Şimdi Ara

İzmire Yeni Gelenler İçin 100 Madde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
15.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 36-İzmir’de Yunan’ın nasıl denize döküldüğünü merak ediyorsanız Karşıyaka İskelesi civarında 'Göz göz göz': Göztepe İskelesi civarında 'Kaf Kaf Kaf sin sin sin Kaf sin Kaf' diye bağırın.
  • DOĞAM BÜYÜME İZMİRLİYİM VALLA ÇOK SEVİYORUM İZMİR'İ BÜTÜN MADDELERİ EZBERE BİLİYORUM VE HEPSİDE ÇOK GÜZEL VE DOĞRU
  • süper olmuş
  • Aslında İstanbul ve İzmir artık karşılaştırılamaz bir raddeye geliyor, eskiden İstanbul denirdi pöeh poh İstanbul şudur budur şimdi tam tersi oluyor ve İzmir başı çekti, çekiyor. İstanbul'un şuanda ki halini açıkçası iyi görmüyorum, canlılık, kalite açısından biraz daha üstün tabii ki özellikle genç nüfus için İstanbul yegane yaşanılacak yerlerden birisi "tartışmasız" fakat 25+ sında bence İzmir derim arkadaş, İstanbul artık insan alamıyacak raddeye geldi doldu taştı, kimin ne olduğu belli de değil oradan buradan heryerden göç aldı, daha da beter, pislik bir yer olmuş üstte bir arkadaşla konuşmamız geçti işte "Çarşamba" adlı yer hakkında İstanbul'da ki, vallahi İzmir'de öyle bir yere hiç rastlamadım hani ahkam kesen kendini birşey sanan tiplerden başka birşey yok pek. Hani eskiden İstanbul'un bir fiyakası vardı, İstanbullu dendi mi akan sular dururdu İstanbullu farklı olurdu, konuşması giyinmesi herşeyiyle farklı kültürel açıdan da bir o kadar sağlam bir alt yapıya sahip idiler hani İzmirli dense birşey çağrıştırmaz ama onlar eskilerde kaldı işte. Kısacası "yaşam" kalitesi bakımından dediğim gibi işte İzmir bence gayet güzel ve yaşanılacak bir yer sakin ve huzurlu. Gelin, görün..

• Ankara'lıyım ama İzmir'de akrabalar var ve ilk ögrendigim bu oldu

8-Simit yoktur Gevrek vardır. Çekirdek yoktur Çiğdem vardır.

gerçekten kültür bakımından bana göre Türkiye'nin en güzel ili herzaman orda yaşamak istemişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

40-Topçunun yerine gidip çöp şiş yiyin.

ve çıtır kabak tatlısı da yesinler, kışın en soğuk zamanlarında da lozan pastanesinden sahlep içsinler

Zara, ipekyol gibi yerlerde şort terlik alışveriş yapan görünce yadırgamasınlar, ama bence kızları da kesinlikle kısa şeyler giymesinler
  • 9-Sakın ola ki Güzel yalı da KSK atkısı Karşıyaka Çarşı’sında Göztepe atkısı ile dolaşmayın

Katılmıyorum.Bugün orlarda işim vardı dolandım hemde Ksk formasıyla bi tane bile göztepeli görmedim
  • İzmir TR de gerçekten apayrı bir dünya..
  • 91-En yüksek bina Hilton Otelidir. Kimileri onu İzmir’in bir organı olarak görür...
  • İzmir gibisi gerçekten yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varsayilan

quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

izmir hep hayallerimin şehri oldu, belki ilerde yerleşirim. Ama iş imkanları pek iyi değil. Piyasa istanbul'da. Ayrıca merak ediyorum izmirin insanların hakkaten anlatıldı kadar medeni mi

Evet, İzmir'in insanları en az İstanbullular kadar medenidir buna emin olabilirsiniz.

iyi de istanbullular medeni değil ki
  • 40-Topçunun yerine gidip çöp şiş yiyin.

3 kere gittik 3 ünde de içinden birşey çıktı.Gitmeyin.
  • 9-Sakın ola ki Güzel yalı da KSK atkısı Karşıyaka Çarşı’sında Göztepe atkısı ile dolaşmayın.
    nedenki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

40-Topçunun yerine gidip çöp şiş yiyin.

3 kere gittik 3 ünde de içinden birşey çıktı.Gitmeyin.

Bahşiş vermezsen öyle olur
  • İzmir göçlerden nasibini aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3f377

9-Sakın ola ki Güzel yalı da KSK atkısı Karşıyaka Çarşı’sında Göztepe atkısı ile dolaşmayın.
    nedenki?

Felç olursun demek istemiş galiba.
  • quote:

9-Sakın ola ki Güzel yalı da KSK atkısı Karşıyaka Çarşı’sında Göztepe atkısı ile dolaşmayın.
    nedenki?

1980 yılında Dünya’da ilk defa bir ikinci lig maçında seyirci rekoruna Karşıyaka ile birlikte imza atmışlar ve 80 bin seyirciyi Atatürk stadına toplamışlardır.
  • sadece smileylerden oluşan mesaj yasak değil mi?
  • quote:

nedenki?

Testere SeriLerindeki işkenceLerden biLe daha fazLa işkenceye Dayanmak Zorunda kaLabiLirsin.
  • bende bi konuyu açıp kaçmışım ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.