Şimdi Ara

Jahrein canlı yayında PKK'lı yakalattı! Yeşil pasaportlu sempatizan gündem oldu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

nasil kurtulacaktin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmncyr D kullanıcısına yanıt

evet değiller, devlet olarak asla ırkçı değil, içinden bir kaç kişinin ırkçı olması diğerlerini de ırkçı yapmaz.

anlamadığın şey şu, ben Türk'üm ve ırkçı değilim diyorum ama sen ısrarla "oh hayır ırkçısın, bak bir kaç Türk ırkçı bu yüzden hepiniz ırkçısınız" diyorsun:))

• Çok uluslu küçük devletleri çok büyük sıkıntılar bekliyor. Bize önce Kürtleri, sonra Suriyelileri sonra Afgan vblerini doldurdular. Bu ülke 25-30 sene sonra çok uluslu bir devlet haline gelecek, suriyeliler yönetimde yer alacak, belediye seçimi kazanmaya başlayacaklar... Japonya ve Polonya bu konuda çok katı. Resmen fakir almanya olacağız, İngiltere'nin de burnu boktan çıkmayacak

Yeşil pasaport tamamen kaldırılması gerekli bir şeyken şimdi yeşil pasaport verilen vasıfsız kitlesi genişletiliyor. Tam anlamıyla rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 21 Ağustos 2024; 19:56:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeşil pasaport olanlar her şekilde yurt dışına rahatça gidebiliyor mu böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

Benim de çok yakın arkadaşlarım vardı. Açılım süreciyle beraber gizledikleri şeyleri açıkça ifade etmeye başlayınca yol verdim. AKP nin belki de yaptığı tek iyi şey bu oldu. Hain turnusolu oldu bu açılım. Tabii hainlerin cezası verilmediği için bir işe yaramadı. Hain haindir. İlkokul arkadaşım bile olsa silerim. HDP, DEM gibi oluşumlara oy verdiğini öğrendiğim kişilerle selamı sabahı keserim. Bunların hepsi vatan haini.

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt

İngiltere hariç tüm Avrupa ülkelerine vizesiz gidebiliyor...

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Hapse niye atılmıyorlar? Hainlikleri sabitse ...

@One Shot One Kill

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Yok. Amerika dahil birçok ülkeye de Yeşil de olsa Vize isteniyor.

Türkiye'li diye dünyanın hiç bir yerinde kavram yok, bu ülkeye düşman olmak için zorluyorsunuz gibi geliyor bana. Türküm desen bile senin Türk vatandaşı olduğunu ama ırkının farklı olabileceğini zaten bilecekler...

ben full kürtler ile çalışıyorum, kürdistan sevdası tutturmuş gidiyorsunuz ve yapacak bir şey yok, şimdi ben milleti asıp kesemem, öyle olmuyor bu işler ama benden bir kardeş önerisi, dostum son yıllarımızı yaşıyoruz, hayatın tadını çıkarmaya bakın, bindiğin arabanın modeline kafa yor, daha güzel bir ses sistemi edinmeyi kafaya tak... yada al paletini ve şnorkelini git denize...

insan nüfusunu katledecekler, dünya nüfusunu 1 milyarın altına indirecekler ve hepimiz öleceğiz 5 yıl içinde 10 yıl içinde. ayrıca dünyanın geleceğinde ırk kavramı değerini daha fazla kaybetmeye başlayacak çünkü şu anda bile zaten karma ırk olduk... benim çalıştığım kürtler arap kökenli mesela, yani onlarla konuştuğun zaman hem arap hemde kürt aksağamı olduğu belli oluyor.

yani artık kabak tadı vermeye başladı bu kürt ermeni türk konuları... elimizde bir devlet var ve ne kadar güzel bakarsak o kadar rahat yaşarız... ama işte dediğim gibi, son yıllarımızı yaşıyoruz ve bundan sonra virüsler ve savaşlar olacak. kıtlıklar olacak ve hiç birimiz gün yüzü göremeyeceğiz artık... insan nüfusu gereksiz artık ve katledileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 22 Ağustos 2024; 21:5:47 >

