

İstanbul - Kücükyalıda Emre Köçer Var..Prof Dj dr Kendisi..Büyük Yerlerde Cıkar Ona Ulasın Bence.. Dj Pianist Derseniz Kesin Bilirler
    quote:

Orjinalden alıntı: SyMPaTHyc

İstanbul - Kücükyalıda Emre Köçer Var..Prof Dj dr Kendisi..Büyük Yerlerde Cıkar Ona Ulasın Bence.. Dj Pianist Derseniz Kesin Bilirler

Evet, kendisini tanıyorum. İstanbul anadolu yakasının 1 numaralı Dj'lerindendir. Anadolu yakasında oturanlar Emre Köçer diye sorsun, herkes bilir. Çok makul bir ücrete DJ'lik dersi veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim

• quote:

ilgilenen arkadaşlar lütfen pm den ulaşın!!

Alıntıları Göster
    yer mekan adres alet edebat ücret bu tür şeyleri yazman daha iyi olur sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

Alıntıları Göster
    @uguRnB sana katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Kardes Ucret düsük die biliorum ben 100 150 ytl falan.. Zaten hobby olarak yapıyor kendisi.. Benim komsumdu ama simdi tasındı msn side hacklendi benim tel de tamirde formata gitti.. Ama ulasabilirsen detaylı anlatırım

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kıskandın mı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Kardes Ucret düsük die biliorum ben 100 150 ytl falan.. Zaten hobby olarak yapıyor kendisi.. Benim komsumdu ama simdi tasındı msn side hacklendi benim tel de tamirde formata gitti.. Ama ulasabilirsen detaylı anlatırım

Alıntıları Göster
    dj lik kursu sonunda garanti iş varmıki?

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

garanti iş veren bi yer biliosan kardes haber werde bende üniyi birakıp gidim :s
  • quote:

kıskandın mı

Alıntıları Göster
    eminim sen beni çok kıskanıyosundur:)yoksa 1 saattir burda gevezelik yapmazdın ha bu arada şu övüp bitiremediğin arkadaşının bi kaç eventini at ta bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: SyMPaTHyc

kıskandın mı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.