Şimdi Ara

İZMİR DJ KURSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 28 Ekim 2007; 2:43:36 >
  • Dostum ben tartışmaların dışındayımda arada sana bişey sorsam ben,,
    Amacım mixing yapmak ev kullanımı için cdj 800 mk2 uygunmudur??
    İstanbulda fiyatlar çok pahalı,ben amerikadan buldum 700 dolar fiyat çektiler tekine,sence nasıl alınabilecek bir fiyatmı??
    Ve 800 mk2 lerin arasına hangi mixer i önerirsin??
    Teşekkürler saygılar...
  • Tamam sakin ol inanıyoruz biz sana gerçekten
  • evet burası kurs güzergahım bilgi isteyen bilgisini alıyor(forumu dikkatli okursan görebilirsin) sanırım yazılanları okuyamadın gidip x bi yere konu açmıyorum burası konu dışı bi yer ama yapılan geyik muhabbetlerinden bazen açılan saçma sapan konulardan daha yararlı olur diye düşünmüştüm o yüzden ne güzergahı olacağınıda ben seçerim sanırım buna hakkım var isteyen ilgilenir ya da ilgilenmez bu sizn sorununuz
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

sakin ol sakin yazı yaz..
    karşında senden aazar işitmeye niyetli bir topluluk yok..
    kimisi bilgi istiyor,
    kimisi görüş sunuyor..
    burası senin kurs güzargahın değil..

bende izmirdeyim zamanında bizde geçtik bu muhabbetlerden, eğlenceninde izmirde en kral olduğu zamanlarda mekanlar işlettik
    az biraz tecrübem varsa seninde bu üslupla mısır bile satamayacağın..
    sakin ol biraz..

quote:

Orjinalden alıntı: dj nizo

ya sen kimsin ya yenimi hortladın ya amma seviyesizmişsiniz be bu topiği ben açtım ilgilenenler için içine neden bu kadar giriosunuzki bi işiniz amacınız olmadığı halde anlayamadım dj ilkle ilgilenleri görmek istedim size hepinize birden ne oluo asıl siz kimsiniz be gidin dengilerinizle uğraşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj nizo -- 28 Ekim 2007; 3:13:25 >

• zevkle dostum avrattan beter oldu halimiz ne yazıkki neyse cdj800 tabiki uygun çok güsel bir cihaz zaten onun üstü olan 1000mk2 yi tüm dünya dj leri kullanıyor seçim çok güsel fiyatıda çok iyi kaçırma al derim hatta bende istiyorum 2 tane o fiyattan :)arasınada artık onların pıoneer djm 600 yakışır tabi bütçeni biraz zorlar ama kesin tercihimdir hayatta pişman olmassın
    quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Dostum ben tartışmaların dışındayımda arada sana bişey sorsam ben,,
    İstanbulda fiyatlar çok pahalı,ben amerikadan buldum 700 dolar fiyat çektiler tekine,sence nasıl alınabilecek bir fiyatmı??
    Teşekkürler saygılar...
  • dj lik nedir? iki sarkı yı bpm lerini ayarlayıp her hafta aynı repertuarla calabilmek mi yoksa gercekten ritm kulagıyla dinleyebilip oradaki rakamlara bakmadan ilk defa dinledigi iki sarkıyı bile ard arda calabilmek mi?

DJ ders alarak olunmaz yetenek varsa olunur.!
    bodrum halikarnasta calan dj sercan ın kuzeniyim herseyi ondan biliyorum!
  • dj nizo Millete akıl veriyon ama burda kendi reklamını yapıyon ... ver bakıyım reklam parasını... banka hesap numaramı pm den attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOAGANOSİE -- 28 Ekim 2007; 2:00:47 >
  • arkadaşlar(tabiki ilgilenen arkadaşlar) buraya bilgi mesajı yok derken kurs konusunda yok demek istedim kurs konusunda bana pm den diğer sorularınız yada konular için buraya yazabilirsiniz
  • quote:

zevkle dostum avrattan beter oldu halimiz ne yazıkki neyse cdj800 tabiki uygun çok güsel bir cihaz zaten onun üstü olan 1000mk2 yi tüm dünya dj leri kullanıyor seçim çok güsel fiyatıda çok iyi kaçırma al derim hatta bende istiyorum 2 tane o fiyattan :)arasınada artık onların pıoneer djm 600 yakışır tabi bütçeni biraz zorlar ama kesin tercihimdir hayatta pişman olmassın
    quote:

Teşekkürler saygılar...

