Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.759
Cevap
173
Favori
1.311.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fondeep kullanıcısına yanıt
    Hocam jailbreak iOS 14.6 sürümünde olur mu ?

• kardeş yakışıyor mu K kullanıcısına yanıt
    14.5.1’e kadar versiyon desteği.

• arkadaşlar altserver ile jb yapabilen var mı? telefona uygulama geliyor sertifikaya izin veriyorum ama tıkladığımda uygulamadan direkt geri atıyor. kaç defa silip yükledim ama sorunum düzelmedi yardımcı olabilecek var mı?

• İos 14.4 olanlar ve A12 işlemcili olanlar windowstan jb yapabilir.
    1-Öncelikle güncel itunes ve icloud apple sitesinden indirin
    2-bilgisayardan virüs programını kapatın. Windows defender dan korumayı da kapatın.
    3- altstore bilgisayara sitesinden indirin.
    4-telefonu bilgisayara bağlayın ve saatin yanında altstoreden cihazınızı seçin. Apple id ve şifre isteyecek. gerçek veya yan hesap şifresi kullanıp kullanmamak size kalmış. telefona altsore gelecek
    5- safarinden unc0ver in son versiyonunu indirin
    6- unc0ver i altstore ile açın. Yine id ve şifre gireceksiniz.
    7-install untethered Jailbreak seç. yükleme yapacak. Sonra open pleaceholder tıkla
    8-setup fugu 14 penceresi gelecek tıklayın. Sonra setup done çıkacak onu tıklayın. 30 saniye bekleyin yeniden başlatmazsa en sol üstte küçücük altstore yazasını tıkla. Yükleme otomatik devam edecek
    8-open pleaceholder yazısını tıkla masa üstüne atacak.
    9-fugu14 e gir ve install untether e tıkla. reboot u onayla
    10- Açıldıktan sonta fugu ya gir restore ve update ile başlayan 2 tane mavi button varsa buraya kadar herşeyi düzgün yapmışsın demektir.
    11.fuguyu açamadan veya açtıktan sonra uyarı çıkabilir. Türkçesi altstore ye geri dönün diyor. Altstore aç. Installuncover i tıkla. Hata alırsanız 2 numaralı maddeyi yapmamışsınız demektir.
    12. Ekranda jailbreak yazacak tıklayın ve uyarıyı onaylayın. Kapanıp açılacak
    Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 14 Kasım 2021; 1:37:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bestercan B kullanıcısına yanıt

ben birkere jailbreak yapmistim eski bir telefonuma. ama telefonu kapatip actigimda hersey resetleniyordu.

• Justin Bieber 😁😇😂🤩

• John Denver kullanıcısına yanıt

Uyumsuz tweak yüklemişsinizdir hocam:)

• MUNCH M kullanıcısına yanıt

valla bilmiyorum ama jb oluyorsa uyumsuz olmamali diye dusunuyorum. sadece resetleniyordu o garip.

• İphone 12 aldım yeni şansıma kutudan 14.2.1 sürümü çıktı akşam jb denicem inşallah sorun olmaz

• Arkadaşlar zorda olsa iphone 8e jb yaptım. İos 14 sürümünde locallappstore çalışmıyor mu. Kurdum ama işlevini göremedim.
    Bu arada teli kapatıp açtım. Cydia açılmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 20 Kasım 2021; 16:34:52 >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    İyi günler hocam. Localiappstore günümüz itibarı ile her uygulamada çalışmıyor. Genellikle ofline oyun ve uygulamalar ve eski uygulamalarda işlevsel. Jailbreak ise telefonu kapatıp açtığınızda gitmesi normal. iPhone 8’e kalıcı jailbreak gelmedi diye biliyorum. Telefonunuzu mümkün olduğunca kapatmamaya çalışın. Sentinel tweakini kurun, bu sayede şarjınız azalıp kapanma durumuna geldiğinde tweak devreye girip jailbreakin kaybolmasını engelliyor. Ancak siz manuel olarak telefonu kapatırsanız jailbreak yine gidecektir. Jailbreakin gitmesi durumunda önceden jailbreak yüklemek için yaptığınız adımları tekrar etmeniz ve jailbreaki tekrar kurmanız gerekmekte.

• HOMRA kullanıcısına yanıt

anladım hocam. . çocukların oymadığı minifutbol diye oyun var. uygulama içi altın almak için lazımdı. olmuyorsa yapcak bişey yok. teşekkür ederim

• İpa indirdiğiniz düzgün site varmı oyun app vs. Ben iphonecake i biliyorum bi tek.

Bir de bu ipalar arkakapı falan bir sıkıntı yapar mı?

• Altstore çalışmıyor unc0ver nasıl kurabilirim yardımcı olabilecek var mı.

• LEONEL L kullanıcısına yanıt
    İllegal kurulum olduğundan evet içlerine zararlı yazılım konulup piyasaya verilme ihtimalleri yüksek. iphoneCake namı diğer AppCake’in yöneticiler tarafından onaylanan uygulamalar var, elbette o bile ne kadar güvenilir tartışılır. Ben genelde iPhoneCake kullanıyorum. Önceden iosninja, appvalley ve tutubox’u kullanırdım ama şimdi iPhoneCake ihtiyaçlarımı karşılıyor.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Hata tam olarak nedir? Aklıma ilk olarak Altstorun da imza süresinin dolmuş olma ihtimali geldi. Eğer durum buysa bilgisayar bağlayıp imzasını güncellemeniz gerekmekte. Diğer türlü internette unc0ver imzaları hemen kapanıyor. Genelde 1-2 saatliğine aktif oluyor. Pek takip etmiyorum ama önceden Telegram kanalları vasıtasıyla haberdar oluyordum hangi sitede imzalanıp yayınlandığı haberi geliyordu. Öyle kuruyordum. Telegram kanalını da ne yazık ki hatırlamıyorum eğer bulursam haberdar ederim.

• HOMRA kullanıcısına yanıt

Hocam ios 13.5 cihazlarda bug var iki haftadır bunu çözmediler. Sorun şu uygulamanın imzasını güncelleyip yeniden kuruyorum fakat crash hatası veriyor tıkladığımda ana menuye atıyor direkt.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Siz bahsedince redditte biraz baktım aynı durumdan muzdarip birkaç kişi daha var. Çözümüne henüz rastlayamadım. İnternette sadece unc0ver imzası aramayın bence Odyssey aracıda iOS 13.5 i destekliyor imzalı halini bulabilirseniz jb yapın sonra kendiniz ınc0ver imzalayıp baştan kurun veya en az 4gb lik bir flash belleğe herhangi bir linux dağıtımını kurun sanal makinede olur farketmez. Linux kullanarak Checkra1n de kurabilirsiniz.

• Arkadaşlarla konuyla alakasız olacak sorum ama yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Cihazim jailbreakli değil ama bana jbsiz yükleyebileceğim whatsapp++ benzeri bir uygulama arıyorum var mıdır? Yoksa illa JB yapmam mı gerekiyor?

• 
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.