Şimdi Ara

İzmirden forum ahalisine selamlar..PC topluyorum HDD konusunda kararsızım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yeni bir pc topluyorum özellikler şöyle olacak :

AMD Athlon II X2 240 AM3 2.8 GHz
    GIGABYTE - GA-M720-US3
    HI-LeveL 2 GB 1066 MHz DDR2 RAM (Soğutuculu)
    Ati Radeon 4670 (1 gb)
    COOLER MASTER ELITE RC-334 460W

Arkadaşlar şu soru var kafamda,elimde eski sisteminden kalan 200 gblik samsung 16 mb cache ide hdd var,kapasitesi şu an için yetiyor harici hdd sahibi olduğum için.Elimdeki parasal imkanlarda kısıtlı olduğundan yeni bir hdd almayayım dedim,fakat karar veremedim,böyle güzel bi sistemin masterına IDE HDD takarsak performansı çok düşürür mü?yani günlük kullanım olarak düşünüyorum pcyi genelde internet ve biraz da oyun oynanacak(sims3 falan),uzun süre dayansın diye orta seviye de bi sistem topladım o yüzden.Fakat bu hdd durumu aklımı karıştırdı sizce ne yapmalıyım,idare ederse beni ilerde daha büyük kapasiteli bi hdd alabilirim tabi sorun değil o açıdan,sadece şu an nakite sıkışığım.

şimdiden teşekkürler.

• idare eder arkadaşım bunu harddiski pc ye takıp kullanıp kendin de görebilirsin. etmiyorsa değiştirirsin paran yoksa beklersin. ne istediginizi belirleyip (ki sen belirlemişsin) kendi fikrinize de biraz güvenirseniz sorun kalmayacagını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malki35

idare eder arkadaşım bunu harddiski pc ye takıp kullanıp kendin de görebilirsin. etmiyorsa değiştirirsin paran yoksa beklersin. ne istediginizi belirleyip (ki sen belirlemişsin) kendi fikrinize de biraz güvenirseniz sorun kalmayacagını düşünüyorum.

+1
    İdare eder. oyun kurulumlarında ve loadinglerde biraz daha beklersin sadece
  • Tamamdır o zaman çok teşekkürler arkadaşlar,dediğimiz gibi ilerde alırım ben de hdd'yi,bu arada bendeki anakartta IDE girişleri vardır herhalde değil mi?Yeni sistemler hakkında pek bilgim yok.
  • genelde bir tane ide girişi olur 2 ide birim kullanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.