Şimdi Ara

jailbreak ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün en sonunda ben de iPhone 3G mi jealbreakledim. ama aklımda birkaç soru var:
    1)eğer iPhone a yeni OS güncellemesi çıkarsa onu yüklemeden önce sistemi restore etmek gerekir mi? yoksa jailbreak tel. güncellenirken otomatik ve sorunsuzca gider mi?
    2) eğer iPhone 3GS alırsam ve onu jailbreaklemezsem ve onu da öbür iPhone la aynı iTunes a bağlarsam ve ordaki kırılmış uygulamalar kırılmamış iPhone a giderse ne olur? Gitmemesi için ve kırılmış iPhone için olan uygulamaların da iTunesda kalması için ne yapılabilir?
    3)ssh ile uğraşmadan telefona operatör logosu yüklenebilir mi? yani kolay bir yolu var mı?
    4)eğer telefona güncelleme çıkarsa, telefonu güncellemeden önce iTunes daki kırılmış uygulamaları silmek gerekir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• 1- guncelleme cikinca yukseltme yaparsaniz jailbreak gider. restore etmenize gerek yok trestore ve update diyeceksiniz. cydiadan yuklediginiz seyler haric diger uygulamalar kalir. tekrar jailbreak yapinca hepsi calisir hale gelir
    2- jailbreakli olmayan telefona zaten kirilmis hic bir sey yukleyemezsin. itunes izin vermez. kirilmis uygulamalari itunesten silmene gerek yok. zaten itunes yuklerken hata verir yanlis application diye. tamam dersin gecersin
    3- ssh olmadan da wireless ve ifile adli iygulama yardimi ile yukleyebilirsin. ama biraz pismen gerekli. su an kolay kolay yapamazsin.
    4- hayir silmene gerek yok
  • çok teşekkürler
  • üstad bir de son bi soru daha sorbilir miyim?
    jb yaptıktan sonra iTunes a tel.i bağladım. ve senkronize ettim. o arada iTune back up yaptı. jb li işletim sistemini mi back up lamış oldu? yani bi güncellemeden sonra iTunes o back up ı yüklerse bir sorun çıkar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HGS ile ilgili bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.