Şimdi Ara

İzmire Yeni Gelenler İçin 100 Madde (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
15.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gördüğün resimler New York'dan yada Washington dan değil.
    İZMİR den

Arkadaslar sadece ufacık kısmını koymuş. 3-5 de ben ekleyeyim.
     İzmire Yeni Gelenler İçin 100 Madde

Arkadaslar sadece ufacık kısmını koymuş. 3-5 de ben ekleyeyim.

Burasıda İzmir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 28 Temmuz 2008; 22:25:17 >

• nokta...
    öyle bomboş, görgüsüz, cahil ve art niyetli bir kitlenin göçü varki
    kalite gün be gün düşüyor, burada yazılan maddelerin teker teker öldüğüne şahit oluyoruz hep birlikte.

Suç oranları yeni emniyet müdürü gelene kadar artmaya başlamıştı hızlı bir şekilde ama Allah razı olsun yeni emniyet müdürü muhteşem işler yaptı
    Yeni belediye başkanıysa canına okudu şehrin, Rahmetli priştinanın bütün mirasını yedi bitirdi...Onun yaptığı bütün güzel şeyleri yerle bir etti.
    quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

İzmir göçlerden nasibini aldı

• quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

quote:

Orjinalden alıntı: ggitann

izmir .. izmir..

açıkçası beklediim gibi diildi hiç .. hayallerimi yıktı belki ama çok alıştım artık buraya ..

uç insanların mekanı izmir .. deli dolu memleket .. emo dolu gotik dolu.. tiki dolu .. heb böle uç şeler .. alışılagelmiş bi şehir diil yani..

ama ayak uydurursan yaşatır izmir yaşıyoruz

hacı sen yanlış yere gitmişsin

yada siz hayal dünyasında yaşıyosunuz :) ben dogru yerdeim

bi alternatif daha.. bakış açısı

• quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr
    Kardeşim birinde nüfus kaç kişi birinde kaç kişi,tabiki İstanbul'da adli vaka daha çok olacak,1 tane İstanbul kaç tane İzmir ediyor,mukayese yaparken mantıklı konuşun,artı olarak İstanbulda sana çarpınca çokta güzel özür dileyecek insan bulursun sadece nerede dolaştığına bağlı bu,gidipte abuk subuk yerde mesela tarlabaşında çarparsan diil özür üstüne bide sopa yersin,ama İzmiride anlattırma bana şimdi burda,ordaki uyuşturucu mahallelerini çingenelerin yerlerini anlattırma,objektif olun biraz...

İstanbul da uyuşturucu mahallesi yok galiba
    Haberlerde bir okadar istanbul çıktığı gibi suçların %70 inide istanbuldan gösterio sen hala izmirin pisliklerinden bahsediosun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 28 Temmuz 2008; 22:55:25 >

• bikersnde konak meydanında bi adamın bi kadını sürükleyerek dövdüüne şahit olmuştum .. şaşırdm .. sonra şaşırdııma şaşrdım .. dedim burası izmir :)
  • cok gerekli ztn böyle şeyler
  • daha önceki sayfalarda @ASİL01 nickli arkadaşımız forum bornovayı gördüğümüzde las vegasa gittiğimizi zannedeceğimizi söylemiş. avrupanın en büyük dünyanın 3. büyük alışveriş merkezi olan cevahir alışveriş merkezini arkadaşım bir ara istanbula gelip görürse dilinin tutulabileceği endişesini taşımaktayım.
  • hortlaaaa
  • 33-Urla'ya gidin. Nobel Edebiyat Ödüllü Yorgo Seferi’sin evini unutulmaz ses Tanju Okan’ın evlerini göreceksiniz. Ünlü edebiyatçımız Necati Cumali'nin evi de orada. Urla İskelede yürüyün.

bekleriz Urla'ya

Tabi bide kızlarımız var . Onuda şöyle ifade edebiliriz :
  • açın böyle konuları , sonra görürüm o izmirin huzurlu günlerini
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.