Şimdi Ara

Jahrein canlı yayında PKK'lı yakalattı! Yeşil pasaportlu sempatizan gündem oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sosyal medyada Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç'un son canlı yayını gündeme oturdu. Jahrein, canlı yayında terör örgütü PKK sempatizanı ile sohbet etti. Türkiye Cumhuriyeti yeşil pasaportu ile yurt dışına çıktığını söyleyen kişinin sözleri dikkat çekti.

Sosyal medyada yaptığı yayınlarla tanınan Jahrein mahlaslı Ahmet Sonuç'un canlı yayına aldığı kişiyle yaptığı konuşma gündem oldu. Canlı yayına giren kişi, Jahrein'e "Nerelisin" diye sorunca ünlü yayıncı "Kürdistan" yanıtını verdi. İstediği cevabı alan PKK sempatizanı "Al sana Kürdistan" diyerek Irak Kürt Bölgesel Yönetimi bayrağını gösterdi.

YEŞİL PASAPORTLA YURT DIŞINA ÇIKMIŞ

Ünlü yayıncıyı tanımayan şahıs, oyuna geldiğinin farkında olmadan her şeyi bir bir anlattı. Türkiye Cumhuriyeti yeşil pasaportuyla yurt dışına çıktığını ve Almanya'da boks maçına çıkacağını söyleyen PKK sempatizanı sosyal medyada gündem oldu.

Jahrein canlı yayında PKK'lı yakalattı! Yeşil pasaportlu sempatizan gündem oldu - 1. Resim

"BAŞKA ÇAREMİZ YOK"

Jahrein'in "Ben de sevmiyorum Türkiye Cumhuriyeti'ni ama yeşil pasaport iş yapıyor" diyerek ağzını aradığı PKK'lı boksör, "Başka çaremiz yok" şeklinde karşılık verdi.

"Kürdistan KURULANA KADAR BÖYLE DEVAM"

Jahrein'in "Yapacak bir şey yok. Kürdistan kurulana kadar böyle devam" sözlerine ise terör örgütü sempatizanı, "Her zaman Kürdistan kurulacak. Elbet bir gün" dedi.

Kaynak:https://www.tgrthaber.com/gundem/jahrein-canli-yayinda-pkkli-yakalatti-yesil-pasaportlu-sempatizan-gundem-oldu-2967658

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 22 Ağustos 2024; 15:44:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sevdiğim kürt arkadaş ve tanıdıklar var, ne yazık ki bazıları da böyle Kürdistan sevdasına tutulmuş.

İktidar kürt sorunu diye açılıma kalkışıp üstü kapalı federe devlet, kürdistan, özerklik hayalleri karışık sinyalleri vermeseydi kürt milliyetçiliği böyle azmayacaktı.

Mhp'nin neredeyse 16 puanla baraja yaklaşıp HDP'nin %13'lere fırladığı zamanları unutmayın. %6.5 nere %13 nere.

bu sadece algı. gerisi palavra.

normal şartlarda kürtlerle bir alıp veremediğim yok, onlar da bu ülkenin yada başka bir ülkenin sadece insanıdır.

fakat, bu ülkeye yaşayıp, kürdistan hayalleri kuranlardan, elektrik kaçıranlarda ve sürekli aman kürtler eziliyor, diye yaygara koparanlardan nefret ediyorum.

kürt'ler için söylüyorum, böyle devam etmeleri sadece onların geleceklerine zarar verir, bu coğrafyada, kürtler en özgür Türkiye'de yaşarlar, Suriye'de kendilerine kimlik bile verilmemiş mesela, İran'da, Kürdistan hayali deseler bile idam ediliyorlar. Kıyaslayın yani.

Açılım süreci Türkiye'ye o kadar büyük zararlar verdi ki...Bu zararları önümüzdeki yıllarda daha çok görmeye devam edeceğimize benziyor.

Yalnız benim burada dikkat çekmek istediğim nokta PKK'nın da tıpkı Fetö taktikleri ile ilerlemeye başladığı yönünde...Son yıllarda PKK sempatizanı olduğunu gizlemeyen doktor,hemşire,memur,öğretmen,avukat,baro vs mensuplarının ortaya çıktığı görülüyor.Milletvekili ve belediye başkanı olmalarını geçtim artık devletin kılcal damarlarına girmeye,yerleşmeye başlayan bir terör örgütü var.STK,vakıf,dernek adı altında doğrudan örgütlenenler var.İş adamları,esnaflar vs var.Özellikle hukuk fakültelerinden PKK sempatizanlarının mezun olduğunu görüyoruz.Yarın öbür gün bunlardan birinin hakim ve savcı olduğunu düşünsenize..

