Şimdi Ara

Jabra Elite 75T (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
12
Favori
34.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 007jami

Hoşgeldiniz aramıza.

Kullandıkça kulaklıktan gelen ses performansının daha da artacağı (burn-in) düşünülürse şimdiden fazlasıyla tatmin olmuş gibisiniz

Hemen soru; bizim yaşadığımız ufak problemler sizde de mevcut mu acaba? Anlık kopmalar ya da sol kulaktan hafif tıslama sesi gibi
    Tesekkürler, su an icin cok uzun süreli kullanim yapamadim haliyle ancak su ana kadar herhangi bir kopma ve tislama sesine rastlamadim.
  • Arkadaşlar jabra 65t kulaklıgımın sol taraf olanı kaybettim, tek olarak satılmıyormuş ne olacak şimdi komple çöpmü olacak kulaklık

Not : almak isteyen varsa satarım ya da tek taraf satan varsa alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jabra Elite Active 75 T kulaklığımı aldım. Sound+ uygulamasını telefona yükleyip güncellemesini yaptım.
    Bazılarının karşılaştığı tıslama yada bağlantı kesilmesini şu ana kadar yaşamadım.
    Kulağa tam oturuyor. Pasif gürültü önlemesi çok iyi. Malzeme kalitesini beğendim.
    Daha önce JBL'nin bir kulaklığı vardı, 75 T'yi kullanmaya başlayınca daha önceki kulaklıkla müzik dinlemiyormuşum gibi geldi. Ses kalitesi çok iyi geldi.
    Piyasaya bakınca biraz pahalı sayılabilir ama parasının karşılığını fazlasıyla vereceğini düşünüyorum.
    Çok beğendim.
  • merhaba jabra 75t almayı dusunuyorum onerir misiniz?
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Merhaba nereden almıştınız. Bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    grotesc G kullanıcısına yanıt
    brkucr B kullanıcısına yanıt
    @yolcum

Öncelikle hayırlı olsun. Siz de aramıza hoşgeldiniz.

Kullandıkça daha çok sevdiğinizi farkedeceksiniz. Dün kız arkadaşımın yeni aldığı airpods 2. nesil kulaklıkları denedim. Jabra'dan sonra resmen çöp gibi hissettim. (Tabi ayıp olmasın diye söylemedim ) Tabi ki kıyasalanacak segmentte ürünler değiller ama verdiğin parayı kıyaslayınca neredeyse aynı paraları verdiğini de düşününce ses izolasyonu desen yok, ses çok kısık, bass desen neredeyse hiç yok, iyi ki jabra almışım dedim bir kez daha.

@brkucr

Bu sohbetteki yorumları okursanız ve internetteki inceleme videolarına bakarsanız ne kadar kaliteli, güzel ve ödediğiniz paranın hakkını veren bir kulaklık olduğunu göreceksiniz.

@grotesc

Pek çok farklı e-ticaret sitesinde satılıyor. Ben trendyol'dan Nethouse satıcısından aldım. Sanırım Nethouse resmi distribütörlerden birisi. Satış sonrası destek kısmında satıcı ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım (zaten satıcı ile değil doğrudan jabra türkiye ile iletişime geçerek sorunu çözmüştüm. ne trendyol ne de resmi distribütörün yönlendirmelerine ve desteğine gerek kalmamıştı.) ancak trendyol'un kulaklık ve benzeri kişisel sayılan ürünlerde satış sonrası desteği biraz sıkıntılı. Kendileri değişim ya da iade için aracı olmuyorlar, doğrudan topu üreticiye ya da distribütöre atıyorlar. İnternetten satın alacaksanız güvenilirlik ve satış sonrası destek açısından amazon.com.tr veya hepsiburada.com'u tavsiye ederim. Özellikle amazon.com.tr'nin iade ve değişim politikası tamamıyle tüketicinin sorununu hızlıca ve sorunsuz çözme üzerine kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 29 Haziran 2020; 10:54:0 >

• Teşekkürler. Küçük bir araştırma sonrası amazon.com.tr üzerinden aldım. Dediğiniz gibi iade ve değişim politikaları çok başarılıymış. Kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım :) Benim gibi karar vermekte zorlananlara bir faydam olsun.
  • Çok severek kullandığım kulaklığımda, şarj kutusu sabit yeşil yanıyor. Yani full dolu. Kulaklıkları içine koyuyorum şarj etmiyor ama ediyor gibi ledler yanıyor. Jabra sound+ a bağlıyorum kutunun şarjı 0 hatta kutu görünmüyor. Hediye geldi faturası yok ben ne yapıcam şimdi dostlar

