Şimdi Ara

J7 Pro Ekranda kalıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba millet. Telefonumun ekranında bir iz var. İnstagramın arayüzü telefon ekranına takılı kaldı ve silik bir şekilde duruyor. Yani sanki telefonun ekranına instagram arayüzünü baskılamışım gibi. Anca bu kadar anlatabildim kusura bakmayın. Bunun sebebini bilen var mıdır? Veya bu sorunu yaşayan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam geçmiş olsun o dediğin amoled ekran yanığı yapacak fazla bişey yok amoled ekranlarda parlaklığı sonda kullanınca oluyor çok fazla ise ekran değişir oda en az 300 400tl dir zararı yoksa öyle kalsın. Ama artık ekran ışığını düşükte kullanın daha fazla ekran yanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Yani ekranı değiştirecek kadar rahatsız etmiyo ama arada sinir bozmuyo da değil.

• Geçmiş olsun. Ben hep %28 parlaklıkta kullandığım halde yandı. Hem altta hem de üstte durum çubuğu simgeleri ve gezinti tuşlarının izleri oluştu. Ekranımda iki tane çizik olunca unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 7 Kasım 2019; 5:33:41 >
  • furkanx35 F kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de olmuştu 3 sene önce zorda olsa garantiden değiştirdim ama şuan kullanıcı hatası deyip para istiyorlarmış. Rahatsız etmiyorsa kalsın veya garantisi varsa samsung türkiye ile görüş ne diyecekler.

Garantisi bitti maalesef. Ama olsa da alacaklarını sanmıyorum

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Düşükte olmaması lazım otomatikte mi kullandın. Benim ekran değişeli 3 sene oldu hep yarıda kullandım şuan birşey yok ekranda. Kesinlikle otomatikte bile olmasın yine yanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben genelde yüksekte kullanırım. Takıntı gibi birşey. Bir de bu sorun sadece J7 Pro da mı var yoksa diğer telefonlarda oluyor mu ??

• furkanx35 F kullanıcısına yanıt
    Bütün amoled ekranlı telefonlarda ekranı sonda kullanırsanız oluyor tavsiyem yarıdan da düşükte kullanmanız.

Otomatikte hiç kullanamam. Arada dışarıda ekranı görmek için biraz açarım o kadar. Lenovo p2'de yaşadığım bir sorun. Kısıkta da kullansam ekran saatlerce açık. Belki onun etkisi vardır. Neyse ki ekranın ortasında olan bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 7 Kasım 2019; 22:22:10 >
    Hocam size diyordum bir iki gündür farkettim benim ekranda da izler var artık bozulana kadar devam değiştirmem ekranı.

Geçmiş olsun :(. Siz de mi düşük parlaklıkta kullanıyordunuz? Yoksa benimki gibi saatlerce ekranınız açık mıydı?

Düşükteydi ama 1 2 saat oyun oynuyorum o yüzden olmuştur 1 2 güne kadar dikkat etmemiştim dün dikkatli bakınca gördüm.

1-2 saat oyunla oluyorsa o zaman tüm suç amoled'in.

Aynen hocam ama samsung bunu kabul etmiyor kullanıcı hatası deyip kestirip atıyor yaptırırsanda ücret istiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.