Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üni vs Yaşar Üni vs İzmir Üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene tm-3 sıralamam tahminen 30 - 40 bin arası gelecek. Ve hayalini kurduğum DEÜ Hukuk'a veda ediyorum :) 1 sene daha hazırlanacak gücü kendimde bulamadığım için mecburen İzmir içinde ki herhangi bir vakıf üniversitesinin hukuk bölümüne yerleşmeye karar verdim. Başlıkta belirttiğim üniversitelerde okuyan veya okumuş arkadaşlar bana bu üniversitelerin eğitimleri, ortamları vs. hakkında bilgi verebilirlerse çok minnettar olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Ekonomi'de baya zenginler okuyor, yaşar biraz karmaşık bir yapıya sahip her türden insan var , gediz var mesela o biraz daha sade ama yeri kötü, fazla kasıntı değil.

Genel olarak böyle özetleyebilirim.

Hukuk için Gediz'i tek geçerim izmirde. Taban puanlarına bakarsan da anlayabilirsin zaten, çok kaliteli bir öğretim kadrosu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Ekonomi'de baya zenginler okuyor, yaşar biraz karmaşık bir yapıya sahip her türden insan var , gediz var mesela o biraz daha sade ama yeri kötü, fazla kasıntı değil.

Genel olarak böyle özetleyebilirim.

Hukuk için Gediz'i tek geçerim izmirde. Taban puanlarına bakarsan da anlayabilirsin zaten, çok kaliteli bir öğretim kadrosu var.

Peki Gediz Üniversitesi'nin ortamı nasıl hocam herhangi bir bilgin var mı? Con con tipler var mı çok?
    Ek olarak Gediz Üniversitesi cemaate ait diye biliyorum. O beni biraz soğutuyor Gediz üniversitesinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tapsy -- 4 Temmuz 2016; 4:41:05 >
  • Bence akademik kadrolarını iyi incelemelisin. Bir Yaşar Hukuk Mezunu olarak okuldan çok memnun kalarak mezun oldum.
    Her okulda yaşanan sorunlar gibi bende burada bazı sorunlarla karşılaştım fakat iyi niyetli akademik ve idare kadrolar sayesinde sorunlarım kısa zamanda çözüldü.
    Yer olarak gerçekten İzmir'in en kolay ulaşabilecek noktalarından birinde. İyi bir üniversite yaşantın olacak emin ol. Bu sene yeni bir yönetmelik çıkardılar (bana maalesef vurmadı, bizim zamanımızda not ortalamasına göre burs kesilirdi. ) eğitim süresi boyunca bursun devamsızlık yapmadığın sürece kesilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir3531

Bence akademik kadrolarını iyi incelemelisin. Bir Yaşar Hukuk Mezunu olarak okuldan çok memnun kalarak mezun oldum.
    Her okulda yaşanan sorunlar gibi bende burada bazı sorunlarla karşılaştım fakat iyi niyetli akademik ve idare kadrolar sayesinde sorunlarım kısa zamanda çözüldü.
    Yer olarak gerçekten İzmir'in en kolay ulaşabilecek noktalarından birinde. İyi bir üniversite yaşantın olacak emin ol. Bu sene yeni bir yönetmelik çıkardılar (bana maalesef vurmadı, bizim zamanımızda not ortalamasına göre burs kesilirdi. ) eğitim süresi boyunca bursun devamsızlık yapmadığın sürece kesilmiyor.

Peki hocam Yaşar Hukuk ta hazırlık var mı? Ekonomi de var dedilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tapsy kullanıcısına yanıt
    Yaşar'a Ekonomi'ye göre çok çok daha az var, gediz'in tek eksisi yeri. O da izbana yakın bir yerde oturuyosanız sorun değil.

• quote:

Yaşar'a Ekonomi'ye göre çok çok daha az var, gediz'in tek eksisi yeri. O da izbana yakın bir yerde oturuyosanız sorun değil.

Cemaat bağlantısına ne diyorsun usta? Müslüman değilim Hristiyanım sorun yaşar mıyım orda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tapsy kullanıcısına yanıt
    :) Ben de müslüman sayılmam. Cemaat'e yakın bir okulda okudum, hiçbir sorun yaşamadım kesinlikle. Zorlama vs hiçbir şey yok. Ki liseydi bizim yani herkes tanıyordu birbirini öğrencilerin rehber öğretmenleri falan vardı.

Üniversitede imkansız. İm-kan-sız. Cemaatle de pek bağlantısı kalmadı. Son açıklamalarını falan takip edebilirsiniz bağlarını iyice kopardılar.

Dediğim gibi ben 2-3 bölümü gedizde geri kalanını yaşar'da yazıcam. Ama hukuk'ta gediz. İyi araştırın hocam.

• Vallaha bizim zamanımızda vardı, fakat şimdi zorunlu hazırlık kalktı dediler. (sen dilersen siteye bak. )
    Diğer arkadaşımızın dediği gibi iyi araştırman lazım. Tercih danışma günleri yapıyorlar her sene bizim okulda oraya gelerek hocalarla konuşabilirsin, hem dersler hakkında da bilgi alabilirsin. Orada diğer hukuk öğrencileri ile konuşabilirsin. Benim zamanımda böyle bir şans yoktu.
  • quote:

:) Ben de müslüman sayılmam. Cemaat'e yakın bir okulda okudum, hiçbir sorun yaşamadım kesinlikle. Zorlama vs hiçbir şey yok. Ki liseydi bizim yani herkes tanıyordu birbirini öğrencilerin rehber öğretmenleri falan vardı.

Üniversitede imkansız. İm-kan-sız. Cemaatle de pek bağlantısı kalmadı. Son açıklamalarını falan takip edebilirsiniz bağlarını iyice kopardılar.

Dediğim gibi ben 2-3 bölümü gedizde geri kalanını yaşar'da yazıcam. Ama hukuk'ta gediz. İyi araştırın hocam.

Gediz ve Yaşar arasındayım hocam şu an ikisininde kadrosu çok iyi yol konusunda pek bi sıkıntım yok iki üniversitede evime eşit uzaklıkta

• Gediz yazma bence , yök acil toplanıp duruyor ne olacağı belli olmaz.
    Ben İzmirde özel yazacak olsam ekonomi yazardım, ama hukuğu nasıl bir fikrim yok genel intiba ve mühendislik açısından konuşuyorum.
    yaşar 2-3 sene önce baya iyi gelişiyordur ancak rektör değişimi sonrası baya bozulmuş diye duydum.(sadece duyum ieüde,yaşarda veya gedizde öğrenci değilim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.