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

valla dostum keske dedigin gibi olsa. benim umrumda degil turkluk kurtluk falan. ama kürt turke ya da turk kürde kufur edince zoruma gidiyor uzuluyorum. keske devlet el atsa bu olaya ama belki de onlar da bunu istiyordur bilemiyoruz.soyledigin gibi herhangi bir irka mensup olmanin onemi yok kendi hayatimiza bakmak en guzeli seninle ayni dusuncedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Boluculer fark etmez bir tarafi savunur. Amac bir tarafta olmak ne taraf oldugunun anlami yoktur. Irkci ( Turk Kurt Cerkez Bosnak Kripto Ermeni filan ) olanlar boluculuge hizmet eder.

Sahsen irkci degilimdir sacmadir da ...

Ataturk bile irkci degildi ... Vatandas niye irkci olsun ?

Kokenler zenginligimizdir.

Ingiltere de Anayasa yoktur. Bu felaket degildir...

tr.wikipedia.org
    Birleşik Krallık Anayasası - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Birle%C5%9Fik_Krall%C4%B1k_Anayasas%C4%B1

Yurtdisindaki suclar ilgili devletlere basvurulur. Ilgili devletlerce suc teskil etmisse Interpol filan gerekenler yapilir ...

• Ben soyumu fazla araştırmadım ama dışarıdan görenler hep Türkmen sanıyor, hatta bir gün sokakta yürürken yol kenarında 2 tane Türkmen vardı ve ben yanlarından geçerken "Türkmenistan'ın neresindensin" diye sordular bana ve bende "Türkmen değilim, Türküm ben" dedim ve devamında fark etmez kardeşiz biz, Türkmenleri çok severim dedim... hakikaten de en sevdiğim ırklar arasında yer alıyor Türkmenler. Ama özbeklerden nefret ederim, özbekleri sevmem ben, onlar ile iş yapmam ve arkadaş olmam... Türkmenistan ve Özbekistan yan yana iki ülke ama dikkat edin alakaları bile yok bu insanların.

Japonları severim, onun dışında Korelilerin kadınları çok güzel, bayılıyorum, sırf koreli bir kadınla evlenmek için korece bile öğrenebilirim o derece...

Yani her şeyin kökünde sevgi var diyebilirim... Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasında Türkiye Cumhuriyetini sevenler kısaca "Türk vatandaşıyım" diyorlar sorulduğunda... sevmeyenler ise bu ülkenin vatandaşı olduğunu belirtmek için farklı kelimeler kurma eğiliminde oluyorlar... Bu vatandaşlık için verilen bir cevap tabi... aksi halde bir Kürt yada bir Ermeni yada bir Rum neden çıkıp "ben Türküm" desin ki? çok seviyorsa kendini o ırk ile kardeş görebilir fakat kendisi Türk olmuyor yani ve Türküm demesi tuhaf olur bence.

bende ırkçılık yok ama ayrımcılık yapıyorum... hani kürtler ile iş zaten yapıyorum ama kusura bakmasınlar Tokatlı, Samsunlu, Amasyalılar ile iş yapmam... genelleme yapıyorum, bana iyi olanları denk gelmedi pek, art niyetliler, fesat ve bencil olanları denk geldi bana hep. bu yüzden çoğu öyledir diye bir ön yargım oluştu kusura bakmasınlar.

edit: yukarıdaki arkadaşın yazdığına göre ben biraz bölücü gibi oluyorum ama bu benim suçum değil, saydığım 3 tane ile ekleme yapabilirim de yakın zamanda en çok bunlardan sorun yaşadım o yüzden bu 3 ili yazdım... hani kusura bakmasınlar ben bölmüyorum, onlar çakal ve fesatlık yaparak ülkenin içine ediyorlar... adam olsalar da kardeş gibi hep beraber yaşasak ne iyi olur dimi? olmuyor işte... yıllardır da olmadı ve bu yüzden Türkiye'nin iki yakası bir araya gelmiyor... kanserli hücrelerden arınma gerekli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 23 Ağustos 2024; 20:45:9 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.