< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Jabra Elite 75T (9. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu kulaklılığı almak veya Anker Soundcore Liberty Air 2 almak gibi bir durumum var jabra için ekstradan 300 tl daha vericem sizce değer mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Jabra 75t almayı düşünüyorum bazı sorunlar varmış baglantı kopma ve tızlama gibi o sorunlar giderildimi kullananlar yorum yapabilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42A59A911 -- 24 Ekim 2020; 1:40:19 >
Tislama sorunlari mevcut benim kulaklikta. Bazi kullanicilar yok diyorlar veya farketmiyorlar. Baglantida sikinti yaşamadim ama tislamadan dolayi iade edecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tm teşekkür ediyorum
Kulaklığa güncelleme geldi.
Sound + uygulaması, kulaklık için güncelleme uyarısı verdi. Güncellemeyi yükledim, 15 dakika kadar sürdü. ANC özelliği gelmiş , çok iyi olmuş. Sahilde gürültülü bir ortamda kendime göre kişiselleştirdim. Çok başarılı buldum. Sabah sporunda müzik dinlerken yoldan geçen araçların sesini az da olsa duyuyordum şimdi ANC'yi aktif hale getirdikten sonra o sesi de tamamen kesti.
Ayrıca bu güncelleme ile ses kalitesinde de bir artma var gibi, bas ve tizler daha doyurucu geldi, güncelleme bence gayet başarılı olmuş.
Bazıları cihaz dokunmatik olmadığı için beğenmemiş olabilir ama Airpods'da kullanıyordum, saçımı düzeltirken bile yanlışlıkla dokunsam kulaklık tepki veriyordu ve bu hiç hoşuma gitmedi, eşime verdim. Ayrıca ses izolasyonu konusunda airpods bunun yanına bile yaklaşamaz, yeter ki kulağınıza uygun slikon kulakçığı takın.
Tıklama ile yönlendirme bence dokunmatikten daha iyi ve sorunsuz, kişisel tercihidir ama ben tıklamalara farklı fonksiyon atayıp kişiselleştirdiğim Elite Active 75 T'yi daha çok tercih ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 25 Ekim 2020; 14:31:54 >
-
Ses kalitesinde ciddi bir fark var bence.Kulaklığı ilk aldığımda baslar midleri ve tizleri boğuyordu.Uygulamasındaki ekolayzerden basları azaltınca tizler kulak tırmalıyordu.
Son gelen güncelleme zaten aac kalitesiyle ilgili bir iyileştirmeden de bahsediyordu.
Şu anda gerçekten çok kaliteli ses alıyorum.Telefon mi 8 ve viper4android de yüklü belki bunun da etkisi vardır.
-
Güncelleme bence oldukça başarılı.
Güncelleme üzerine şöyle bir inceleme var:
https://www.serbeststil.com/jabra-elite-75t-aktif-gurultu-onleme-anc//
-
2 hafta önce 980 ₺ den listesi olan (TEKNOSA) sepette %10 indirimle 890 ₺ ye aldım. Ertesi sabah mağaza teslimi şeklinde. Ben teslim alırken 1150 ₺ olmuştu.
Ofiste telefon görüşmeleri için kullanıyorum. Kimse neyle konuşuyorsun demedi. Genelde tek kulak.
Müzik konusunda pek bir fikrim yok.
ANC güncellemesini yaptım. Çok güzel oldu.
-
Ürün gayet güzel ses netliğinden memnunum konuşmadan da fakat müzik dinlerken ses seviyesi bana biraz düşük gibi geliyor. Blitzwold fye 7 nin mesela ses seviyesi belirgin şekilde daha da yüksek gibi o da var elimde. Müzik dinlerken bir de anc açık olduğunda daha etkili iyi ve yüksek gibi geldi ses? Ses seviyesini arttırmak için ne yapabilirim veya dikkat etmem gereken birşey varmı? Bir de anc açık mı dinlemem daha iyi olur ses kalitesi ve yükseklik için?
Teşekkürler.