Bunlara karşı ne gibi önlemler alınıyor gerçekten bilmiyorum.

PKK'nın sivil/eğitim/iş dünyası yapılanmasına karşı fetö seviyesinde bir mücadele planının ortaya konması gerektiği düşüncesindeyim.

Blokladığım için prensip olarak blokladıklarımı bildirim göndermiyorum ama biri şu dmncyr denen tipe sorsun bu ülkede yıllarca terörden maddi manevî kayıp yaşarken sonra birden ortaya çıkıp yıllarca sürecek olan Çözüm Süreci ve bu dönemdeki yumuşama ve büyük büyük ödünlerden sonra 2015 yılında PKK denen aşağılık terör örgütü neden asfalt yolların altına mayın döşemiş? Neden bu onun bunun çocukları yıllarca silah ve yığınak yapmış hem de Çözüm Süreci zamanında. Hadi buna da gerekçe bahane bulsun. Bununla da terörizmi aklamaya çalışsın. Lan ne güzel iş ya. Eşkıyalık yap, hırsızlık yap, gasp yap, kaçakçılık yap, terörist ol teröre destek ver, kaçakçılık yap, toplum kurallarını ipleme takma sonra biri şöyle böyle deyince hakaret etti ırkçılık yaptı diye ağla. Böyle arsızlık yüzsüzlük yok. Gerçekten bazı kavramların için her yenilen haltta arkasına sığınıla sığınıla boşaltılmış. Biri dinin arkasına sığınır, eleştirirsin din düşmanı der, diğer etnik ırkının arkasına sığınır yaptıklarını söylersin ırkçısın der, biri milliyetçiliğinin arkasına sığınır tıpkı dinin arkasına sığınanlar gibi. Buradaki grup da Kürtler üzerinden ırkçılık yapıyorsunuz goygoyu yapıyor.

Onların bölgesinde araklanıyor bizimle hiçbir ilgisi yok derken? Ne demek ilgisi yok. O kayıp kaçak bedelini sen ben, koca Türkiye ödüyor. Faturasını ödeyen, ödemek için çalışan adam ödüyor. Elbette bizi bağlar. Ayrıca cari açığımızın en büyük kalemlerinden biri enerjidir. Elektrik bedavaya gelmiyor ve bedava üretilmiyor. Bu kaçak kullananlara karşı yaptırım ciddi şekilde arttırılmalı. Parasını ödemeyene elektrik filan yok. Ya da çok isteyen varsa kursun güneş panellerini ve rüzgâr türbinlerini kendi üretsin. Ah bak güneş paneli rügar türbini dedim değil mi? Bunlar da bedava değil. Görüyorsun hiçbir şey bedava değil tıpkı elektriğin üretilmesi ve altyapısının kurulması gibi. Beleş diye bir şey yok varsa orada hırsızlık, gasp ve dolayısıyla ahlaksızlık vardır.

• Çok sevdiğim kürt arkadaş ve tanıdıklar var, ne yazık ki bazıları da böyle Kürdistan sevdasına tutulmuş.

İktidar kürt sorunu diye açılıma kalkışıp üstü kapalı federe devlet, kürdistan, özerklik hayalleri karışık sinyalleri vermeseydi kürt milliyetçiliği böyle azmayacaktı.

Mhp'nin neredeyse 16 puanla baraja yaklaşıp HDP'nin %13'lere fırladığı zamanları unutmayın. %6.5 nere %13 nere.

• Neyi yakalatmış niye bu kadar büyütülüyor ki? pkk sempatizanının dediklerini akepe suç olmaktan çıkartmadı mı? Şimdi bu yayına göre bu elemanın tutuklanacağını düşünen mi var?

• Bordo klavyeli ergen kendisi için büyük bir iş yapmış.

