Şimdi Ara

izmirli arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cumartesi günkü kpss sınavına "alsancak melih özakat ilköğretim okulunda" gireceğim ama yerini bilmiyorum..biri yerini söyleyebilir mi? buca'dan gidecem o tarafa..

• tam yolunu bilmiom ama çok tanınmış bi okul alsancakta kime sorsan gösterir
  • Sanırım kıbrıs şehitlerinin girişine gelmedenki meydandaki okul, Burger King'in karşısındaki.. Buca'dan bi şekilde Lozan'a ulaşırsınız otobüsle. Lozan'da pastanenin sol tarafından girip dümdüz yürüdüğünüzde yolun sonunda bikaç yolun birleştiği bi ayrima çikarsiniz, solda Lipton Kafe, az ilersinde ışıkları geçince Lacoste gibi markaların mağazaları vardır, sağda köşede ise banka vardı yanlış hatırlamıyosam, siz o yolları dümdüz geçin ama sağdan devam edin kapısı orada.. Zaten hemen az ilerde okulu görürsünüz..

Tabi unutmayın okulun o okul olduğundan emin değilim, tahmin ettiğim okulu tarif ettim..
  • 70'e bin . Lozan'ı geçtikten sonraki durak değil ondan sonraki durakta in . İndiğin durak Cami Durak'ı olacak . 5 metre yürü , bir kavşak gelecek önüne . O kavşaktan sağa dön ve yürümeye devam et . Okul 50-60 metre ilerde sağda . Başarılar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Sanırım kıbrıs şehitlerinin girişine gelmedenki meydandaki okul, Burger King'in karşısındaki.. Buca'dan bi şekilde Lozan'a ulaşırsınız otobüsle. Lozan'da pastanenin sol tarafından girip dümdüz yürüdüğünüzde yolun sonunda bikaç yolun birleştiği bi ayrima çikarsiniz, solda Lipton Kafe, az ilersinde ışıkları geçince Lacoste gibi markaların mağazaları vardır, sağda köşede ise banka vardı yanlış hatırlamıyosam, siz o yolları dümdüz geçin ama sağdan devam edin kapısı orada.. Zaten hemen az ilerde okulu görürsünüz..

Tabi unutmayın okulun o okul olduğundan emin değilim, tahmin ettiğim okulu tarif ettim..

Senin dediğin okul Gazi İlköğretim Okulu . Talatpaşa Caddesi'nde o okul . Sevinç'in sağ çaprazında . Arkadaşın sorduğu okulu tarif ettim ben .

• Alsancak Camisi ile , Kapalı spor salonunu arasındaki yola gir , sağda sokak içerisinde bu okul ...
  • OOO eyvallah süpersiniz...sağolun içim rahatladı..zaten 60 ytl verdim kitaba ve daha bir sayfa okumadım bakalım nolcak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Sanırım kıbrıs şehitlerinin girişine gelmedenki meydandaki okul, Burger King'in karşısındaki.. Buca'dan bi şekilde Lozan'a ulaşırsınız otobüsle. Lozan'da pastanenin sol tarafından girip dümdüz yürüdüğünüzde yolun sonunda bikaç yolun birleştiği bi ayrima çikarsiniz, solda Lipton Kafe, az ilersinde ışıkları geçince Lacoste gibi markaların mağazaları vardır, sağda köşede ise banka vardı yanlış hatırlamıyosam, siz o yolları dümdüz geçin ama sağdan devam edin kapısı orada.. Zaten hemen az ilerde okulu görürsünüz..

orası Gazi İlköğretim naptın hacım

• Vallahi neyapmışım ben yahu, ama güzel tarif etmişim en azından hepiniz anlamışsınız neresi olduğunu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

cumartesi günkü kpss sınavına "alsancak melih özakat ilköğretim okulunda" gireceğim ama yerini bilmiyorum..biri yerini söyleyebilir mi? buca'dan gidecem o tarafa..

Alsancak Camii durağında in Karşında Yapı Kredi Bankası' göreceksin. O yolun ilersinde sağdaki okul. Bende ordayım yarın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.