Bildirim
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (76. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
son dört rakamı farklı bir numara benide aradı bugün açmadım sitesine baktım görünmüyor zaten panel bile koymadan nasıl bağlayacaklar? Panel olann binadada altyapı yok.
-
Bizim bölgeye bütün sokaklara kablo çektiler siyah kutu da geldi baya oluyor da aktif edilmedi henüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kendi adıma demiştim. Sizin gibi olması daha kötü kutu yok diye kendimi avutuyorum en azından 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde yapılıyor. Altyapı ve kutulama süreçleri tamamlandıktan sonra aktivasyon verilecektir. Sırası ile dönüşüm talepleri tamamlanıyor. Gelişmeleri destek kaydınız üzerinden takip edebilirsiniz. Ekiplerimiz eş zamanlı olarak kayıt üzerinden bilgi verecektir. -
İzmir-Gaziemir Gazi mah. 28/14 sokakta oturuyorum.Burada yıllardır ADSL altyapısı var ve çalışmalar için sokaklar gayet uygun.Her hangi bir proje var mı gaziemir için?
-
Merhaba, adresiniz için sayfamızdan talepte bulunabilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 6 Mart 2023; 8:0:52 >
-
-
Merhaba, sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Her talep değerlendirmeye alınmaktadır.
-
Merhaba, planlı bölgelerde taleplere göre değişiklik olduğu için liste paylaşılmıyor. Adresinizi sayfamızdan talep olarak iletebilirsiniz. Bölgenizde bir çalışma başlaması halinde size bilgilendirme sağlanacaktır.
-
Arkadaşlar izmir hatay izmirspor metro bölgesi etrafında hiç çalşma gördünüzmü
Buca'daki tüm operasyonlar durduruldu.
-
sebebi nedir? taşeron firma anlaşmazlığı mı var? bu kadar altyapı döşendi Buca'ya. ben Kasım ayından beri kullanıyorum. ama bir çok bekleyen komşum ve arkadaşım var. bu bilgi doğruysa yazık olmuş bunca yatırıma.
Sebebi söylenmiyor (büyük ihtimal taşeron bu fiyata bu çalışma olmaz demiş) ama durdurulduğu haberi kesin. Şu zamana kadar alan aldı. Alamayana geçmiş olsun. Bir daha ne zaman başlar bilinmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 12 Mart 2023; 22:44:57 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X