Jahrein canlı yayında PKK&amp;#39;lı yakalattı! Yeşil pasaportlu sempatizan gündem oldu
  • Kurt caho

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

kurt milliyetciliginin artmasinin soylediklerinle hic bir alakasi yok. sosyal medyada ozellikle twitterda cok yogun gorulen kurt dusmanligi en buyuk sebep. bu forumsa bile kürtleri asagilayan bir konu acsan birsey yazsan ceza falan yemezsin konu da silinmez orada durur. adam kurtlere kufur ediyor karsilik olarak kürt olan da turklere kufur ediyor, kürt arkadasi hemen evinden aliyorlar ama turk arkadasin ettigi kufur yanina kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmncyr D kullanıcısına yanıt

bu sadece algı. gerisi palavra.

normal şartlarda kürtlerle bir alıp veremediğim yok, onlar da bu ülkenin yada başka bir ülkenin sadece insanıdır.

fakat, bu ülkeye yaşayıp, kürdistan hayalleri kuranlardan, elektrik kaçıranlarda ve sürekli aman kürtler eziliyor, diye yaygara koparanlardan nefret ediyorum.

kürt'ler için söylüyorum, böyle devam etmeleri sadece onların geleceklerine zarar verir, bu coğrafyada, kürtler en özgür Türkiye'de yaşarlar, Suriye'de kendilerine kimlik bile verilmemiş mesela, İran'da, Kürdistan hayali deseler bile idam ediliyorlar. Kıyaslayın yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fractal design kullanıcısına yanıt

En azından yeşil pasaportunu alırlar diye düşünüyorum.

• trmurathan T kullanıcısına yanıt

senin kurtlerle bir derdin olmayabilir, kurtlerle bir derdi olmayan cok fazla insan da var. algı diyorsun da twittera hic girdin mi hayatinda?

• @Ua-87

Youtube dan sanırım şikayet edilmiş. İçeriği izleyemedim de. Varsa başka tekrardan filan yayınlatır mısın ?

Adamın ismi nedir ?

Ülke adına mı boksör nedir ?

Birçok detay lazım.

dostum twiter'dayım görüyorum ve o hesapları tek tek çıktıkça blokluyorum. çünkü, dikkat edince bir çok hesap yurtdışı hesabı ve sadece Kürt ırkçılığı üzerinden Türkçe twitlerde insanları çileden çıkartacak, sinir uçlarımıza dokunacak paylaşımlarda bulunuyorlar. Alayı trol ve belli amacı olanlar.

Devletin yakın takibinde olduklarından şüphem yok.

kurt irkciligindan bahsetmiyorum kardes kurtlere kufur hakaret edenlerden bahsediyorum. isine geldigi gibi anlama olayi. ya körsun ya da sen de kurt dusmanisin ondan sonra niye kurt milleyetciligi yapiyorlar diyorsun

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Kaynak video alabilir miyim ? Ben de izlemek istiyorum. Youtube dan biriler belli ki şikayet etmiş .

PKK bayrağı bellidir. Düşmanını tanımayan bence düşmandır ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Vİdeonun orjinalini youtube dan kaldırmışlar heralde göremedim.

Jahrein canlı yayında PKK&amp;#39;lı yakalattı! Yeşil pasaportlu sempatizan gündem oldu
    Jahrein canlı yayında PKK&amp;#39;lı yakalattı! Yeşil pasaportlu sempatizan gündem oldux (formerly twitter)
    Odatv (@odatv) on X
    https://x.com/odatv/status/1825083712960147755

Bu ülkede ırkçılık veya herhangi bir etnik kökene düşmanlık yok

Bu elektrik olayını eski sevgilimle bile tartısmıstım kürtler kacak elektrik kullanıyorlar ve faturayı da bize ödettiriyorlar demisti.. Ben de dedim ki, kullanabilir ancak parasını senin ödemen hukuksuzdur dedim..

Simdi bu suna benziyor, adamın biri mesela mahmut gidip, asagıdaki bakkaldan hırsızlık yapıyor, sonra bakkal gelip bana diyor ki, mahmut 1 koli antep fıstıgı caldı parasını tüm mahalleye bölüstürdük senin payına düsen de 100 lira diyor..

Simdi bakkal sana gelip böyle dese bakkala ne dersin? Iste elektrik kurumu da hırsızlık yapan bilonun parasını senden talep ediyor..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.