Arkadaslar tercihin son günlerini yaşıyoruz sormak istedigim izmirekonomi üniye giden memnun olan/olmayan okulun imkanları nelerdir güncel bilgiler alabilir miyim hazırlık atlama sınavı yabancı dil uluslarası anlasmalar kampüste spor salonu var mı balçova taraflarında ev kiraları nasıl en uygun nerede kalınır bilen varsa cok sevinirim
Up
Up
Up
Up
Up
Up
Up
Dostum söyle bir bilgi vereyim, tıp Bölümü açılacağı için bazı bölümlerin yarı burslusu falan kaldırmışlar, bölümlerde küçük kesintiler olabilir. Birde tam burslusunda normalde 400tl burs veriyorlardı oda kalkmış o yüzden tam burslu sıralaması düşer diye de düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Deli Hamsi
Dostum söyle bir bilgi vereyim, tıp Bölümü açılacağı için bazı bölümlerin yarı burslusu falan kaldırmışlar, bölümlerde küçük kesintiler olabilir. Birde tam burslusunda normalde 400tl burs veriyorlardı oda kalkmış o yüzden tam burslu sıralaması düşer diye de düşünüyorum.
Okula gezmek için gitmiştim baya kaliteli bir kolej havası vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Deli Hamsi
Cok tesekkürler yeni bi kampüs olcakmıs hukuk ve tıp oraya tasıncak diyorlae bilgin var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: degisik
Evet okul kolej havasında baya haklısın ici büyük kampüs kücük biraz
quote:
Orijinalden alıntı: Urbandecaynaked
quote:
Orijinalden alıntı: degisik
Evet okul kolej havasında baya haklısın ici büyük kampüs kücük biraz
Okul kaliteli baya
Up
quote:
Orijinalden alıntı: Urbandecaynaked
Up
Balçovanın üst tarafarında elit kesmin öğrencilik yaptığı bir kurum ayrıca ev kiralarının biraz tuzlu olduğunu biliyorum o tarafta evimiz var okula gelirsek kaliteli ve ortam açısından gayet iyidir tanıdıklarımda bunu söylüyor zaten.. Ekonomi iyidir ama dediğim gibi biraz elit kısım takılıyor umarım uyum sağlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: bydata123
Balçovanın üst tarafarında elit kesmin öğrencilik yaptığı bir kurum ayrıca ev kiralarının biraz tuzlu olduğunu biliyorum o tarafta evimiz var okula gelirsek kaliteli ve ortam açısından gayet iyidir tanıdıklarımda bunu söylüyor zaten.. Ekonomi iyidir ama dediğim gibi biraz elit kısım takılıyor umarım uyum sağlarsın
Alıntıları Göster
Hukuk bölümüne yerleştim ben de. Başka yerleşenler var mı forumdan?
quote:
Orijinalden alıntı: heyyoem
bende hukuk dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Rowse
quote:
bende hukuk dostum
Okul hakkındaki düşüncelerin neler dostum? uzun uzun konuşalım, hazır bulmuşken birbirimizi :D
quote:
quote:
quote:
bende hukuk dostum
Okul hakkındaki düşüncelerin neler dostum? uzun uzun konuşalım, hazır bulmuşken birbirimizi :D
Dostum açıkcası pek araştırma imkanım olmadı. Ben maltepe gelir gözüyle bakıyordum büyük süpriz oldu izmir ekonomi'nin gelmesi. Şehir ve okul hakkında bilgim pek yok. Senin varsa söyle :)
quote:
quote:
quote:
quote:
bende hukuk dostum
Dostum açıkcası pek araştırma imkanım olmadı. Ben maltepe gelir gözüyle bakıyordum büyük süpriz oldu izmir ekonomi'nin gelmesi. Şehir ve okul hakkında bilgim pek yok. Senin varsa söyle :)