Şimdi Ara

İZMİR Sim Kart Kesimi ( Microsim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almış olduğum Iphone 4 nedeniyle microsim e ihtiyacım var. Ancak hat benim üzerime olmadığından microsim alamıyorum ve kesmeye de cesaret edemiyorum. İzmir de makine ile sim kart kesimi yapan yer varsa nerde olduğunu paylaşırsanız çok sevinirim.
    Saygılar.

• Kıbrıs şehitlerindeki Turkcell bayisi kesiyor.
  • bende agoradaki apex te kestırdım kartı ama makınayla degıl makas ve falcatayla kesıyorlar:)ama sorunsuz çalıstı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Kıbrıs şehitlerindeki Turkcell bayisi kesiyor.

Ben Karşıyaka dayım. Buralarda dolaşıp bulamazsam oraya gidicem kardeşim. Sen orda mı kestirdin sim kartı sorun çıktı mı?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnltmr

bende agoradaki apex te kestırdım kartı ama makınayla degıl makas ve falcatayla kesıyorlar:)ama sorunsuz çalıstı.

Bu apex sony yetkili servisi değil mi ? Sendeki de büyük cesaret :)
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulu*memo -- 8 Ocak 2011; 2:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu*memo

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Kıbrıs şehitlerindeki Turkcell bayisi kesiyor.

Ben Karşıyaka dayım. Buralarda dolaşıp bulamazsam oraya gidicem kardeşim. Sen orda mı kestirdin sim kartı sorun çıktı mı?
    Teşekkürler.

Ben mikrosim kullanıyorum. Arkadaşımın hattını oradan kestirmiştik. Makine ile kestiklerinden sorun olmuyor.
  • apex apple urunlerını satıyor ben acıkcası sansımı denedım uymasaydı yenı sım cıkartcaktım:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    4 ay önce açıldı
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu telefoncu kesiyor ya izmirde. Ama cogu 2 sn. Lik bir kesme icin 10TL falan istiyorlar. Tabii o kadar para vermissiniz telefona onada verin artik diyor cogu.
  • Bugün Karşıyaka'da 10 lira ya kestirdim sim karti. Sorunsuz çalışıyor çok sukur. Yer ksk çarşı icinde tena mağazasının yanındaki han içindeki Şenol iletişim. Yardımcı olan bütün arkadaslara çok teşekkürler. Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.