Beklenenin aksine CHP tarafından gerçekleştirilmiştir. Bir İsrail projesi gibi gözüküyor. Bu projenin ikinici adımı ne? Filistinlilerin CHP tarafından İzmir'e davet edilmesi mi? Niye altını çize çize Mescidi Aksayı örnek alarak cami yaptık deniliyor? Kaynak: ensonhaber Özgür Özel, İzmir'de cami temel atma törenine katıldı https://www.ensonhaber.com/gundem/ozgur-ozel-izmirde-cami-temel-atma-torenine-katildi< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 14 Eylül 2024; 16:21:18 > |
İzmir'e Mescid'i Aksa Cami Temeli Atılması!
-
-
Cidden psikolojik destek almanı öneririm.
Siyaset sana iyi gelmiyor.
Özgür Özel diye birisi yok, o aslında Yahudi asıllı gizli ajan Yossi Cohen.
Asıl plan aşağıdaki gibiymiş.
Eelke PijlyoutubeBig Bang Theory - Sheldon's plan to win the Nobel Peace Prizehttps://www.youtube.com/watch?v=FJgi-Lou1NA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Allah Allah :D Kimse bir şey dememiş mi CHP cami temeli atarken ? Hem de Cuma gününe getirmişler açılışı ve kurdele kesimi sonrası Cuma namazına gitmişler !
Laiklik elden gidiyor dini siyasete alet etmeyin flan dememiş mi muhalifçilik oynayan arkadaşlar ? ( Yoksa 3-5 oy için her yol mübah mı ? )
Not: Bu arada şimdi baktım Bornova Sarnıç köyü nufusu 81 :D SADECE 81 !!!
Yani kimse çıkıp vergilerimiz nereye gidiyor 81 kişilik köye Mescid'i aksa görüntüsünde heybetli ve gösterişli camii ne alaka gereksiz ne gerek gereksiz masraf flan diyen çıkmamış mı hayret. O para İzmir'e yurt yaptıralım Kurs açalım kreş açalım bile diyememişler mi ?
-
Deniz Gezmiş'te Filistin'de yetişti falan diyor.
Filistin davası solun davası diyor.
Durduk yere farklı bir rollenmeye girmiş bunlar.
Kim verdi buna bu rolü?
YENİ Mescid'i Aksa'yı İzmir'e aç, Filistin davasını sen sahiplen falan hayır olsun???
-
Samimi olmadığını, şov olduğunu herkes biliyor ama yine de kutluyorum. Reisi ayrı kutluyorum. Büyük adamsın. Adamları şekilden şekile sokuyorsun.
-
Tam tahmin ettiğim gibi şu konuya kimse uğramıyor bile :D
Bunu CHP değilde AKP'li kıytırıl bir il başkanı flan yapsaydı ve camii temeli atmaya gitseydi bunları söyleseydi altına doluşurdu bazıları ne gerek var camii ye vergiler nereye gidiyor.Camii de siyaset mi olur. O paraya şu yapılırdu bu yapılırdı flan. AMa konu CHP olunca İzmir olunca Özgür Özel olunca bazıları dut yemiş bülbüle dönüyor.
-
Hadi ben geleyim bari.
Caminin yapıldığı yeri ve şartları bilmiyorum, genel konuşuyorum, bu ülkede yapılan camilerin %80'i ihtiyaca binaen yapılmıyor. Daha doğrusu ibadet ihtiyacı için değil başka nefsi ihtiyaçlar için yapılıyor. Ama bu konuda aleyhte birşey dense alınacak tepki belli. "Zorunuza mı gitti? İslam düşmanı, ermeni, rum, siyonist, münafık ". Kandiller islamda yok diyoruz, "niye zorunuza gidiyor?" diye karşılık görüyoruz, anlayın artık.
Bir de chp filistin konusunda en baştan tavrını koyduğu halde konu halen akp tekelinde. Muhtemelen chp, biz de aynı istikametteyiz, mescidi aksa bizim de kutsalımız demek ihtiyacı duyuyor. Ben kendi adıma doğru bulmuyorum. Bir cami inşaatı, siyaset konusu olmamalı, "şu camiyi yaptık, yapıyoruz, yapacağız vs" siyasi söyleme girmemeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haberi okuyunca benimde ilk aklıma gelen filistinlileri izmire mi yerleştirecekler oldu. olur mu olur. neden olmasın. şu günlerde filistinlilere yer bakıyorlar. bilginiz olsun. (gazzedekilerede batı şeriadakilerede)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X