Şimdi Ara

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİ TIP FAKÜLTESİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üni hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim :)

• Üninin kolaylığı zorluğu,ortamı hakkında bilgi verebilecek birisi var mı?
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor diyolar ama tıpda çalışmadan geçme diye birşey Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehre aşırı uzak arabayla yarım saat. Etrafında hiçbişey yok resmen Izmirden dışlamışlar. Dersler hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece dışardan gördüm. Izmir olsun diye bende düşündüm ama sadece mevkiisi tercih etmemeye sebep. Benimde 5k sıralama dokuz eylul olursa orayı istiyorum hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ret Kid

Şehre aşırı uzak arabayla yarım saat. Etrafında hiçbişey yok resmen Izmirden dışlamışlar. Dersler hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece dışardan gördüm. Izmir olsun diye bende düşündüm ama sadece mevkiisi tercih etmemeye sebep. Benimde 5k sıralama dokuz eylul olursa orayı istiyorum hayırlısı.

Okulun egitimi hakkinda cok olumlu yorum aldim ama ayrintili yazi yazamayacagim maalesef. Sadece okulun oldugu tarafa gitme şerefine erişmiştim. Ben de bu okulun biyomedikal muhendisligini istiyordum ama maalesef olmadi.

Oncelikle arkadasimiz sehirden cok uzak demis, haksiz degil. Evet göztepe tarafindan arabayla yarim saat.
    Ama gel gelelim ögrenci olan birisi icin araba zor olacagindan, göztepeden metro+izban da neredeyse ayni surede goturuyor. Ogrenci ulasim ucreti de 1,25₺. Yani okulun mekani ile ilgili kafanizda soru isareti olmasin, kampüsten cikip en yakin avm'ye gitmek 10 dk (izban ile 2 durak), sehir merkezine gitmek 30dk (izban ile 8-9 durak). İzmir gibi buyuk bi sehir icin de bu sureler gayet uygun.
    Eger bu okulun tip bolumu tutuyosa dusunmeden tercih edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahege270 -- 1 Temmuz 2015; 9:36:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.