< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Ocak 2022; 18:56:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tethered a12-a13 işlemcileri destekliyor sadece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
a15 12pm ler a14 hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Ocak 2022; 12:51:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 3 Ocak 2022; 13:21:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 14 Ocak 2022; 18:51:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam 15.2 ye kadar yakın da geleceği konusun da haber okumuştum biz de 14.8 ile beklemedeyiz bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 19 Ocak 2022; 18:46:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar selamlar. iPhohne X 14.6 için nasıl jb yapabilirim. Windows kullanıyorum. Checkra1n 0.12.4 sürümü ile denedim hep yarıda kalıyor. Sonra cihaz açılmıyor 10-15 dk açmakla uğraşıyorum 3 seferdir. Yardımcı olabilir mi bilen arkadaşlar? |
Aşağıda installation guide kısmında windowsu seçip adımları takip ederek yapabilirsin. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İOS 15.1 İçin gelişme varmı arkadaşlar |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |