Şimdi Ara

İzmirde iyi burger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler izmirde sağlam burgerci arıyorum;
    Burger King,Mc tarzı yerler değil bu arada friends de değil önerisi olan var mı ?

• friends güzeldir diyecektim ki onu istememişsin:) ohannes vardı bornova da ama ben beğenememiştim belki beğenirsiniz, deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok dostum sağol öyle şubesi olan yerlerden aramıyorum sadece burgeri güzel olan bir yer arıyordum hani esas olayı burger olan

• Eosilon E kullanıcısına yanıt
    Küçükparkta maxwell cafe var, Jack menüyü tavsiye ederim
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum denerim fiyatı ne kadardı acaba ?
  • Bostanlı Ohannes fena değil.Sir Winston fena değil.Bostanlıda yine Cappos mu ne adı öyle bir steakhouse var denemedim ama güzel duruyor baya.
  • CorleoneDon C kullanıcısına yanıt
    JACK DANIEL'S BURGER MENÜ
    (Alkol içerir) Jack Daniel's Burger (90 gr.) + Patates Kızartması + Kutu İçecek .
    15,40 TL
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum fiyatıda gayet iyiymiş
  • Ohannes'in ıslak hamburgerleri güzel oluyordu ama midenin anasını ağlatıyor.
  • Arkadaşlar İzmir Agorada yemek yeme yerinde sağda bir burgercı var adı aklıma gelmedi, mc yada bk değil tabi değişik bir yer.Oradan yiyen tadan var mı acaba tadı nasıldır bir de fiyatları nedir merak ediyorum?

• Masonlar kullanıcısına yanıt
    Dostum friends orası normal burger + patates 17 lira (100 gr et),200 gr et istersen aynı menü 23 falan oluyor tad olarak izmirde daha iyi pek yer olduğunu düşünmüyorum denemelisin bence.
    Cevap için teşekkürler, 100 gr et az gibi geldi bana 200 gr menüde içecek de varsa çok iyi olur. En kısa zamanda deneyeceğim.
  • Masonlar kullanıcısına yanıt
    İçecek yok bildiğim kadarıyla ama lezzet olarak kesinlikle güzel patatesleri ve soslarıda dahil olmak üzere
  • Friends tatmin etmiyorsa hiçbiryer bulma şansın yok.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Friends tatmin etmiyor değil gayet güzel yapıyorlar bence ama benim aradığım küçük bir dükkan sadece hamburger yapan,dizilerde falan hep gördüğümüz tarzda :D
    Fazla yabancı dizi film izleme kardeşim öyle biryer Tr de yok işte ohannes bornovadaki ufak bir dükkan sayılır avm vs içinde degil :)
  • Mavişehir tarafında soyak siyestada burger@ açıldı tavsiye ederim.

• Burger no7. Bostanlı taraflarındaydı. Hamburger ekmeklerini bile kendileri yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Burger no7. Bostanlı taraflarındaydı. Hamburger ekmeklerini bile kendileri yapıyor.

Cihat Kora Anadolu Lisesinin yan sokağında hemen.Baya güzel hamburgerleri bence de.Fiyatları 20-25 tl arası değişiyor.

Henüz denemedim ama Mavişehirde kahvaltıcı Kaptan vardı,onlar da hamburger yapmaya başladılar orası da güzel gözüküyor.
  • Üstteki arkadaşların da dediği gibi Mavişehirde Kaptan ve no7 ye gidiyorum sadece.
    No7 nin ekmekleri mükemmel Demi Glace burger i tavsiye ederim. Kaptan da patates sosu, patatesleri ve burger soslarıyla öne çıkıyor. Kaptan da mantar soslu burger i tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.