Şimdi Ara

İzmirde psp3 salonu açmak istiyorum yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar 3 4 gundur düşünüyorum aklımda böle bişey var. psp3 slim lerde cıktı sanırsam ilk defa böle bi işe gircem. çevremde hiç bu şekılde oyun salonu yok muhit çok müsait. bana yardımcı olurmusunuz nekdara gelir. düşündüğüm 5 masa yapmak. lütfen cvp verin önerilerde bulunun. izmirde toptancı yeride söleyebilirsiniz almam için sağolun şimdiden

• psp3 derken sanırım psp 3000 i kastediyorsunnormal playstation salonları varken psp salonları ilgi görürmü bilemeyiz bunu ilk yapan sen olursun heralde ama psp yerine playstation 2 salonu düşünebilirsin
  • Psp 3000 i kastetmiyor bence...ps3 slim olmasın o? arkadaşın bilgisizliğinden kaynaklanıyor bence...açık anlatırsan daha detaylı yardımcı olabiliriz sana...:)
  • Arkadaşlar gerçek şu ki çoğu Kişi PS2yi=PSP2 buna benzer şekilde PS3üde PSP3 diye soyluyor.
    Bunu böyle diyen çok kişi duydum ve bu forumdada gördüm.
  • ps3 salonu açıcaksan bence koy psp lerınıde koblolarla sağlamlaştırrsın çalınmaz edilmez.Ben Ankara'da psp salonu hiç görmedim bari İzmir'de olsun :) fazla yük olmaz para bakımından psp ler ama ps3 ler baya yük olur sana tabi ucuz bulablırsen bu sıkıntında kalkar !!
  • ps3 lerde çok ucuzladı aslında ikinci el bölümünde 400 tl ye bile bulunabiliyor
  • ps3 ü 5 masa olarak toparlaman birazz zor olabilir birde tv masrafları var psp de pek tutmaz die düşünüyorum ps2 cafeyi dşünebilirsn assında insanlar ps3 diyince ilgisini çekiyor hadi gdip bi oynayalım diye ama çok pahalıya patlar borç batağında yüzersin allah korusun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dükkan açmak istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENCE BU İŞTE BUKADAR BİLGİYLe doluyken açman lazım senin bu kadar konuya hakin arkadaşların açmaları lazım bu tür salonları :D töbee töbee
  • Daha PS3 ile PSP arasındaki farkı bilmiyorsun ne salonuymuş.
  • ps3 için iyibir sermaye lazım o yüzden ps2 düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Daha PS3 ile PSP arasındaki farkı bilmiyorsun ne salonuymuş.

hevesini kırmayın arkadaşlar (ciddiyim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.