Şimdi Ara

İZMİRDE TOYOTA YETKİLİ BAYİLER DIŞINDA SERVİS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmirde yetkili bayiler dışında güvenilecek usta yada servisiniz var mı?

• Alsancakta Toyo diye bi özel servis var. Ben aracımı Yetkili servis dışında hiçbir yere elletmezdim(yetkili servislerden de belli başlıları) ama çok yakın bir arkadaşım tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldım artık hertürlü şeyde oraya götürüyorum aracımı. Yan sanayi mal kullanmazlar. kullanılan tüm parçaları Borovalı Servisten alırlar. Uygun fiyata güzel işçilikle her türlü tamiratınızı ve bakımınız gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz. Memnun kalacağınızdan eminim. Eğer izmirdeyseniz bir çok Toyotanın Plakalığında da Toyo reklamını görebilirsiniz.

Ali Neki Güleç
    tel: 0232 4642121

Tarif etmek gerekirse.. Alsancaktaki Arkas Firmasının tam arkasında kalıyor. Yada Alsancaktan gelirken garı geçince TMO nun karşısından stada doğru giren yoldan düz devam edin Sol tarafta SOnax vardır Sonax'ı 500 mt kadar geçince sağda. Eğer fazla giderseniz sırasıyla sol tarafta Gönen Audi Bayii peşinden Auto King Va daha sonra da porsche bayiini göreceksiniz. Bunlara varmadan sağda.

• Arakadaşlar selam izmir de özel Toyota servis olarak Dalay oto toyota servisi önderirim. Kendileri eski akdemirler toyota yetkili servisin usta başlarıdır. servis kapanınca kendilerine yer açtılar 1. sanayti sitesinde . web sitelerine girip bakabiliriniz.www.dalayoto.com telefonları Tel: 0232 457 04 59
  • quote:

Orijinalden alıntı: n95master

Arakadaşlar selam izmir de özel Toyota servis olarak Dalay oto toyota servisi önderirim. Kendileri eski akdemirler toyota yetkili servisin usta başlarıdır. servis kapanınca kendilerine yer açtılar 1. sanayti sitesinde . web sitelerine girip bakabiliriniz.www.dalayoto.com telefonları Tel: 0232 457 04 59

Akdemir'in kapanma sebebi orjinal yerine çin malı ürünleri kullanmasıymış diyorlar doğru mu acaba ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.