Şimdi Ara

İzmire Yeni Gelenler İçin 100 Madde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
15.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 3f377

9-Sakın ola ki Güzel yalı da KSK atkısı Karşıyaka Çarşı’sında Göztepe atkısı ile dolaşmayın.
    nedenki?

bilmem bi dolaş bakalım nolcak.

Madde 3 diyorum başka bişey demiyorum.
  • quote:

9-Sakın ola ki Güzel yalı da KSK atkısı Karşıyaka Çarşı’sında Göztepe atkısı ile dolaşmayın.
    nedenki?

İzmirde organ bankası çok gelişmiştir her iki takımda kendi bölgelerinde gördükleri karşı takım taraftarının organlarını bağışlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

bende bi konuyu açıp kaçmışım ya

Birde İzmir'li olacak

quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

quote:

nedenki?

İzmirde organ bankası çok gelişmiştir her iki takımda kendi bölgelerinde gördükleri karşı takım taraftarının organlarını bağışlıyor.

taraftarlık, fanatiklik falan hiç takılmıyorum fakat İzmir'de söylediğiniz kadar olduğunu zannetmiyorum herhalde ciddi olamazsınız.. İzmir'den bahsediyoruz değil mi?

• tepeciğe uğramadanda geçmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varsayilan

quote:

Birde İzmir'li olacak

quote:

quote:

nedenki?

taraftarlık, fanatiklik falan hiç takılmıyorum fakat İzmir'de söylediğiniz kadar olduğunu zannetmiyorum herhalde ciddi olamazsınız.. İzmir'den bahsediyoruz değil mi?

Bu söylediklerimiz sadece bir bölümü...

Harbiden çok var fanatiklik.

• quote:

Bu şehirde -özellikle İstanbul’dan geldiyseniz- insanlar birine çarptıklarında özür diler genelde sabahları 'günaydın' aksamları 'iyi aksamlar' gün genelindeyse 'iyi günler' diyerek güler yüz gösterirler. 'Teşekkür ederim' de en çok duyacağınız kelime gruplarından biridir.

Allah aşkına bu ne demek söyleyin bana. Birine çarptıklarında özür diler sabahları günaydın akşamları iyi aksamlar derlermiş. Mantığını anlayabilmiş değilim.Doğma büyüme istanbullular farklı bişemi kullanıyorlar veya çarptıklarında hahaha sana çarptım deyip dalga geçip kaçıyolarmı veya sabah iyi geceler mi diyolar ne yani birisi açıklasın. İstanbulllular teşekkür etmeyi bilmiyolarmı yani. Kim yazmışsa saçmalamış. Biraz megalomanlık var kendisinde galiba. Görende izmir paris filan gibi rüya bir şehir sanıcak. Açıkçası gitmedim bilmiyorum ama istanbuldan başka bir yerde yaşayabileceğimi sanmıyorum. Her ne kadar trafik gibi büyük bir sorunu olsada istanbulu değişmem hiç bir şehre.

• quote:

quote:

Birde İzmir'li olacak

quote:

quote:

nedenki?

Discovery ChanneL'in Belgeseline bile Konu olmuştur Göztepe - Ksk Münasebeti
    Konunun adıda Tribün HoliganLarı'ydı sanırım Youtube'da aratırsan Göztepe - Ksk O zaman anlarsın

• ben 2 sene kadar izmirde ikamet ettim
    şu an istanbulda yaşıyorum
    ve şunu gözlemledim
    izmirlilerde "izmir istanbuldan her ne ile lakalı olursa daha "en" dir
    kesinlike takıntılılar
    izmirliler kusura bakmasın ama
    ist ile izmir kıyas kabul etmez
  • quote:

49-Ortamda çöp tenekesi yoksa kent kart dolum makbuzu almadan ayrılın. Çünkü melet cebinizde bir yıl kalabiliyor.

Bu harbiden doğru...

101-Söke ve Kuşadası Türkiyedeki çoğu kişi tarafından İzmir'e bağlı bilinir. Aslında Aydın'a bağlıdır.
  • Annem İzmirli ben Antalyalıyım onun için denizi olan şehirleri hep sevmişimdir İzmir'e de hep gideriz küçüklüğümden beri severim yani İzmiri
  • quote:

quote:

Birde İzmir'li olacak

quote:

quote:

nedenki?

1990 lı yılların Aydınspor-Göztepe maçından sonra deplasmanda yenilen Göztepe İzmire dönerken yoldaki inekleri siyah-beyaz diye kesmişlerdi. Artık ne kadar alkol aldılarsa... (Aydınspor'un renleri siyah-beyazdır.) Karşıyakayı bilmiyorum da, Göztepe acayip anarşist bir taraftara sahip... Ama söylemeliyim ki ALTAY bir numara inşallah seneye 1. ligde olurlar...

• @Varsayilan maalesef gerçek
  • kızları neden klasik türk kızlarına benzemez hep merak etmişimdir belkide cevapları yukardaki listede gizlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

kızları neden klasik türk kızlarına benzemez hep merak etmişimdir belkide cevapları yukardaki listede gizlidir

sanırım bakımlı oldukları için daha güzel gözüküyorlar, bilmiyorum
  • Bir tanede ben ekleyeyim:

Üniversiteli gencler otobüslerde yaslilara yer vermezler ve hatta uyuyor numarasi yaparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Bir tanede ben ekleyeyim:

Üniversiteli gencler otobüslerde yaslilara yer vermezler ve hatta uyuyor numarasi yaparlar

Türkiye Geneldinde var o
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Bence İzmirliler İstanbul'a hiç gelmesinler.Bırak 100 maddeyi Vikipedi'yi ezberleseler bile uyum sağlayamazlar.

En basitten;

İstanbuldaki neredeyse bütün evler Doğalgaz ile ısınmakta.İzmir de yok böyle bir şey di mi? hehehe

en azından emin olmadığın konularda iddialarda bulunma, İzmirde doğalgaz var, busene çok büyük bir kesim kullanmaya başladı,
    aynı zamanda İzmirde ısınma sorun değil, ben hiç bir ısıtma sistemi kullanmayan evler biliyorum, sen kış mevsimini istanbul ile karşılaştıramazsın,

İzmir tek vucut ve tek karekterde bir bütün gibi yaşar, İstanbul un ne olduğunu ben çözemedim, geldiğimde hemen dönmek istiyorum,

• hangi il 2010 Avrupa Kültür Başkenti söylesenize tabiiki İSTANBUL
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih_polat

hangi il 2010 Avrupa Kültür Başkenti söylesenize tabiiki İSTANBUL

olm olayı nıye hemen s.dk yarısına cevırıonuz.benım ist.ım senın izmiri dover yok sole yok bole.gecin ya.ist.liler maddelerı gorunce oturdu sanırım bıraz hemen bok atma cabası.bırakın boswerın.yazılanlrın %90i dogru.burdakı adam ızmır ist.den iyi mi demis?yoo.ee ne kıyaslama yapıosunuz kİ?
  • herşeyi ben başlatmadım ben gelmeden önce başlamıştı bütün suçu bana bulma görende sorunu benim çıkardığımı sanar bu tip konuların hepsinde aynı kavga oluyor ilginç bir şey değilki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.