Şimdi Ara

İzmirde BRC marka lpg taktırcam nereyi önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 model honda civic aracım var benzinli LPG dönüşü yaptırmayı düşünüyorum BRC olacak markası izmir karşıyakada oturuyorum izmirde hangi ustayı önerirsiniz yetkili servislerede baktımda aralarından önerceğiniz bunun işçiliği daha iyi dediğiniz var mı yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zonta

merhaba arkaşlar
    2009 model honda civic aracım var benzinli LPG dönüşü yaptırmayı düşünüyorum BRC olacak markası izmir karşıyakada oturuyorum izmirde hangi ustayı önerirsiniz yetkili servislerede baktımda aralarından önerceğiniz bunun işçiliği daha iyi dediğiniz var mı yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sızi 1 sanayi sitesinde Star otogaz da ibrahim bey var iyi bir usta star ibo dediğinizde lpg camiasi tanir .sanatkar bir arkadaşimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkaşlar

Telefon numarasi
    Star otogaz ibrahim usta 0532 2764783

• hocam merhaba ben yaklaşık olarak 1 ay önce karabağlar 2A ege bölge bayisinde taktırdım sabah 9da gittim randevu aldım saat 1de aracı aldım hazır bir biçimde.
  • İzmirde BRC=Karabaglar Ege Bolge Md.
    Camkiran hondanin montajlarini yapiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkaşlar

Atiker takddır keşke ben şimdi taktırsaydım motor garatiside veriyormuş atiker
  • fikirleriniz için teşekkür ederim star otogazı öneren oldu
    ben karşıyakada oturduğumdan atasanayideki gayem otogazı düşünmüştüm sizlerinde yönlendirmesiyle karabağlar ege bölge müdürlüğünde taktırcam gibime geliyor
  • İzmir 2A Bölge Müdürlüğünde Yasin Bey ile lütfen görüşün selamlarımızı iletin , gereken yapılacaktır. Selamlar...

Yasin Akdağ : 0532558774
  • 2a izmir otogazı tek geçerim adamlar işin ehli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

İzmir 2A Bölge Müdürlüğünde Yasin Bey ile lütfen görüşün selamlarımızı iletin , gereken yapılacaktır. Selamlar...

isminiz nedir acaba isminizi söleyerek selamlarınızı ileteyim
    birde yasin beyin numarasını eksik yazmışsınız tekrar yazar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonta -- 26 Nisan 2013; 13:42:07 >
  • 1500 tl fiyat veriyorlar daha fazla inmediler kredi kartına taksit yaparız dediler karabağlar bu fiyatı verdi
  • Gayem lpg ata sanayi.
  • quote:

1500 tl fiyat veriyorlar daha fazla inmediler kredi kartına taksit yaparız dediler karabağlar bu fiyatı verdi

iyi fiyat almışsın ben 1600 liraya taktırdım daha 1 ay önce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

İzmir 2A Bölge Müdürlüğünde Yasin Bey ile lütfen görüşün selamlarımızı iletin , gereken yapılacaktır. Selamlar...

isminiz nedir acaba isminizi söleyerek selamlarınızı ileteyim
    birde yasin beyin numarasını eksik yazmışsınız tekrar yazar mısınız

Mehmet ÖZENÇ

0532 558 5774
  • arkadaşlar fikirleriniz yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim karabağlarda 2A mühendislik ege bölge müdürlüğünde taktırıyorum
  • Izmir 2a montaj sonrası cokta ilgili değiller.Servis hizmetinden hiç memnun kalmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 27 Nisan 2013; 13:15:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.