taşeronla iş bir yere kadar bizim sokağa döşeyenlerle türkçe anlaşmak bile zordu zaten. |
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (77. sayfa)
-
-
Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? -
Gigafiber istiyorum sitesine bak demek için neden adres istiyorsunuz?
-
Çok dedik Kasım ayında kutuyu sokağa bırakıp kabloyu kapı üstüne bırakıp gittiler bidaha da ses çıkmadı . Aktif etmek bu kadar zor olmamalı NASA uzaya roket üretiyor sanki 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Söyledim destek kaydında da gelip takmıcaklarsa söküp atıcam tesisatlarını hurdacılar nasiplenir en azından bende başka operatöre kaçarım
Kablo çekmişlerse bi şekilde tamamlanır Hocam o.
-
5 ay filan geçti hocam da gelen giden yok hiç , eski tarz bi sokak apt. Daireleri filan değil sokak ortasında bi eve siyah kutu getirmişler yan sokaklar da da aynı ama hala bekliyoruz :/
Merhaba, kullanıcımız kutu ve kablo çalışmasının uzun zaman önce yapıldığını iletti. Konuyu proje ekibimize ileteceğim ve bu sebeple adres bilgisini istedim. -
-
Hayırlı olsun Hocam.
-
Teşekkür ederim hocam :)
Yaklaşık 6 senedir TürkNet kullanmaktayım ve 1 senedir gigafiber için adresim olan İzmir/Buca/Dicle Mahallesi ne başvuru yapmaktayım ve hala bir gelişme yok var olan TTNET altyapısı iyice kötüleşmeye başladı ve herhangi bir arıza durumunda türknet kullandığım için altyapı sahibi ttnet ilgilenmiyor
Bu konuda bölgede yapılan çalışmaları bilen veya yakınlarda oturup gigafiber kullanan varmı ?
-
Merhaba, ilk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır. -
mahalleden çoğu insan başvuru yaptı ve 3 ay önce geleceği şöylendi
-
Bunu daha ne kadar yazacağım bu konuya bilmiyorum ama Türknet'in Buca'daki gigafiber çalışmaları durduruldu. Girdikleri mahalleleri bitirip yeni mahallelere girmeyecekler. Bize de Mart'ta aktif olur denmişti ama Mart başında Buca operasyonunun durdurulduğunu öğrendik.
-
Bı konuda @TurkNetdestek yetkilisi neden bir cevap yazmıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzmir de oturan arkadaşım Çiğli tarafında çalışma yaptıklarını paylaşmıştı ocak ayında kendisinde izin alıp fotoğraf paylaşacağım türknet fiberlerini
-
Yazacağı şey "form doldurun talebe göre değerlendirilir" olacak. Planlanan mahallelerdeki operasyonların durdurulduğunu tabii ki de yazmaz Hocam :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X