Şimdi Ara

Jack London Kitapları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demiryolu serserileri, beyaz diş i okudum diğer kitaplarını da okumak istiyorum kütüphaneden ''intihar'' ve ''sevginin katıksızı'' isimli kitaplarını aldım ayrıca martin eden i de okuyacağım herkes çok güzel diyor, jack london dan önerebileceğiniz başka kitap var mı arkadaşlar, teşekkürler

• martin eden'ı ithaki yayınlarından okumuştum tavsiye ederim.
  • beyaz dişi okumuştum.iyiydi.
  • Vahşetin Çağrısı
  • Vahsetin cagrısı ve kesinlikle suikast bürosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martin Eden'e ek olarak Demir Ökçe'yi de tavsiye ederim.
    Beyaz Diş'i yeni okuduysan Vahşetin Çağrısı'nı belli bir süre okuma derim. (Birbirleriyle benzer olduğu için)
  • Beyaz Diş en sevdiğim kitabıdır. Aynı zamanda Martin Eden ve Demir Ökçe'de oldukça güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ademden Önce kitabı çok güzeldi.
  • vahşetin çağrısı ve martin eden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simidi -- 11 Mart 2014; 15:59:34 >
  • Martin Eden'ı öneririm. Benim çok hoşuma gitmişti.
  • Martin Eden kadar beni etkileyen ne film izledim ne kitap okudum
  • Vahşetin Çağrısı ve Deniz Kurdu
  • Konuyu hortlatmış olduk ama neyse.Hangi yayınevinden okumalıyım Jack London kitaplarını?

• mercpool kullanıcısına yanıt
    ben vahşetin çağrısını ithakiden, yoldayı altı kirkbesten(başka basan yok sanırım) okudum. ithaki veya iş bankası tercih edilir bence. ikisinin de baskısı iyi. can da iyidir ama bunlara göre pahalı.

• Cevap için çok teşekkür ederim.O zaman modern klasiklerden alayım Jack London kitaplarını.Ayrıca yolda kitabı hakkında görüşleriniz nelerdir?

• mercpool kullanıcısına yanıt
    yolda kitabı sanırım diğer yayinevleri tarafından yol ismiyle basılmış. onu düzelterek başlayayım. ancak içerik olarak altıkirkbeşin bastığı daha dolu. daha uzun. farklı öykülerine de yer vermişler sanıyorum.

kitap uzun bir giriş bölümüyle başlayıp 15 kadar öykü-anı ile devam ediyor. amerikanın 1800lerin sonundaki ekonomik bunalımını, işsizleri, aylakları anlatıyor. ben amerikan edebiyatının bu dönemlerini sevdiğimden benim için zevkli oldu. genel olarak döneme hakimseniz veya yol edebiyatını seviyorsanız bayılarak okursunuz. tarih kitabı gibi bir yandan da. kesinlikle tavsiye ederim ancak konulardan uzaksanız başta sıkabilir. dergilere yazdığı öykülere gelince açılırsınız

• Sağolun hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.