• Kulaklığınızı uygulama üzerinden kaydettirdiniz mi? Eğer kaydettirdiyseniz jabra türkiyeyi arayın ve konuyu açıklayın. Fatura olmasa da belki yardımcı olurlar. Sonuçta ürün onların. Garantisinin devam ettiği de açık. Ürün daha piyasaya sürüleli 1 yıl olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 2 Temmuz 2020; 16:54:44 >
  • Daha önce jabra elite 65t kullandım onu kaybedince şuan yeni kulaklık arayışına girdim. 75t nin neler verebileceğini az çok biliyorum ama en çok sıkıntı yaşadığım konu hep sol kulaklığın manyetik alan içinde kopmalar yaşaması oldu. Avm de ya da işlek bir cadde de hep yaşadım bunu. Şimdi anker Soundcore Liberty 2 Pro ve Jabra elite 75t arasındayım ne yapacağımı bilmiyorum

• arkadaşlar bu kulaklık macbook ve windows 10 bilgisayarlarda sıkıntısız çalışıyor mu ? Test eden varsa yazabilir mi
  • simpson1337 S kullanıcısına yanıt
    Bluetooth bağlantılı bütün bilgisayarlarda çalışır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    Liberty 2 pro biraz daha dışarı çıkan yapısı itibariyle yolda yürürken düşme olayı olabilir evet ses olarak bı nebze iyi olmasına rağmen bence jabra bu konuda iyidir hele de bass ağırlıklı müzik dinliyorsaniz biçilmiş kaftan diyelim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Ben de yeni aldım daha bugün geldi elime ucundaki plastiği değiştirmek istiyorum ama ne kadar çekiştirsem de çıkartamadım yanlış bir şey yapıp zarar vermekte istemiyorum normal mi böyle zor çıkması?

• Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Kulak silikonundan bahsediyorsunuz sanırım. Hiçbişey olmaz, gönül rahatlığıyla çekiştirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 9 Temmuz 2020; 18:39:9 >
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    Evet aklıma sünger geldi kauçuk geldi silikon gelmedi
    Daha önce kullandığım jaybird x3’ün yanında sünger gelmişti ezip kulağımıza taktığımızda kulağı tamamen dolduruyordu jabra için var mı böyle bir şey?

• Merhaba bugün elite 75t kulaklığını aldım. Bir sorum olacaktı; kulaklık telefona bağlandı fakat jabra sound uygulaması kulaklığı görmüyor. Eşimin telefonuna (iphone) bağladım, gördü, güncelleme yaptım. Telefonumun kulaklığı görmesi için defalarca denedim fakat olmadı, ne yapabilirim.

Telefon modelim Honor 8x.
  • quote:

Orijinalden alıntı: copilotttt

Benim araştırdığım kadarıylahttps://hifilife.com/products/comply-foam-truegrip-pro-jabra-true-wireless-2-0-kulaklik-ucu-m-l?_pos=1&_sid=95f962637&_ss=r&gclid=CjwKCAiAhc7yBRAdEiwAplGxX4ISQldSlwrp5yD3oT2n2MJrCqqbkvCcCegXUpXWo4lQRJU0az76YBoCyT8QAvD_BwE bu ürünü kullanabilirsiniz biraz tuzlu fiyatı var ama ben bu ürünü westone marka kulaklığimda uzun seneler kullandım ve memnun kaldım
    @Luca Brasi

Bu konu içerisinde bir arkadaş bu kulak süngerlerinden bahsetmişti. Sanırım jabra ile de uyumluymuş.

@cumali_y

Böyle bir sorun ben Samsung Galaxy Note 8'imde yaşamadım. Kulaklık telefona bluetooth ile sorunsuz bağlanıyor ama uygulama mı görmüyor? Şayet böyle bir durumsa telefonunuza yüklenen uygulamada bir sorun olabilir. Belki uygulama ile telefonunuz uyumlu değildir? Uygulamayı uygulama ayarlarından sıfırlayıp uygulamayı açıp kulaklık kurulumunu tekrar yapın. Yine olmuyor ise uygulamayı silip tekrar yükleyin. Sorun devam ediyor ise @jabrasupport twitter hesabına mesaj göndermenizi öneririm.

• Active gri ve sienna rengi amazon da 1167tl ye düştü almak isteyen varsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piece.of.paper -- 10 Temmuz 2020; 12:31:32 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.