Şimdi Ara

İZMİR İNTERNATİONAL HOUSE NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar İzmir'de üniversite öğrencisiyim. Bu yıl ingilizce kursuna gitmek istiyorum. İnternational house izmir hakkında bilgi verecek olan var mı ?

• Bende gitmek istiyorum amerikan kültür merkezi ni önerdiler banada bilgi verecek olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecuter

arkadaşlar İzmir'de üniversite öğrencisiyim. Bu yıl ingilizce kursuna gitmek istiyorum. İnternational house izmir hakkında bilgi verecek olan var mı ?

Ben de oraya gidiyorum ve kesinlikle sana tavsiye edebilirim.Baska kurslara gitmedim karsilastirma yapamam ama giden arkadaslarin dedigine gore acik ara önde

• quote:

Orijinalden alıntı: bezu

Bende gitmek istiyorum amerikan kültür merkezi ni önerdiler banada bilgi verecek olan yok mu ?

Amerikan kulturden de gelen arkadaslarimiz da var kursta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: flame35

quote:

Orijinalden alıntı: bezu

Bende gitmek istiyorum amerikan kültür merkezi ni önerdiler banada bilgi verecek olan yok mu ?

Amerikan kulturden de gelen arkadaslarimiz da var kursta :)

Teşekkür ederim ☺☺

• arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. bugün görüşmeye gittim. 8 ay grup eğitimi + 2 ay online bire bir speaking paketi hakkında bilgi aldım. nakit 2.200 kredi kartı ile taksite 2.450 (9 taksit) (yaklaşık 272 tl ) TL dediler. benim de kafama yattı sanırım kayıt olucam.
  • Ben prosecuter. Sisten arızası nedeniyle yeni profil açtım. Kursa gidiyorum ama memnun değilim açıkçası 4. Sınıftan beri şu gramer hastalığıni ne devlet okulları ne de özel kurslar yenebildi. Sanki annemizin karnından çıktığımız gibi Türkçe'de su zarf su fiil diye gramer öğretiyorlar. Yazılırken yok konuşma yok yazma yok dinleme ön planda dendi ama hepsi fos çıktı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.