Bildirim
İZMİRLİLER NEREDESİNİZ????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
İZMİRLİLER NEREDESİNİZ????
(En Son Oy Tarihi: 15.8.2005)
Giriş
-
biz açılışa gittik. muhteşemdi. görülmeye değerdi gerçekten... -
çalışıyoz abi zaten orada -
ben izmirde olsam kesin gelirdim ama ankarada yaşıyoz. -
abimde çalışıyo.. her gün 20ytl alıyo.. onlardan biri benim.. bana bi idda borcu var.. ben dersane hazırlıklarım olmasa giderdim.. gerçi 14-20 arası güzelbahçeye yapılan yüzme havuzunda yarış varmış onlara falan giderim herhalde bisikletle
UNIVERSIADE 2005
-
Ne işim olur benim orda banane yavv Gaziemir'den orası dolmuşla 40 dakka -
quote:
Orijinalinden alıntı: vivacocha
abimde çalışıyo.. her gün 20ytl alıyo.. onlardan biri benim.. bana bi idda borcu var.. ben dersane hazırlıklarım olmasa giderdim.. gerçi 14-20 arası güzelbahçeye yapılan yüzme havuzunda yarış varmış onlara falan giderim herhalde bisikletle
UNIVERSIADE 2005
ne parası ya...hergün alıyor mu parasını...millet yanlış anlayacak yani bilmeyenler...daha kimseye para falan verilmedi....
-
BUCADA oturuyom bi kısmet olmadı gitmek gormezsem gozum acık gıtcem
-
ah izmir im ah Uzaklardayım senden :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumgezer -- 15 Ağustos 2005, 3:07:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X