|
Jack Çoklayıcı sorunu!!
-
-
İkiside oluyor,, anfinin sessinyalleri arasındaki açık drenç oranı. diğer ikinci jakı takınca düşüyor. anfi çalışırken 2. bir çıkışa neden ihtiyaç duyuyorsunuz.. -
Pc ye 2 anfi taktım biri full subwoofer diğeri 4 kanal ses ondan kullanıcaktımda ben sorunu buldum jack çoklayıcıların hepsi oyleymıs pc den aldıgı sesı 2 kanala ayırdıgında ikisinede sesin yarısını veriyormuş. -
bende söyle bi sorun var mikrofonu bagladımmı ses gidiyor coklayıcıda mı sorun var yoksa başkabi sorun var bi yardımcı olurmusunuz -
cevabı bilen yokmu kulandıgım jakmı sorunlu bilgisayardanmı ayar yapmamlazım -
İki anfi baglanirsa ses azalmaz.. Çünkü anfi girişleri aynidir.. Fakat kulaklık veya hoparlör drenci anfi ile aynı olmadigindan kulaklık anfiye giden sesi keser.
Nasıl desem, anfinin ses sinyali 500 metrelik alandan geçer, kulaklitaki alan ise 40 metredir. Siz kulakligi taktiginiz anda 500 lük girişi 40 ile kastirirsiniz ve anfi sesi düşer..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fakat kaerdeş bagalmdımı ses kökden gidm kendi hoparlöve veriypr hiç bir şekilde ne mikrofon nede kulakı çalışmıyo sesı cıkrıp sadece mikrofonu taktım mikrofonda çalışmadı -
bunu sebebini biliyormusun coklıyıcamı sorun var bilgisayrdanmı kulaklu-ını sesini baglayınca sorun yok fakat nikrofonu bagladıgım nada sesi hoparlöne veriyo
hiç bi şekilde ne kulaklıgı nede mikrofonu kulanabiliyom -
BENDE BİR LAPTOP KULLANIYORUM. TEK JAK GİRİŞİ VARDI VE BENDE GİDİP BİR JAK COKLAYICI ALDIM MARKASI LOGİNLİNK 4 PİNLİ. DAHA SONRA EVE GELDİĞİMDE BUNU TAKINCA REALTEK HD AUDİO GELİYOR VE HANGİ AYGITA TAKTINIZ DİYOR. KULAKLIK DEĞİNCE KULAKLIK CALISIP MİKROFON CALISMIYOR MİKROFON DEĞİNCE KULAKLIK CALISMIYOR LUTFEN BANA YARDIM EDİN. -
sizin leotopda,, kulaklık çıkışı ile mikrefon çıkışı ayrı değilmi ? normal tek kablo kullanılsın diye bilgisayar çıkışınıda telefon çıkışı gibi mıc+phones yapıyorlar..
sizinkide öyleyse 4 uçlu leptop çıkışını,, kulaklık için ayrı,, mikrefon için ayrı bölen aparatlar var..http://mcdn01.gittigidiyor.net/18077/tn30/180779341_tn30_0.jpg belki bu sorunu çözebilir.
ama hinede aynı çıkışı kullandığınız için, sorabilir. uçlar ayrı olduğu için sormayadabilir. -
arkadaşlar ben tek jak girişini 2 ye çıkartan bir alet aldım laptopumda 2 giriş var. Aleti denediğimde kulaklıktan gayet iyi ses geliyordu fakat mikrofon yerini takınca mikrofonlarda ne mikrofon gözüküyor ne sesim gidiyor. Bir tek bilgisayarımın sesini direk mikrofona veriyor. Jak girişim mi bozuk yoksa yapmadığım bir ayarmı var anlamadım gitti yardım eder misiniz
-
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla laptopınızda 1 kulaklık ve 1 mikrofon olmak üzere 2 adet giriş bulunmakta ve siz bir aparatla her ikisini de bölmek istiyorsunuz. Bu bölme aparatlarını 2 tipi mevcuttur. Laptopdaki giriş ve kullanmaya çalıştığını parçanın fotoğraflarını paylaşırsanız daha iyi olacaktır.
-
kendi ürünümün fotoğrafını mı paylaşayım bir benzeri de olur mu ?
-
Kendinizinkini paylaşmak daha doğru olacaktır. Çünkü sizin benzer/aynı gördüğünüzü işten anlayan kişiler farklı olduğunu anlayabilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X