Şimdi Ara

İzmir Konut Projeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmir de konut projeleri aldı başını yürüyor. dönüp bakılmayan bayraklı gökdelenler merkezi oldu. iş dünyasının kalbi şimdi bayraklıda atıyor resmen. firmalar birbirleri ile yarışıyor. kimi yüksekliği körfezi gören manzarası ile kimi genişliği ferahlığı ile kimi mimarisi ile, kimi konumu ile, kimi peyzaj çalışmaları ile dikkat çekiyor. musa çiçek inşaat ın boliva bornova projesi de bunlardan bir tanesi. tüm bu özellikleri barındırıyor. yatırım yapmak isteyenler için güzel bir seçenek diye düşüyorum.
    http://www.musacicekinsaat.com/proje/boliva-bornova/

• ızmır bayraklıya 100e yakın bına dıkılecek daha :) projeler hazır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklamları izlediniz
  • İzmirde yapılan konut projelerinde en çok dikkatimi çeken firma Katal İnşaat oldu.Bir kaç araştırmama nazaran olumlu yorumlar duymak ve güvenilir inşaat firması olması benim için önemli noktalardan biri oldu.
    Edindiğim bilgilere göre zamanında teslim ve malzeme kalitesi yüksek , yerleşim birimlerine verdiği değer aynı zamanda kazandırdığı değer bende olumlu izlenimler bıraktı.Tavsiyeler üzerine ziyarette
    bulundum ve şu an itibariyle bir daire sahibi değil yeni bir yaşam sahibi oldum.Sizlerinde benim kadar memnun kalacağınızı düşünüyorum.

www.katalinsaat.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.