Şimdi Ara

J:\ Resim, kullanılmayan bir konuma karşılık geliyor. ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar usb flash bellek içindeki bir klasörü açmaya çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum.

J:\ Resim, kullanılmayan bir konuma karşılık geliyor. bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir. emin olmak için diskin doğru takıldığını veya internete veya ağınıza bağlı olduğunuzu denetleyin ve yeniden deneyin. hala konumlandırılamıyorsa bilgi başka bir konuma taşınmış olabilir.

Not: 1-farklı bilgisayarlarda denedim. 2-usb flash ın içinde iki tane klasör var diğeri sorunsuz açılıyor. 3- tv nin usb girişine taktığımda klasörler sorunsuz açılıyor.

• bu sorunu bilen bi arkadaş yardım edebilirmi. çok önemli
  • Daha önce hickimse nin başına böyle bir şey gelmedimi? İlginç .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç. Arkadaşlar sorun devam ediyor. Yokmu yardimci olabilecek.
  • Farklı bilgisayarlarda da mı aynı hatayı veriyor? Yok aynıysa maalesef düzgün kopyalanmamış klasör ya da bozulmuş. Yok başka bilgisayarlarda, ya da tv'de erişiyorum d,yorsan durum farklı olabilir.
  • birçok bilgisayarda denedim olmadı. kopyalama sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü daha önceden açılıyodu klasör sorunsuz. uydu cihazımın usb girişine taktığım zaman tvden açıp erişebiliyorum. ayrıca discte başka klasör var onda sorun yok . sanırım virüs var ama taratmaya korkuyorum komple silinebilir diye. bi türlü çözemedim.
  • 3 buçuk yıl oldu hala çözülmedi sorun devam ediyor.

• devda D kullanıcısına yanıt
    O Resim Daha Önce Bir J:/ Sürüsücündeki Resmin Bir Kısayolu Olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devda D kullanıcısına yanıt
    Bu sorun harici diski lg tv ye bağlayınca bende de oldu, şu an diski pc ye taktığımda hiçbir dosyayı görmüyor, koca arşiv uçtu sanki..tv naptıysa yaptı dosyalara..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.