Evt bende djm 600 lere bakmıştım,ama hakkaten çok deli bir fiyatı var onların,ama 800 mk2 lerin arasınada dandik bişey koymak istemiyorum,
    Hem alacağım sitenin ücretsiz ulaşım seçeneğide var bu ürün için.
    Fiyat iyi diyorsun yani,ok çok teşekkürler.birde bu cihazları pc ye bağlayıp bir programla senkronize ediyorlar,ekranda mp3 ü playera atınca hemen elinin altındaki cd playera geliyor,yani cd takmadan çarkı çalabilme imkanı,bu program hakkında bir malümatın varmı??

• belliki bu konuda bi bilgi sahibi değilsin ama seni de bilgilendireyim bari dj olmak tabiki yetenk işidir ama şu bakımdan o dedğin mix olayı okadar gözünde büyüttüğün bişi değil emin ol artık hemen herkes ilk defa duyduğu iki parçayı birbirine rahatça mixleyebilir tabiki belli bir eğitimden sonra dj demek asıl bu değildir işte dj demek onu dinleyen topluluğun ne hissettiğini anlamaktır onunla iletişim kurmaktır dj demek kesinlikle mixlemek değildir tam aksine işte senin söylediğin sözün aksine mixleme çok rahat öğrenilebilir ama iletişim yetenek işidir
    quote:

Orjinalden alıntı: bacardi_mojito

dj lik nedir? iki sarkı yı bpm lerini ayarlayıp her hafta aynı repertuarla calabilmek mi yoksa gercekten ritm kulagıyla dinleyebilip oradaki rakamlara bakmadan ilk defa dinledigi iki sarkıyı bile ard arda calabilmek mi?

DJ ders alarak olunmaz yetenek varsa olunur.!
    bodrum halikarnasta calan dj sercan ın kuzeniyim herseyi ondan biliyorum!

• akıl vermek kimsenin haddine değil ama akıl almak isteyen olursa neden olmasın hesabına parayı geçiyorum :)
    quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

dj nizo Millete akıl veriyon ama burda kendi reklamını yapıyon ... ver bakıyım reklam parasını... banka hesap numaramı pm den attım
  • bu tarz programlardan uzak dur sen manuel bi cihaz kullanıyorsun bunu bence manuel yap plak koymayı unuttuk pikaba bari cd koymayı becerelim bırakalım şu mp3 ü vs.. :)
    quote:

quote:

zevkle dostum avrattan beter oldu halimiz ne yazıkki neyse cdj800 tabiki uygun çok güsel bir cihaz zaten onun üstü olan 1000mk2 yi tüm dünya dj leri kullanıyor seçim çok güsel fiyatıda çok iyi kaçırma al derim hatta bende istiyorum 2 tane o fiyattan :)arasınada artık onların pıoneer djm 600 yakışır tabi bütçeni biraz zorlar ama kesin tercihimdir hayatta pişman olmassın
    quote:

Teşekkürler saygılar...

Evt bende djm 600 lere bakmıştım,ama hakkaten çok deli bir fiyatı var onların,ama 800 mk2 lerin arasınada dandik bişey koymak istemiyorum,
    Fiyat iyi diyorsun yani,ok çok teşekkürler.birde bu cihazları pc ye bağlayıp bir programla senkronize ediyorlar,ekranda mp3 ü playera atınca hemen elinin altındaki cd playera geliyor,yani cd takmadan çarkı çalabilme imkanı,bu program hakkında bir malümatın varmı??

• quote:

bu tarz programlardan uzak dur sen manuel bi cihaz kullanıyorsun bunu bence manuel yap plak koymayı unuttuk pikaba bari cd koymayı becerelim bırakalım şu mp3 ü vs.. :)
    quote:

quote:

quote:

Teşekkürler saygılar...

Aslında haklısın ama söylediğim şekildede yok cd çizildi yok gecenin sonuna doğru alet ısındı,veya cd takıldı derdi olmuyor...

• onlarda işin güzelliği o kadar kafana takma heleki kullanacağın o cd playerla hiç takma
  • Ok,verdiğin bilgiler için teşekkürler,sanada çalışma hayatında başarılar dostum...
    burdaki şeylerede fazla sinirlenme genelde oluyor böyle şeyler,,Türk insanı olarak nedense çok şakacı bir yanımız var her konuda...
  • rica ederim 700 dolara bende istiom buarada şaka yapmadım:)
    quote:

Ok,verdiğin bilgiler için teşekkürler,sanada çalışma hayatında başarılar dostum...
    burdaki şeylerede fazla sinirlenme genelde oluyor böyle şeyler,,Türk insanı olarak nedense çok şakacı bir yanımız var her konuda...
  • bu kadar dj'ye ihtiyacımız yok.
  • quote:

al da akılsız aklına kullan biraz

Her Lafa Verilecek Cevabım Var ama Bir lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye!!!

Banlanmak Istemıorum
  • @DJ nizo pm attım...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.