Şimdi Ara

Jabra Elite 75T (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
12
Favori
34.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir üste çıkardılar olayı şimdi de Anc özellikli çıkartıyor yurtdışı fiyatı 229 dolarcik şimdiki kurla bize güzel bı fiyat olacak gibi bakalım Türkiye distribütörü ne kadara satacak ? ShiftDelete.Net: Benzersiz ses deneyimi vadeden: Jabra Elite 85t tanıtıldı.
    https://shiftdelete.net/jabra-elite-85t-tanitildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha yeni almıştık 75t lerimizi, üzdü bu haber..
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    Jabra tarafından yapılan duyuruya göre Elite 75t ve Active 75t kulaklıklara gürültü engelleme özelliği geliyorhttps://www.log.com.tr/jabra-elite-75t-kullanicilarina-guzel-haber/amp/ yeni alanlar için de böyle bı haber düştü şimdi güncellemeyi bekleyin :)

• copilotttt kullanıcısına yanıt
    Active modelini 997 TL’ye mal etmiştim. 85t bu civara satılırsa üzülürüm. Alalı 2 ay ya oldu ya olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Bende de active var. Amazon'dan 1300'e aldım. Siz nasıl 997'ye mal ettiniz? 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: FameHooker

Bende de active var. Amazon'dan 1300'e aldım. Siz nasıl 997'ye mal ettiniz? 🤔
    Amazonda indiirme girmişti. 1.098 TL olmuştu. 100 tl de banka kampanyası ile puan vermişti.
    Edit: 1 TL eksik yazmışım bir önceki mesajda. Tam fiyatı 1.097,90 TL.

• copilotttt kullanıcısına yanıt
    Bu heyecan verici bir haber. Bakalım nasıl bir ANC olacak.

Bu arada Jabra France Twitter sayfası da bu haberi doğrulamış resmi olarak. Yazılım güncelleme tarihi olarak da ekim ortası gözüküyor.

• 007jami kullanıcısına yanıt
    Bizim cihaza güncelleme ile anc mi gelecekmiş? 🤔 Anc'ye gerek bile yok aslında pasif gürültü engellemesi oldukça başarılı

Yok hocam. Yurtdışı fiyatı 230 dolar. 1750 ila 2000 lira arası bir fiyatı olur diye düşünüyorum. Güncellemelerin bizim kulaklıklara da gelmesi çok iyi oldu ayrıca.

• Mostonur M kullanıcısına yanıt
    Evet öyle de, ülkemizde yurtdışından ucuza satıldı 65 ve 75 modelleri. Ondan dedim.

• 75t’nin kablosuz şarjı destekleyen modeli çıkmış ya....üzdü...

Bu normal hayatta keşke demek gibi oluyo. Takma kafana hocam. Gayet güzel kulaklığımız var. İlerde daha güzeli de olur inşallah :)

• Telefon uygulamasına 85t için güncelleme geldiğinden beri manyetik alanlardan daha sık etkileniyor gibi geldi hatta 2 sefer bluetooth bağlantısı bile koptu. Onun dışında çok memnunum.

• Mostonur M kullanıcısına yanıt

sağolun. Gerçi amazondan fiyatlarına bakınca, sırf kablosuz şarj özelliği var diye fiyat farkını muhtemelen vermeyeceğimi anladım. ☺️

inşallah.

• Aranıza 17 Ekim'de Prime Day indirimleri sayesinde katıldım. Daha önce Anker Soundcore Liberty 2 Pro modelini tıslama problemleri yüzünden iade etmiştim. Bunda da ilginç bir şekilde sağından tıslama geliyor. Yüksek seviyelerde duymasam da düşük seviyelerde ve telefon görüşmelerinde alıyorum bu sesi. ANC güncellemesiyle geçmezse iade edeceğim gibi duruyor. Üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giges1997 -- 19 Ekim 2020; 14:23:10 >
  • Anc güncellemesi geldi. Hadi hayırlı olsun. Bence süper olmuş. Ürünü aldıktan bu kadar zaman sonra, böyle bir destek görmek Jabra ya yakıştı.

• Sound+ uygulamasını da güncelledim ama Active 75t'ye gelen giden yok
    Jabra Elite 75T

• ANC' nin faydasını gören var mı?Jabra Elite 75T Açmayınca da gayet güzel ses kesiyordu zaten. Tıslamaya da devam ediyor.

• Herkese daha güncelleme gelmedi sanırım. Benim de Sound+ uygulaması güncel ancak kulaklık için yazılım güncellemesini henüz alamadım.

• microgenius kullanıcısına yanıt

Amazon prime day indiriminde almıştım.

Bugün ANC güncellemesini yaptım. ANC yi gürültülü bir ortamda ayarlıyorsunuz yazılımda. Aktif olduğunda dış ortam sesini bir tık daha azaltıyor mevcut pasif gürültü engellemeye göre.

Ancak ANC telefon görüşmeleri sırasında devre dışı kalıyor. Bu durumda da ANC özelliğinin bir anlamı kalmıyor zaten.

İkinci beğenmediğim yönü ise düğmelerin dokunmatik olmaması. Çift veya üç tıklama gerektiren fonksiyonlar var ve düğme dokunmatik olmayınca işaret parmağınızla bastırırsanız kulağınızda basınç oluyor, elinizle tutup düğmeye bastırırsanız bu durumda çift veya üç tıklama yapmak zor oluyor.

Geri gidiyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.