-
Nisan ayında aldığım kulaklıkta sağ kulak az performans vermeye başlamıştı. Gönderdim servise, yenisini gönderdiler. Dünden itibaren aynı sorun meydana geldi. Yarın tekrar gönderip para iadesi istiyeceğim. Çok güzel kulaklık ancak kronik sorunlu. Ayrıca bunu yaşayan tek kişi değilim. Umarım üst modellerde böyle bir problem olmaz. Ayrıca şu aralar en iyi fp kulaklığı sennheiser cx 400 bt gözüküyor. Üstüne koyup ondan almayı düşünüyorum. Var mı önerisi olan?
quote:
Orijinalden alıntı: Mostonur
Nisan ayında aldığım kulaklıkta sağ kulak az performans vermeye başlamıştı. Gönderdim servise, yenisini gönderdiler. Dünden itibaren aynı sorun meydana geldi. Yarın tekrar gönderip para iadesi istiyeceğim. Çok güzel kulaklık ancak kronik sorunlu. Ayrıca bunu yaşayan tek kişi değilim. Umarım üst modellerde böyle bir problem olmaz. Ayrıca şu aralar en iyi fp kulaklığı sennheiser cx 400 bt gözüküyor. Üstüne koyup ondan almayı düşünüyorum. Var mı önerisi olan?Açıkcası bende iade etmiş birisi olarak Airpods Pro ve Cx400Bt arasında gidip geliyorum. Cx400Bt'nin daha iyi ses kalitesi var ancak özellik bakımdan airpods pro daha ağır basıyor. Karar verme aşamasındayım. Cx400 Bt şuan 1350 liralarda geziyor ve fiyatı gayet iyi, Pronunda fiyatı 1900'lerde kararsızım.
-
Hocam ben Huawei p30 kullanıyorum. O yüzden airpods düşünmüyorum. Ayrıca aptx desteği yok airpods un. Anc ve transparan ses özelliği sennheiser in eksileri. Bence çok mühim değil. Daha iyi ses ve aptx desteği olduğu için cx400bt tercih edeceğim. 1350 olması da gayet iyi kanımca.
quote:
Orijinalden alıntı: Mostonur
Hocam ben Huawei p30 kullanıyorum. O yüzden airpods düşünmüyorum. Ayrıca aptx desteği yok airpods un. Anc ve transparan ses özelliği sennheiser in eksileri. Bence çok mühim değil. Daha iyi ses ve aptx desteği olduğu için cx400bt tercih edeceğim. 1350 olması da gayet iyi kanımca.Bencede hocam 1350 ₺' ye kaçırmayın. Huawei kullanıyorsanız Freebuds Pro'larda o fiyatlarda bulunuyor. Bir de incelemelerde sıklıkla galaxy buds plus önerildiğini gördüm. İncelemenizde fayda var diye düşünüyorum. Ama yinede ses kalitesi olarak bence sennheiser hepsinden önde. Ses kalitesi olarak önde olsa da özellik olarak diğerlerinden geride kalıyor 1-2 tık.
-
Freebuds pro çok dengeli ve şık olsa da aptx ne onda nede samsungda var. E bide ses kalitesi daha iyi cx400bt de. Şuan için en mantıklı seçim gibi duruyor. Teşekkür ettim fikirlerin için
Hocam sennheiserde de ne su geçirmezlik var ne de kulaklıkları çıkarınca müzik durması falan var.Şu jabra 75t alternatifi bulamadım ben halen.Jabrayı tıslaması ve bağlantı problemleri yüzünden eledim. Aslında silikonsuz kulaklık da almak istiyorum silikonlular artık rahatsızlık veriyor.Bana bir jabra alternatifi ve bir de silikonsuz kulaklık tavsiye edebilecek var mıdır?Maks 1000TL olmak üzere.
-
Merhabalar, alet bazen şarj almama yada şarjı doluyken kendi kendine bataryayı bitirme gibi sorunlar çıkarıyor. Tam servise göndermeye niyetleniyorum bu sefer de düzeliyor ve sapasağlam oluyor. O halde göndersem bana geri yollayacaklar tahminimce. Başına böyle bir şey gelen arkadaş var mı acaba? Cihaz elite 75T
Az önce Amazon'dan siyah rengini 999 liraya siparişini verdim umarım memnun kalırım. Fazla hevesliyim bu kulaklığa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaytaskin -- 20 Kasım 2020; 0:28:38 > -
75T ve Sennheiser cx400bt arasındayım. Önceliğim yüksek ses. Ikisini de deneyimleyen oldu mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: marsiasss
75T ve Sennheiser cx400bt arasındayım. Önceliğim yüksek ses. Ikisini de deneyimleyen oldu mu acaba?Cx 400 BT kullaniyorum ses kalitesi olarak 75t den iyi. Ses yuksekligi olarak aynisi nerdeyse. Ama jabra ozellik bakimindan daha önde. Jabrada white noise oldugunu unutmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X