Şimdi Ara

Jaguar F-PACE mi, Bmw X1 XDrive mi? Fikir Yazan Altın Bulsun :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar öncelikle paylaşımı okuduğunuz için teşekkür ederim araç alacağım ve klasik emmimin oğlu bibimin gıdısı şöyle dedi şurada şöyle olmuş sorunsalı yaşıyorum. Şimdi uzun aradan sonra bir araç almaya karar verdik neyse gözüme belirli özelliklere sahip 2 araç kestirdim benim için önemli olan özellik dizel ve 4x4 olmasıydı bununda sebebi arada karavan çekmek için şimdi birileri çıkıp pick up yazmasın kurban olayım o naneyi de yedim zabıta gibi geziyordum ortalıkta pick up istemiyorum yani bende kendime göre hem görsel hem de ihtiyacıma cevap olacak 2 araç belirledim kafamda birinci araç;

JAGUAR F-PACE 2017 MODEL 2.0 DİZEL 4X4 80 BİNDE HATASIZ

FİYAT 2M CİVARI

Tam bu araba için kredimi çıkardım pazarlığımı ettim gidiyordum ki bir tanıdık :) dedi ki bu araba 30 40 binde motor yiyor nasıl yani dedim hemen açtım Google amcayı baktım ki gerçekten de

bir sürü şikayet var kimi 30 binde motor ölmüş gibi 80 bin de kimi 40 binde genelde 2016 ve 2017 serilerinde bu olmuş parçası ve motoru da araba parası olduğu için alttan hafif bir titreme sardı ve ikinci seçeneğe geçtim.

BMW X1 2017 MODEL 45 BİNDE 2.0 DİZEL 4X4 HATASIZ

FİYATI 1.8M CİVARI

Neyse bunu buldum dedim BMWdir kardeşim bakkala götürsen satarsın aradım yine pazarlığımı ettim paramı ayarladım yine tam gidiyorum bu sefer bir galerici arkadaşım aradı dedi ki bundan elimizde var kesinlikle hiç satılmıyor ve şanzımanı çok sorunlu yahu dedim nasıl olur en sorunsuz şanzıman motor bmw de diye biliyorum dedi yok normalde 4x4 ler arkadan itişlidir bu x1 ler standart önden çekişli zora düşünce 4x4 geçiyor bu nedenle şanzıman bozuyor elimizde bir tane var hiç bir şekilde çıkma şanzımanda olmuyor orj servisten takmak zorundayız fiyatı 850 bin dedi bende telefonu zombi gibi kapadım.

ŞİMDİ ARKADAŞLAR HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR PARAM ELİMDE ORTADA KALDIM :) TEKNİK KONULARDAN ANLAYAN BİRİ YARDIMCI OLURSA CENNETTEN PARSEL ALIR BANA SANKİ BMW OLAYI BİRAZ ABARTI GİBİ GELDİ JAGURARIN MOTOR SORUNU GERÇEKTEN ÇOK DUYDUM ŞİMDİ RİCA EDİYORUM WOSWOSCULAR SALDIRMASIN YOLDA KAĞITÇIYA SORSAN EMİNİM ONUNDA DSG İLE İLGİLİ KÖTÜ BİR ANISI VARDIR :) ŞİMDİDEN DEĞERLİ YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

• Öncelikle 2.0 olması şart mı?
    Premium marka olması şart mı?
    SUV olmasi şart mı?
    Bu ikisinden birini seçmek zorunda mısınız?
    Araçtan neler istediğiniz de önemli . Ona göre tavsiye veririz.
    Bu iki aracın sorunlu olduğu zaten galerici arkadaşlarınız tarafindan söylenmiş. Galerici oldukları için onlar bizlerden daha iyi bilirler. Ben kumar oynayıpta bu iki aracı da almazdım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Cevabın için teşekkür ederim. Şimdi yukarıda da belirttim pick up aldım denedim benlik değil 2.0 olması elbette şart değil ancak karavan çekeceğim bunun için bu ikisi radarıma girmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.