Şimdi Ara

Jabra Elite 75T (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
12
Favori
34.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.complyfoam.com/products/tg-jabra2-truegrip-pro-for-jabra-true-wireless/ burda yazdığına göre de 75t ile de uyumludur yazıyor dilerseniz gönderdiğim site ile görüşüp bilgi alın derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: copilotttt

https://www.complyfoam.com/products/tg-jabra2-truegrip-pro-for-jabra-true-wireless/ burda yazdığına göre de 75t ile de uyumludur yazıyor dilerseniz gönderdiğim site ile görüşüp bilgi alın derim
    Teşekkürler. Gönderdiğiniz linkteki müşteri yorumları hiç iç açıcı değilmiş zaten. Macera aramayayım. Mevcut durumda zaten hiç düşmedi kulaklarımdan koşarken bile(active modeli).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklında soru işareti olanlar ürünü Amazon’dan alıp deneyebilir. Ben 1 ay kullanıp iade ettim hiç sorun çıkarmadan iadeyi kabul ettiler hatta kutusunun üst ve alt kısmında renk değişimi olmuştu kararma gibi sildim baya çıkmadı, sanırım cüzdanımla aynı cebimde taşıdım o yüzden oldu. Tekrar almayı düşünüyorum çünkü ses kalitesi muhteşem gerçekten ve kulakta bunun gibi kibar duran başka bir ürün yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piece.of.paper -- 5 Eylül 2020; 11:19:54 >
  • piece.of.paper P kullanıcısına yanıt
    hocam white noise diye bir problem varmıs kulaklıkta kronik sizde oldu mu?
    genelde pcde ve iphoneda kullanacagım airpods proyla arasında 300 tl fark var karar veremedim açıkcası

• Cuma günü bir alt modeli 65t bimde 499 TL den satışa çıkacakmış bütçesi olmayan için uygun fiyat kaçırmayın derim

• copilotttt kullanıcısına yanıt
    Bugün Amazon'dan 1300 TL'ye active 75t aldım. Bilseydim bunu alırdım. 800 TL'lik fark olduğunu düşünmüyorum
    Jabra Elite 75T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FameHooker -- 8 Eylül 2020; 0:6:43 >
  • Bence bu ürünü de alın. kıyaslamasıni yapın aradaki farka değer mi değmez mi ona göre de iade edersiniz hangisini beğenirseniz. Amazon iade konusunda çok iyi.

• copilotttt kullanıcısına yanıt
    Versus.com'a göre aralarında uçurum puan farkı var. Ayrıca 65t'den geçenler bu kulaklığı çok beğenmiş. Ben bugün ilk defa kullandım spor salonunda. Çevrede yakın bluetooth cihazlar varken çok fazla seste kesilmeler takılmalar yaşadım. Etraftan çok etkileniyor. Uzaklaşınca düzeliyor. Beats solo 3 ve Freebuds 3'ten çok çok daha iyi. Baslar çok yoğun
    Jabra Elite 75T Jabra Elite 75T Jabra Elite 75T Jabra Elite 75T Jabra Elite 75T

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

hocam white noise diye bir problem varmıs kulaklıkta kronik sizde oldu mu?
    genelde pcde ve iphoneda kullanacagım airpods proyla arasında 300 tl fark var karar veremedim açıkcası
    Evet bende de vardı sol kulaklıkta ama kulaklığın ses düzeyi oldukça yüksek o yüzden biraz kulaklık üzerinden kısıp kullanıyordum böylelikle baya hissedilmez oluyor. Zaten her zaman hissedilmiyor bazı müziklerde hissediliyordu. Açıkçası bu durumu ilk başta kafaya taksam da sonradan pek önemsemedim, siz de Amazon’dan alıp deneyimleyebilirsiniz. Rahatsız ederse iade edebilirsiniz. Bu arada ürünü iphone da hiç denemedim şu anda ben de iphone telefon kullanıyorum. Ürünü tekrar alırsam deneyimlerimi burda paylaşırım.
    Edit: Android telefonda ses düzeyi hem telefon hem de kulaklık üzerinden ayarlanabiliyordu iphoneda bu şekilde mi veya ses düzeyi bu derece yüksek olur mu diye merak ediyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piece.of.paper -- 8 Eylül 2020; 10:52:22 >

• piece.of.paper P kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir konudaki mesajları okuyordum fakat cevap veremedim. Öncelikle @piece.of.paper 'ın bahsettiklerine harfiyen katılıyorum. Aynı durumu ben de yaşadım. White noise ilk başta canımı sıkıyordu fakat bahsedildiği şekilde sorunun çözümü mümkün. (çözüm değil ama bypass) Samsung'da ayrı ses seviyesi kontrolü sayesinde white noise u artık duymuyorum.

Apple ürünlerinde (hem macbook hem ipad hem de iphone) de kullanıyorum. Apple da ayrı ses kontrolü yok. Dolayısıyla burada da son ses açmadığınız sürece white noise duyulmuyor. Son ses açmak bir hayli zor çünkü ses zaten bir hayli yüksek.

Diğer konu ise, arkadaşlar 65t ve 75t arasında dağlar kadar fark var. Hem ses, hem bass performansı hem de kulakta ki rahatlığı. Jabra alacaksanız 75t den şaşmayın. TWS alacaksanız da en iyi kulaklıklar arasında 75t yerini çok rahat alır..

