Şimdi Ara

İzmirde Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12. sınıf öğrencisiyim ve hedefim İzmir'de bilgisayar mühendisliği okumak.Fakat İzmir'de gidebileceğim 3 adet üniversite var (DEU , EGE , IYTE) fakat aralarında nasıl bir sıralama yapılır hiçbir fikrim yok.
    Her insanın düşüncesine ve kafasına göre o iyi , bu iyi diyor ve bu benim kafamı karıştırıyor.Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan ve gerek eğitimi gerekse iş imkanları açısından (öncelikle eğitim ^^) bigilerini benimle paylaşırsa çok mutlu olurum.

• Hocam ben de büyük ihtimal İzmir'de olacağım 11. sınıfım ve mühendislik istiyorum. Öncelikle İzmir'de mi okuyorsun okulunu merak ettim.

Soru için ise, kağıt üstünde çok fazla farkları yok diye biliyorum, daha net bilgisi olan varsa beni düzeltebilir. Benim gönlümden geçen okul IYTE. IYTE'de bilgisayar mühendisliği okuyan bir abim vardı o biraz bahsetmişti ben de sana aktarayım. Bir kere dersler her bölümde tamamen ingilizce, yani bu okulu seçmek istiyorsan ingilizcenin iyi olması gerek. İyi olmasa bile ilgin olması ve uzun süre ingilizce konuşulduğunda sıkılmaman gerek, çünkü 4 yıl boyunca dersler bu şekilde işlenecek. Ki bence çok büyük bir artı ve ben kesinlikle %100 ingilizce eğitim veren bir okulda okumak istiyorum. Sonra, Türkiye'de yurtdışına en çok öğrenci gönderen ( ERASMUS vs. ) üçüncü okul olduğundan bahsetti ki bu müthiş bir istatistik ve bunu yaklaşık 1 ay önce okuluma gelen IYTE rektörü de onayladı. Şimdi çıkmam gerek sorun varsa sorabilirsin daha sonra cevaplarım.

• İzmirle pek bir alakam yok :D o yüzden bilgim zayıf.Tekirdağ da yaşıyorum.Bende ege ve iyte arasında git geller yaşıyorum :D
  • up
  • Net olarak sunu soyleyebilirim ki ege deu ve iyte arasinda kesinlikle son sirada olmali. Nedeni ise %100 ingilizce egitim vermemesi. Deu ve iyte arasinda ise iyteyi tek gecerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet çoğu kişiden bunları duyuyorum fakat egenin kampüsü ve puanı daha iyi olması nedeniyle kafa karşıklığı yaratıyor bende biraz :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.