Şimdi Ara

izmirde olupda yardım sever bi C4 sahibi warmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardesşler izmirde olup c4 sahibi bi yardım sever aranıyor CD kopyalancak için Dvd dir hersey mevcut bana sadece buraya gel diceksiniz gelicem Kopyaliğyip gidicem Cok sevap işlerisniz Nolur Yarıdm edin izmir : Konak Yalı uç kuyular balçova narlıdere güzel bahce poligon bahceli ewler buca heryer ola bilr

• bende c4 war ama biraz karisik hazır kurulu bi sekilde yanı setup u yok bende ole kullanorum bucada oturuorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gird

kardesşler izmirde olup c4 sahibi bi yardım sever aranıyor CD kopyalancak için Dvd dir hersey mevcut bana sadece buraya gel diceksiniz gelicem Kopyaliğyip gidicem Cok sevap işlerisniz Nolur Yarıdm edin izmir : Konak Yalı uç kuyular balçova narlıdere güzel bahce poligon bahceli ewler buca heryer ola bilr

gel kardesim ben bayraklıdayım sen sadece oyunun cd lerini mi istiyosun

swer21_@hotmail.com
    ekle beni konusuruz

• buldum Saolun DEJAVU bekle geliom ( geldim aldım abiden Cok saol abim Hakkini Ödeyemem Bidaha bayraklımı asla Yolada Ayakta giitttim ayaklarim agriyo genede saol =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gird -- 13 Temmuz 2007; 20:47:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gird

buldum Saolun DEJAVU bekle geliom ( geldim aldım abiden Cok saol abim Hakkini Ödeyemem Bidaha bayraklımı asla Yolada Ayakta giitttim ayaklarim agriyo genede saol =)

ne demek kardesim ayıp ediyon

bidahaki sefere sana taksi tutayım ole gelirsin

• peki izmir de c6 si olan war mii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.