Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (931. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.759
Cevap
173
Favori
1.311.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 14. (Tam sürüm hatırlayamadım) ve iPhone 7 Plus a kadar oluyor checkra1n ile.

A12 - A13 cihazlara 14.6 - 14.8 arası uncover 8.x sürümler ile destekler
    Windows 10 PC ve 3utools ile yapılıyor 5 dakikada kolay

8 ve üzeri modellerde ve özellikle ios 15 te checkra1n ile oluyor ancak Touch-Face ıd çalışmıyor şimdilik. Kullanmam dersen Windows 10 ve USB belleğe yazdırıp boot edip yapabilirsin daha fazla Bilgi detay için YouTube vb kaynaklara bakabilirsiniz.

Touch/Face ıd yi kullanmak için ekstra tweak vs var ama se 2020 14.8 Jailbreak olduğu için 3utools üzerinden unc0ver ile yaptım yani ihtiyacım olmadığı için çalışıyor mu vs bir şey diyemiyorum.

Twitter te veya Türkçe forum kaynakları mevcut araştırın daha fazla bilgi detay için.

Jailbreak için bekliyorsanız bulunduğunuz sürümde kalın bazı bilgiler var Twitter da bakınız ama ne zaman çıkar bilmiyorum. iOS 15 ile işler daha zorlaştı sırf Jailbreak için x den se 2020 ye geçtim çok aradım eski sürümlü bulmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 24 Şubat 2022; 15:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İos 14.8 a14 lere bile halen gelmedi şubat ayın da bir haber bekliyorfuk ancak o da gelmedi ya çok fazla sürümü desteklemek için uğraşıyorlar yada yatıyorlar :)

• iOS 14.6 itibaren işlerin daha zorlaştığını hissettiriyor.
    Açıklar var yok değil ancak bi önceki mesajımda dediğim gibi en son Jailbreak kısıtlı modellere çıktı.
    Özetlersem Geliştiriciler bulunan açıklarla tek atışta daha çok cihazı hedef almak istediklerinden süreç çok yavaş.
    En son çıkan unc0ver 8.x.x bile şans mucize

• iPhone 7 14.8 jb oluyor mu?

• Arkadaşlar 15.1 jb çıktımı bu sitede ne diyor???

https://pangu8.com/ios-15-1-jailbreak/

• ios 15 jb bu hafta duser

• -gg- kullanıcısına yanıt

Hocam düşer düşmez ana konu bekliyoruz senden

• ios 15.1 İphone 6s ile beklemedeyiz inşallah bu hafta düşer de rahat ederiz 60 gün içinde demişlerdi 60 gün geçeli 2 3 hafta oldu ancak hala gelmedi.

• hocam bu ios 15 ile ilgili bilgi bulamadım, rica etsem bilgi paylaşabilir misiniz?

iphone 6s ios 15.1 hala kb bekliyoruz..

• iOS 15 için henüz yok yayınlanan ama mesela iOS 15-15.2.1 gibi arası için çıkacağı söyleniyor yakında açık var bulunmuş üzerinde çalışılıyor. 15.3 15.4 gibi için beklemeyin daha detaylı bilgi Twitter ta var şu anda net hatırlayamadım

Ayrıca jailbreak çoksa bile tweak sıkıntı hemen uyumlu olmayacaktır. İmkanın varsa benim telefonu değiştir. sırf jailbreak için mecburen se 2020 ye geçtim 14.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 10 Mart 2022; 1:12:48 >
  • cevap için teşekkürler hocam,

Telefonu değiştirme imkanım var, ancak hangi telefon şuanda uyumlu ucuz olanlardan :) iphone 6 uygun mudur şuanda hocam?

• takip ettiğim kadarıyla 15 ile 15.1 arası ve 15.2B1 üzerinde çalışıyorlar

• cantekim kullanıcısına yanıt

Evet öyle bir şey .

Bu destek konusu cidden çok karışık bildiğimi bile karıştırıyorum mesela unc0ver 8.0.2 sürümü iOS 14.6-14.8 arası ama destekleyen cihazlar A11-A13 arası yanılmıyorsam.

• englishman22 kullanıcısına yanıt

6s için iOS sürümünden dolayı Unc0ver desteği yok ama cheackra1n ile oluyor diye biliyorum iOS 15 i tam anlamıyla desteklemediği halde.

şöyle söyleyim yanlışım yoksa ios 15 itibaren (bu ios 14.7 ve üzerine olabilir) ve iPhone 8 ve üzeri modellere jailbreak oluyor checkra1n ile ancak Touch/Face ID çalışmıyor Ama bunun için tweak var çözüm olarak.

bu şekilde son durumu genel olarak özetlemiş oldum.

jailbreak için uygun telefon alacaksınız ya da söylediklerime göre yapacaksınız.

sırf jailbreak için x den se 2020 (14.8) ye geçtim yapacak bir şey yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 10 Mart 2022; 14:57:7 >
  • cantekim kullanıcısına yanıt

Evet biliyorum burayı 👍

• o halde 6s ios 14 bulmak lazım hocam rahar rahat JB'li kullanabilmek için :)

Teşekkürler yanıtlar için

• 15.1 in çıkmasına 2 ay var diyorlar bekleyemem o kadar lütfen biri umutlu bir şey yazsın

• TrErO kullanıcısına yanıt

mecbur bekleyeceksin hocam. stabil ve sorunsuz olması için beklemek şart. 14.4.1 için bile acele ettiler biraz daha doğru düzgün bile çalışmıyor birçok kişide.

• 2-3 aylık Se 2020 14.8 yüklü cihazım satılık jailbreak destekliyor

• 
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.