• Amazondan siparis edicem cok sıkıntı olursa iade ederim bende
    çok teşekkürler yorumlarınız için

• herkese merhabalar,

alalı birkaç gün oldu. ilk denediğimde ses seviyesi çok hoşuma gitmişti.
    dün güncelleme uyarısı geldi telefondaki uygulamadan. yapayım daha iyi olur diye düşünürken ses seviyesinde azalma gözlemledim.

psikolojik midir diye düşünüyorum ama hiç sanmıyorum çünkü ilk takdığımda oldukça etkilenmiştim. nasıl düzeltebileceğim hakkında fikir verebilecek biri var mıdır ?

sennheiser momentum tw1 ve sony wf-1000x kullandım. ihtiyaç duyulursa karşılaştırma yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _XaNDeR_ -- 10 Eylül 2020; 21:6:46 >
  • _XaNDeR_ kullanıcısına yanıt
    Momentum ile kıyaslamanızı merak ediyorum. Sennheiser bu işin piri; ama tws de nasıl bir sonuç aldi? kullanıcı yorumları benim için çok önemli. kulağa oturuş ergonomi ve diğer ses ile detaylı kıyaslama yapabilirseniz sevinirim.

Güncelleme sonrası belki ses ayarları normal değerine çekilmiş olabilir. Forumda bu konu yazıldı diye hatırlıyorum. hem kulaklığın hem de telefonunuzun seslerini ayrı ayrı yapıldığı yazılmıştı iphonelarda boyle bı ozellik yok da androidlerde var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: copilotttt

Momentum ile kıyaslamanızı merak ediyorum. Sennheiser bu işin piri; ama tws de nasıl bir sonuç aldi? kullanıcı yorumları benim için çok önemli. kulağa oturuş ergonomi ve diğer ses ile detaylı kıyaslama yapabilirseniz sevinirim.

Güncelleme sonrası belki ses ayarları normal değerine çekilmiş olabilir. Forumda bu konu yazıldı diye hatırlıyorum. hem kulaklığın hem de telefonunuzun seslerini ayrı ayrı yapıldığı yazılmıştı iphonelarda boyle bı ozellik yok da androidlerde var sanırım.
    merhabalar,

momentum true wireless 1 modelini yaklaşık 8-9 ay kullandım. ses kalitesi ve berraklık olarak hiçbir kablosuz kulaklık mtw kadar başarılı değil. aradığınız temel kriter katıksız ses kalitesi ise doğrudan yönelmeniz gereken marka sennheiser. lakin öyle iki kusuru var ki o kalite ancak böyle baltalanabilirdi. birinci ve benim satmama sebep olan asıl sebep ergonomi. küçük sayılmayacak kulaklarım olmasına rağmen 1 saatlik kullanımda bile aşırı kulak ağrısı oluyordu. tüm farklı pad'ler ile deneyimledim ama sonuç değilmedi. hatta özel bir foam alıp denedim yine de sonuç değişmedi. ikinci sorunu ise battery drain diye tanımlanan durduğu yerde pilinin tükenmesi problemiydi.

2. versiyon ile bunları düzelttiler mi bilemiyorum. batarya olayını çözdüklerini düşünüyorum zira reddit forumu bu olumsuzluk ile çalkalanıyordu. fakat şekil değişmedi ise kulaklık ergonomisi çözülmemiştir buna eminim.

• Audio Technica m50x kullanıcıyım, bugün Jabra Elite 75T sipariş verdim 1300 TL ye amazon üzerinden.Ürün elime ulaşınca değerlendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mostonur

Sol kulaklığımdan sağ tarafa göre daha az ses ve bas geliyor. Başına gelen var mısır acaba?
    merhaba, bu sorunu ben de yaşıyorum arada düzeliyor gibi ama sonradan tekrar başlıyor. bu sorun nedeniyle serviste 1 kere değişim yaptılar, yeni cihazda da aynı sorunu yaşıyorum. henüz bir çözüm bulamadım. başka bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007jami

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir konudaki mesajları okuyordum fakat cevap veremedim. Öncelikle @piece.of.paper 'ın bahsettiklerine harfiyen katılıyorum. Aynı durumu ben de yaşadım. White noise ilk başta canımı sıkıyordu fakat bahsedildiği şekilde sorunun çözümü mümkün. (çözüm değil ama bypass) Samsung'da ayrı ses seviyesi kontrolü sayesinde white noise u artık duymuyorum.

Apple ürünlerinde (hem macbook hem ipad hem de iphone) de kullanıyorum. Apple da ayrı ses kontrolü yok. Dolayısıyla burada da son ses açmadığınız sürece white noise duyulmuyor. Son ses açmak bir hayli zor çünkü ses zaten bir hayli yüksek.

Diğer konu ise, arkadaşlar 65t ve 75t arasında dağlar kadar fark var. Hem ses, hem bass performansı hem de kulakta ki rahatlığı. Jabra alacaksanız 75t den şaşmayın. TWS alacaksanız da en iyi kulaklıklar arasında 75t yerini çok rahat alır..
    Ayrı ses seviyeleri nasıl ayarlanıyor bulamadım?

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Özel bir ayarı yok, normalde kulaklık üzerinden kıstığında telefondaki ses seviyesi de kısılıyor. Sesi ayrı ayrı kontrol etme imkanı olan bazı android telefonlarda (benimkinde galaxy note 8) kulaklık üzerinden kıssan da telefondaki ses ayarı değişmiyor, yani hem kulaklıktan hem de telefondan sesi ayrı ayrı değiştirme imkanı oluyor. Bundan bahsediyorum.
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    Bende de note 9 var o yüzden sordum. Kulaklıktan kistigimda telefondan da kısılıyor. Çok karıştırdım ama bulamadim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.