< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (928. sayfa)

-
-
Farklı bir apple hesabı acın cıhazınızdan onla yapın son çare de farklı pc lerde denemek, benımkısı yenı apple hesabı acınca kurabıldım cıhazdan cıhaza fark eder mi bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam başka hesap kurdum , olmadı. artık elimde m1 mac de var .ondan mı denesem ? Jailbreak de çok acemiyim. altstore , odyssey , üzerinden yapıyorum. Benim tek istediğim crackli uygulamaları kurmak. Filza ile. bunu yapmanın alternatif başka bir yolu var mı ? Özellikle altstore olmadan ?
-
https://jb-apps.me/
Bu siteden bilgisayarsız uncover yükle bakalım olacak mı şu anda sertifika geçerli yani yüklenebilir durumda. Daha anlar repo tweak vs ile 7 günde bi tekrar sertifika yaparsın. Bu arada iphone 8 ve üzeri x se 2020 gibi modellerde Touch ID Face ıd çalışmıyor diye biliyorum ama iOS un hangi sürümlerinde tam net bilmiyorum sanırım 14.x ve üzeri sürümlerde. 13.6 demişsiniz büyük olasılıkla çalışacaktır
İPhone X 14.7.1 yüklü bende beklemedeyim bakalım ne zaman çıkacak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 16 Aralık 2021; 14:34:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14.7.1 iPhone X jailbreak sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım inş çıkar yoksa satmayı düşünüyorum:)
iPhone x 15.1 deyim bu sürüm için unc0ver çıkacağı söylentileri var bilginiz var mı
-
Takip ettiğim kadarıyla 14.6 ile 15.x arası söylentiler var zaman gösterecek 1-2 ay içerisinde belli olur
Bence iOS 15 in altındaki sürümlere unc0ver ile Checkrain ise hepsini kapsayacaktır diye tahmin ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 22 Aralık 2021; 19:59:45 >
-
Valla ilk secenek imac cihazla checkra1nle jb yapmak, mac yok ise windowsla bisuru jb araci ile usb ye yazdirip oyle yapmak 3. Secenek ise windows a mactosh kurup onla checkrainle yapmak, imac yoksa berbat cubku surekli jb gidiyor tekrar yapmak icin de 3-5 defa ugrasmak lazim pc baslat baslat problem bende biraktim jb yapmayi bu sekil kullaniyorum jbsiz su aralar bu hibdulara kaldi jb iste boyle sacma sapan isler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
jb geliştirmek hindulardan mı soruluyor hocam ? eskiden kimler uğraşıyordu ? vallahi bezdirdi beni , tek istediğim crackli uygulama kullanmak. Bunun için filza bana yetiyor. Keşke jb siz filza kullanılabilse. Gerçekten bedim , androidde ne güzel istediğin apk yı kurabilyordun. Burada ise jb yapınca da jb nedeniyle normal uygulamalar çalışmayı bırakabiliyor.
-
Apple hepsini satin aldi artik bunla ugrasan hindu,ar cinliler kaldi hocam jb ler de yarim gunde bi kendi kendine gidio bende surum dusurup unthereted yapmaya caliscam zirt birt olmadik zamanda kapanip acilio gidio jb
Uncover 14.8 jb geldi
iPhone 12 serisi için futurerestore ile downgrade upvrade konusunda bir gelişme var mı dostlar
artık iphone 11 ios 14.8 için jailbreak zamanı. tebrikler unc0ver team
-
a 12 ve a 13 için destek var.
-
Mevcut tweakler çalışır mı acaba ? iphone 11 iOS 14.6 için ?
Win 11 de altstore iTunes hatası veriyor win 10 yükleyeceğim win11 güzeldi
-
13 pro max a14 işlemci mi arkadaşlar
-
ipad air4 jailbreak oluyormu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X